Προς το περιεχόμενο

νεο motherboard.θα ηθελα την γνωμη σας.

nik00ss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν μερικους μηνες εκανα μια αναβαθμιση μη θελοντας να ξοδεψω πολλα χρηματα πηρα την gigabyte GA-8I865PE775-G-RH με εναν intel d820.kai 768 ram απο το παλιο μου pc.εχει καπιος την ιδια μητρικη? θα ηθελα την γνωμη σας για overclocking στην συγκεκριμενη μητρικη.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε, ψάχνω το συγκεκριμμένο mb ή ενα παρόμοιο της Asrock και δεν μπορώ να το βρώ πουθενά. Από που το αγόρασες? Σε ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

An les auto to Board: http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2319&ProductName=GA-8I865PE775-G-RH

tote ekanes apo oikonomikh pleura mia polu kalh epilogh! To Board einai arketa grugoro kai mporeis na anabathimseis agrotera se Core2. Apo tin allh to Northbridge (Intel® 865G/865PE Express Chipset )einai "kapos" argo idika se afarmoges pou apetoun polu Ram. To FSB tou Mainboard sou (800/533MHz FSB) eparkh kai sou dinei meros Overclocking gia to D830 pou exeis. Auta.

• Moderators
Δημοσ.

Μα τι του λες του παιδιου ρε συ.....!!!!

Δεν υποστηριζει Core 2 ουτε και θα υποστηριξει! δες εδω http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2319&ProductName=GA-8I865PE775-G-RH

Αυτο ελειψε να υποστηριξει με 865 chipset Core 2!!!

Δημοσ.

Opa swstos! Kala bre to idio link mou edikses na dw? Apo ekei to eida (to para eida na poume...)

-LGA 775 for Intel® Pentium® 4 /Pentium® D processor (ara oxi Core2Duo...sorry)

-Supports 800/533MHz FSB

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια τι λετε και οι δύο?

Το revision 4.9 υποστηρίζει core2 duo, και γι'αυτό το θέλω κιόλας. Το αντίστοιχο της ΑSrock έιναι το ConRoe 865PE και επίσης δεν υπαρχει στην Ελλάδα. Αν εχεις 4x512 ram, ATI 1950ProAGP, νομίζω είναι καλη αγορά.

Δημοσ.
Αγαπητέ φίλε, ψάχνω το συγκεκριμμένο mb ή ενα παρόμοιο της Asrock και δεν μπορώ να το βρώ πουθενά. Από που το αγόρασες? Σε ευχαριστώ προκαταβολικά.

απο e-shop το ειχα παρει...

και υποστηριζει ολους τους pentium d,που ειναι διπλοπυρινοι.και με 1,5 gb ram,παει πολυ καλα.

• Moderators
Δημοσ.
cpu support...

Aν και εχω την εντυπωση πως το asrock με το 865 υποστηριζε core 2 duo...

Αυτο δεν γινεται να ισχυσει....

Το τσιπ ειναι παναρχαιο, πριν καν τις ddr2 και τις pci-x...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...