pagour3 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα, μήπως θα μπορούσε κανείς να μου υποδείξει πού μπορώ να βρω firmware ώστε το dvd player (dvp 3042 της philips) να αναγνωρίζει ελληνικούς υπότιτλους σε ταινίες divx? Είμαι άσχετος και θα ήταν ευπρόσδεκτες και οδηγίες εγκατάστασης. ευχαριστώ
petpap13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Paidia kai egw gia to idio thelw an mporeite na voithisete? File zavlakas to lew se sena pou eisai eidikos!!!!!!!!! To dvdp3040 pou iparxei den kanei kati! den diavazei kan to cd!
vallas Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Paidia kai egw gia to idio thelw an mporeite na voithisete? File zavlakas to lew se sena pou eisai eidikos!!!!!!!!! To dvdp3040 pou iparxei den kanei kati! den diavazei kan to cd! gia sou file gia des sto insomnia sto files ekei exei nomizo gia to sikekrimeno pou 8es.....
powersky Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Για να βλέπετε divx ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους στο συγκεκριμένο player απʼ ότι ξέρω δεν υπάρχει κάπου διαθέσιμη αναβάθμιση του firmware. Αυτό που ξέρω όμως σίγουρα είναι ότι μπορείτε να δείτε ελληνικούς υπότιτλους χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα του χρήστη dimitk. Βρείτε το εδώ και δείτε τα καταπληκτικά αποτελέσματα. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=188674 Καλές προβολές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.