GabrielConnor Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 τα instances του παιχνιδιου δεν ειναι privite οπως του WoW ?δηλ όποιος θέλει περιφέρεται εκεί ? Τα instances είναι όπως του WoW. eg Dark Poeta, Steel Rake, Fire Temple, Alquimia stronghold etc... Υπάρχουν όμως και περιοχές με elites και bosses που είναι open για όλους. Αυτές όμως είναι απλές περιοχές του χάρτη.
aliakas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 αα ok είμαι μικρός ακόμα 23 lvl και δεν έχω συναντήσει ακόμα instance παρά μόνο τις περιοχές που λες...πότε θα έχω πρόσβαση στο πρώτο ?
GabrielConnor Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 αα ok είμαι μικρός ακόμα 23 lvl και δεν έχωσυναντήσει ακόμα instance παρά μόνο τις περιοχές που λες...πότε θα έχω πρόσβαση στο πρώτο ? Level 25 μπορείς να κάνεις το Nochsana Training Camp. Και Fire Temple στο 28-30, ανάλογα πότε θα τελειώσεις το attunement.
aliakas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 μπαίνω σημερα σε εναν alt που εχω απο την beta (έχω αγοράσει το game από το Σεπτέμβριο αλλά τώρα το ξεκίνησα ) είναι lvl 8 (3 μέρες τον είχα παίξει ) και βλέπω ότι κάποιος μου έχει στείλει 3 εκατομμύρια !!! αν τα στείλω στον main μου λέτε να έχω κανένα πρόβλημα ? βέβαια μου πέρασε από το μυαλό να τους στείλω e-mail για να τα επιστρέψω να μην έχω προβλήματα στο μέλλον αλλά WTF ένα παιχνίδι είναι ...
teo64x Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ερώτηση. Έχω Asmodian στον Kalil, δε μας ενδιαφέρει. Θέλω να δω και λίγο Elyos σε κάποιο άλλο server. Ψάχνω ένα server που οι factions να ασχολούνται με την Abyss (π.χ. στον Kalil οι Asmodians την έχουν γραμμένη), να έχει κόσμο (όχι πάρα πολύ, αλλά να μην περπατάμε σε τελείως άδειους δρόμους στις πρωτεύουσες) και να μην είναι τραγικά η Abyss υπέρ της μίας faction (όπως στον Telemachus). Δε με ενδιαφέρει να έχει Έλληνες ή όχι. Τι μου προτείνετε;
filetos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ερώτηση. Έχω Asmodian στον Kalil, δε μας ενδιαφέρει. Θέλω να δω και λίγο Elyos σε κάποιο άλλο server. Ψάχνω ένα server που οι factions να ασχολούνται με την Abyss (π.χ. στον Kalil οι Asmodians την έχουν γραμμένη), να έχει κόσμο (όχι πάρα πολύ, αλλά να μην περπατάμε σε τελείως άδειους δρόμους στις πρωτεύουσες) και να μην είναι τραγικά η Abyss υπέρ της μίας faction (όπως στον Telemachus). Δε με ενδιαφέρει να έχει Έλληνες ή όχι. Τι μου προτείνετε; Όντως ΤΡΑΓΙΚΟ αυτό που συμβαίνει στον Telemachus... καθόλου pvp και δεν ξέρω γιατί οι Asmodians δεν ενδιαφέρονται καθόλου μας έχουν πάρει τα σώβρακα οι elyos.Πριν ένα μήνα που ξεκίνησα εκεί (πρώτα είχα elyos στο perento) όλη η abyss ήταν των Asmodians τώρα .. άστα .Για δες perento εκεί οι elyos κάτι κάνουν
ultralisk Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Όντως ΤΡΑΓΙΚΟ αυτό που συμβαίνει στον Telemachus... καθόλου pvp και δεν ξέρω γιατί οι Asmodians δεν ενδιαφέρονται καθόλου μας έχουν πάρει τα σώβρακα οι elyos.Πριν ένα μήνα που ξεκίνησα εκεί (πρώτα είχα elyos στο perento) όλη η abyss ήταν των Asmodians τώρα .. άστα .Για δες perento εκεί οι elyos κάτι κάνουν έγιναν disband οι 2 μεγαλύτερες legion του server οπότε λογικό...σύντομα θα γυρίσει το κλίμα μέχρι να συγκροτηθούν σε μία καινούρια
