Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με γραμματοσειρές στον Internet Explorer 7

Serpe_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, εδώ και μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : Από τότε που εγκατέστησα τον Internet Explorer 7 (την ελληνική έκδοση) ύστερα από windows update, ξαφνικά όλες οι γραμματοσειρές των ιστοσελίδων μου εμφανίζονται σε Times New Roman.Δεν πείραξα τίποτα για να γίνει αυτό ούτε έχω εγκατεστημένο το clear type ή κάποιο άλλο παρόμοια πράγραμμα αλλαγής του τρόπου εμφάνισης των γραμματοσειρών.Το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει κάποια σχετική επιλογή στον νέο explorer για να επαναφέρω τις προηγούμενες ρυθμίσεις των γραμματοσειρών, αλλά και να υπήρχε δεν θα με ενδιέφερε και τόσο γιατί θέλω απλώς ο τρόπος εμφάνισής τους να γίνεται όπως και πριν, στην κάθε ιστοσελίδα δηλαδή, να εμφανίζεται η γραμματοσειρά που έχει ορίσει ο εκάστοτε κατασκευαστής της.

Το μόνο που έχω βρει σχετικά με αυτό είναι η προσβασιμότητα του τρόπου εμφάνισης των ιστοσελίδων, από τα εργαλεία του int.explorer, αλλά εφόσον αφορά καθολικά ρυθμίσεις προβολής για όλες ανεξαιρέτως τις σελίδες, όπως έγραψα και πριν δεν με ενδιαφέρει.Αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων,ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...