Προς το περιεχόμενο

Aν εχω τα games install στο D:\ ,τα windows στο C:\ και κανω format 8α παιζουν?

thanos182

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν εχω τα games install στο D:\ ,τα windows στο C:\ και κανω format 8α παιζουν?8α πρεπει μετα να τα σβησω και ξανα Install?

Eννοειται πως θα κανω format στο C:\ μονο ετσι?

Δημοσ.

Γενικότερα τα παιχνίδια που είναι πειραγμένα υπερβολικά [τα γνωστά rip] θα παίζουν μια χαρά, διότι συνήθως τα κάνεις extract σε ένα φάκελο και παίζουν με τη μια. Στην περίπτωση που κάνεις setup δεν είναι και δύσκολο να δεις τι εγκαθιστά το παιχνίδι και που το εγκαθιστά. Aν βάζει αρχεία στο documents and settings όπως πχ όλα need for speed βάζουν εκεί τα saves. Αντίστοιχα άλλα βάζουν το serial τους στην registry, μαζί με άλλες ρυθμίσεις. Στην χειρότερη βρες κάποιο πρόγραμμα που κανει installation monitoring και βλέπεις που εγκαθιστά τι.

Δημοσ.

Η συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών που έχω δοκιμάσει παίζει απροβλημάτιστα.Ανάμεσα σε εκατοντάδες τίτλους αυτοί που δε λειτούργησαν μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, γι' αυτό και δε τους θυμάμαι.

Δημοσ.
San poio programma file kleidokratwr?? Poio programma poy kanei installation monitoring proteineis kai giati?

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Οπότε Search Search Search Search και πάλι Search

Δημοσ.
Η συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών που έχω δοκιμάσει παίζει απροβλημάτιστα.Ανάμεσα σε εκατοντάδες τίτλους αυτοί που δε λειτούργησαν μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, γι' αυτό και δε τους θυμάμαι.

Εγώ πάλι το αντίθετο όλο και κάποια προβληματάκια εμφάνιζαν...Το σωστό πάντως είναι εγκατάσταση ξανά απο την αρχή...

Δημοσ.

Συμφωνω.Μια χαρα δουλευουν κ σε εμενα.

Δημοσ.

Mε ποδόσφαιρα δεν ασχολούμαι ούτε με marvel.Doom 3 και carbon πάντως δούλευαν κανονικότατα σε εμένα.Δεν ξέρω τι διαφορετικό μμπορεί να συμβαίνει με εσάς.

Δημοσ.

Paidia me to pou diabasa to post to proto pou mou irthe sto mialo itan ena pragma:OXI.Me mperdepse o filos pou leei oti einai metrimena sta daxtila ta paixnidia pou den tha paizoun.Alla an den kano lathos otan kaneis egkatastasi kapoio paixnidi den grafei arxeia mono sto fakelo tou paixnidiou mesa sta program files alla kai se allous fakelous ton windows.opote sbinontas autous tous fakelous me format xaneis merika arxeia apo ta paixnidia kai etsi auta den paizoun.Auti i einai gnomi mou. (ekserountai paixnidia pou den theloun egkatastasi kai trexoun apla alla exo polla xronia na do tetoia paixnidia...)

Δημοσ.
Δεν θα παίζουν φίλε μου...Θα χρειαστεί να τα εγκαταστήσεις ξανά...

e3artatai, an ta games xrisimopoioun stoixeia apo tin registry twn windows , den tha pezoun, an oxi tha paizoun kanonikotata ;)

Gia na eisai sigouros...

Prin to format, patas έναρξη>εκτελεση>regedit

Kane εύρεση επομένου (αφού πασ στην αρχή της λίστας) to onoma twn games pou thes na kratiseis. Αφοθ βρεθει το πρςτο αποτέλεσμα, επελέξε τον φάκελο στον οποίο βρίσκετε, και πατα "εξαγωγή". Μετα ξανά εύρεση επομένου, μεχρι να τελειώσεις το πρώτο game. Κατόπιν πας στο επόμενο Game κ.ο.κ

Αυτά τα αρχεία που θα βγούν, τα κρατας, κάπου, και μετα το φορματ, τα βάζεισ παλι στο C: και πατωντας διπλό κλικ -> ναι , είσαι οκ. Ολα τα παιχνίδια παίζουν κανονικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...