Προς το περιεχόμενο

Ασύρματο δίκτυο

Soth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν εδώ σας θέλω!

Έχω 2 PC σε 2 διαφορετικά διαμερίσματα στις 2 πτέρυγες της πολυκατοικίας. Το ένα έχει ήδη DSL, το άλλο (2) θέλω να τραβάει από του (1).

Αυτό που βλέπετε παρακάτω στα bubbles είναι μια λύση που μου πρότεινε ένας φίλος.

Τα σημεία ενδιαφέροντος είναι τα γκρι-μαύρα κυκλάκια απλά τα bubbles υπάρχουν για επεξήγηση.

diagrammapu5.jpg

Σημείωση 1: Το PC (2) είναι laptop γιαυτό έχει wireless access point εκεί, έτσι ώστε να μπορώ να κινούμαι σε όλο το διαμέρισμα.

Σημείωση 2: Το NETMOD και PC1 δεν μετακεινούνται για κανέναν λόγο.

Σημείωση 3: Τα 2 διαμερίσματα έχουν διαφορά 2 ορόφους, αλλά έχουν οπτική επαφή λόγω του ακάλυπτου χώρου.

Πιστεύετε ότι θα δουλέψει αυτή η υλοποίηση;

Χρειάζεται κάτι extra;

Περισσεύει κάτι;

Δεν με ενδιαφέρει να πιάνω τρελή ταχύτητα σαν δίκτυο. 1-2 ΜΒit μου είναι αρκετό αφού μόνο το μοίρασμα της DSL είναι ο λόγος.

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με wireless και είμαι λίγο χαμένος. Please help.

Δημοσ.

To sxediaki einai tromero... H triti teleia sti mesi ti einai ? Egw 8a elega na valeis enan kalo router sti mesi k mia keraioula k 8a eisai mia xara. Kapws etsi douleuw egw to wireless, se ena Linksys me mia keraia 6dbi. To pc2 mou veveia exei kalo sima mono sto kontinotero sto mpalkoni dwmatio (11Mbs). Sti sinexeia paizei apo 5,5 -1 me oxi k toso kali apodosi.

Δημοσ.

Η τρίτη τελεία στη μέση είναι αυτό που γράφει στο bubble αριστερά της, δηλαδή ένα επιπλέον wireless router/access point (αυτό δεν μου γράφεις κι εσύ ή λάθος κατάλαβα?) για να συνδέει τα 2 άλλα, γιατί μου φαίνεται απίθανο να φτάσει το σήμα από το σημείο #1 στο σημείο #2. Ή μήπως δεν είναι απίθανο;

Υπενθυμίζω ότι το router που θα έχει ρόλο dsl modem θα είναι στο σημείο #1 για να μπορεί να συνδεθεί στο netmod που βρίσκεται εκεί.

Δημοσ.

entaxei epidi me to sima ante na bgei akri ego opos to skeftome paei os exis.netmod kai dipla tou to wireless access point .to pc to ena travaei wireless.meta enas repeater konta ekei pou telionei to sima tou adsl wireless router kai to deutero pc pianei sima apo to repeater.

Δημοσ.

ti ennoeis repeater? uparxei siskeuh repeater h apla bazeis allo ena wireless access point?

exeis na mou dikseis kapio link sxetiko gia na dw kai ektimisi kostous?

mono pou skeftomai tin lisi "3 x Wireless Access Point/Router" me ponaei ligo h tsepi mou :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...