filetos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 έγιναν disband οι 2 μεγαλύτερες legion του server οπότε λογικό...σύντομα θα γυρίσει το κλίμα μέχρι να συγκροτηθούν σε μία καινούρια Μακαρι να αλλαξει το σκηνικο γιατι αν συνεχισω κανοντας μονο pve ειδικα σ αυτο το παιχνιδι δεν λεει...δεν αντεχω να σηκωσω αλλο χαρακτηρα μονο και μονο για να απολαυσω pvp
Anastazio Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Το παιχνιδακι παει για αποτυχια,πολλοι ασμο απο votf&animus εχουν σταματησει,το σκηνικο στην abyss δυσκολα θα αλλαξει με την οργανωση κ το ενδιαφερον που υπαρχει!Εγω θα του δωσω αντε κανα μηνα ακομα....nekra/telemachus
SpY Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά οι δυο μεγάλες Legion γίνανε merge. Πήγανε οι μισοί Unreal και οι άλλοι Noob Control. Αλλα δεν φταίνε τα 2 legion. Πάμε για siege και ζητάνε να έρθουνε και αλλοι για Help και στο chat βλέπεις Recruting group για Dredgion,DP,DC κτλ με αποτέλεσμα να πηγαίνουν οι NoobControl μαζί με τους Unreal και κάποιοιυς σκόρπιους από διάφορα legion να πάρουν κάστρα από Elyos που είναι 3 – 4 Legion Οργανομένα. Χθες πχ είχαμε απέναντι μας eXistence , BOON Control , Ancients, Oblivion έτσι δυστυχώς δεν γίνεται και αν συνεχιστεί και άλλο αυτό, τα Elyos θα παρατήσουν το game ή θα αλλάξουν server γιατι δεν θα έχουν να παίξουν με κάποιον αντίπαλο
Anastazio Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά οι δυο μεγάλες Legion γίνανε merge. Πήγανε οι μισοί Unreal και οι άλλοι Noob Control. Αλλα δεν φταίνε τα 2 legion. Πάμε για siege και ζητάνε να έρθουνε και αλλοι για Help και στο chat βλέπεις Recruting group για Dredgion,DP,DC κτλ με αποτέλεσμα να πηγαίνουν οι NoobControl μαζί με τους Unreal και κάποιοιυς σκόρπιους από διάφορα legion να πάρουν κάστρα από Elyos που είναι 3 – 4 Legion Οργανομένα. Χθες πχ είχαμε απέναντι μας eXistence , BOON Control , Ancients, Oblivion έτσι δυστυχώς δεν γίνεται και αν συνεχιστεί και άλλο αυτό, τα Elyos θα παρατήσουν το game ή θα αλλάξουν server γιατι δεν θα έχουν να παίξουν με κάποιον αντίπαλο Φιλε ημουν VoTF οταν οι asmo ειχαν ολη την abyss(1,5μηνα πριν)και ειχαμε 2 ally σε καθε siege μονο απο το legion,αφοτου διαλυθικαν οι votf και μετα απο λιγο oi animus μαζευτικαμε οι θεωρητικα active στους noob control αλλα πιστεψε με το 70% εχει σταματησει να ασχολειται πλεον...αν οι μικρες legion και το "νεο αιμα" δεν αποφασισει να ρθει στα siege bai bai asmoz!
SpY Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 είμαστε και Legion m8's και εγώ ήμουν VoTF και τώρα Νοοb Control
ultralisk Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 το παιχνίδι θέλει end game content ASAP
pj2501 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 εγω αλαξα σερβερ παιδες πριν ενα μηνα πηγα perento...τωρα εχω εναν cleric 49 lvl πολυ καλυτερα μπορω να πω τγα πραματα απο τελεμαχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα