shadowmann Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 χωρίς κάποιο hack πάντως μπορείς να δεις ποιος κάνει stealth στο combat chat για να μην σε πιάσει στον ύπνο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 χωρίς κάποιο hack πάντως μπορείς να δεις ποιος κάνει stealth στο combat chat για να μην σε πιάσει στον ύπνο.. αυτό συμβαίνει αν κάποιος μπει σε stealth την στιγμή που είναι σε κάποιο range σχετικά κοντά σου...αν σε έχει πλησιάσει από μακριά δεν μπορείς να τον δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BossDoc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 το μόνο hack που γνωρίζω προσωπικά ότι υπάρχει στους official servers (πέρα από το γνωστό botting), είναι κάποιο πρόγραμμα που σου επιτρέπει να δεις στο ραντάρ τους stealth εχθρούς...βέβαια 2 άτομα που κατηγορήθηκαν με στοιχεία για αυτό έφαγαν, άμεσο ban όντως οι top παίκτες δεν κάνουν pvp αφού το τωρινό σύστημα δεν τους ωφελεί και πολύ, γι’ αυτό και κάτι πρέπει να αλλάξουν κατά την γνώμη μου πάνω στο pvp system Υπάρχουν hacks και δουλευουν μιά χαρά και στον official Πετάς παντού και κάνεις glide όσο θες.Οταν τελιώσει ο χρόνος περπατάς στον ΑΕΡΑ! Το άλλο με το map έχει να βαράς πιο γρήγορα (δεν ξέρω λεπτομέριες πως και τι )ΑΡΚΕΙ να κάνεις DONATE!<---Γιαυτο δεν ξέρω λεπτομεριες! ΥΠΑΡΧΟΥΝ-ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Απλα δεν μπόρεσα να το FRAPSaro γιατί τελείωσε ο μήνας και δεν αξίζει πλέον να παίζεις με τέτοιες συνθήκες Όταν είδα κάπιον στον server να κάνει κάτι τρελά glide το έψαξα το θέμα. Βρήκα τα hacks τα δοκίμασα και έχασε το νόημα το game. Άλλο ένα καλό game (βλέπε COD) καταστρέφεται λόγω hacks ΚΡΙΜΑ Οσο για το ASMO DETECTOR Καντε νέο ΤΑΒ και τσεκάρετε μονο απο το COMBAT LOG enemys actions .Δώστε και ένα χρωματάκι(κόκκινο που κτυπάει στο μάτι!) και ναι μετά βλέπεις το skill HIDE II αν τοκάνει καθώς έρχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpY Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν hacks και δουλευουν μιά χαρά και στον officialΠετάς παντού και κάνεις glide όσο θες.Οταν τελιώσει ο χρόνος περπατάς στον ΑΕΡΑ! Το άλλο με το map έχει να βαράς πιο γρήγορα (δεν ξέρω λεπτομέριες πως και τι )ΑΡΚΕΙ να κάνεις DONATE!<---Γιαυτο δεν ξέρω λεπτομεριες! (στην NCSoft κάνεις Donate ?) ΥΠΑΡΧΟΥΝ-ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Απλα δεν μπόρεσα να το FRAPSaro γιατί τελείωσε ο μήνας και δεν αξίζει πλέον να παίζεις με τέτοιες συνθήκες Όταν είδα κάπιον στον server να κάνει κάτι τρελά glide το έψαξα το θέμα. Βρήκα τα hacks τα δοκίμασα και έχασε το νόημα το game. (για πές μας ένα που δοκίμασες και λειτουργεί στον Official) Βγαίνω και εγώ για κυνήγι μαγγισών τώρα σε λιγό Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2010 από SpY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BossDoc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Βγαίνω και εγώ για κυνήγι μαγγισών τώρα σε λιγό κ.Απιστε Θωμά Δοκίμασα 2 και δουλεύανε. Το 1 είχε radar που τα βλέπεις ΟΛΑ ,Εχθρούς,φίλους Npcs,aether,vitality gathering,πιός σε έχει target και τι class είναι κλπ Κάνεις DONATE στον τύπο που έφτιαξε το πρόγραμμα για να δουλέψουν τα Hacks Το 2 ήταν να πετάς και να κάνεις glide και όταν τελείωνε ο χρόνος ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Δες και SS αλλά όνομα program δεν θα μάθεις από μένα για να το ψάξεις 1 Έλαφρυντικό έχεις που δεν με πίστεψες αμέσως.Internet είναι ,κυκλοφορούν πολλοί ψεύτες,Εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filetos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 κ.Απιστε Θωμά Δοκίμασα 2 και δουλεύανε. Το 1 είχε radar που τα βλέπεις ΟΛΑ ,Εχθρούς,φίλους Npcs,aether,vitality gathering,πιός σε έχει target και τι class είναι κλπ Κάνεις DONATE στον τύπο που έφτιαξε το πρόγραμμα για να δουλέψουν τα Hacks Το 2 ήταν να πετάς και να κάνεις glide και όταν τελείωνε ο χρόνος ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Δες και SS αλλά όνομα program δεν θα μάθεις από μένα για να το ψάξεις 1 Έλαφρυντικό έχεις που δεν με πίστεψες αμέσως.Internet είναι ,κυκλοφορούν πολλοί ψεύτες,Εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς Και η NCSOFT δεν τα έχει πάρει πρέφα; Τόσοι τρώνε ban ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Πάντως εγώ μυρίζομαι keylogger-... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 εγώ στον server που είμαι (Telemachus) τέτοια πράγματα δεν έχω δει (super jump,glide κτλ)...αν τα κάνει κάποιος και φάει report, τσιμπάει μπανάκι σε χρόνο dt αφού τέτοια hacks κάνουν μπαμ...βρέθηκε κάποιος με αποδείξεις που χρησιμοποιούσε το radar (που είναι σχετικά δύσκολο να εντοπιστεί αν δεν είσαι scout class) και τον μπάναραν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BossDoc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 εγώ στον server που είμαι (Telemachus) τέτοια πράγματα δεν έχω δει (super jump,glide κτλ)...αν τα κάνει κάποιος και φάει report, τσιμπάει μπανάκι σε χρόνο dt αφού τέτοια hacks κάνουν μπαμ...βρέθηκε κάποιος με αποδείξεις που χρησιμοποιούσε το radar (που είναι σχετικά δύσκολο να εντοπιστεί αν δεν είσαι scout class) και τον μπάναραν Ρε παιδιά εγώ τα δούλεψα αυτά και μετά το παράτησα το game. Όσο για το ότι σε banaroyne, πρώτη φορά είδα κάπιον να κάνει glide και να ανεβένει τόσο ψηλά σαν να πετούσε και μετά το έψαξα το θέμα. http://uk.aiononline.com/forums/server/view?articleID=13372&serverID=33&category=101¬ice_category=101 Άκομα παίζει αυτός ...... Για πιό ban μιλάμε; Το έκανε μπροστά σε 5 άτομα που τον κυνηγούσαμε. Και βγένει ο κάθε άσχετος στο forum και λέει μάθε τα glides σου καλά! λολζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δυστυχώς, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, το έχω ακούσει κι εγώ ότι υπάρχουν χακς που δουλεύουν και στον επίσημο σέρβερ. Αποδείξεις δεν έχω δει με τα μάτια μου (Telemachus), ούτε και κανένας από την legion μου. Το ότι μπανάρουν αυτούς που αποδεδειγμένα γίνονται accused, το επιβεβαιώνω. Όμως, το ότι μπανάρουν αυτούς που χρησιμοποιούν το radar το διαψεύδω: για την ακρίβεια, είναι σχεδόν 'επίσημα επιτρεπτή' η χρήση του αφού είναι κάτι που πραγματοποιείται με απλές ρυθμίσεις του UI , συν ότι το κάνουν ΟΛΟΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pj2501 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 χτες στον perento [ame]http://www.youtube.com/watch?v=n-b9dyrmyrk[/ame] το video ειναι απο μενα τραβηγμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filetos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=ior7TliEPEA[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=_I_FTsQPVkI[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=CokqBEFWYIE[/ame] Δεν ξέρω αν είναι σε official server αλλά αν γίνετε κάτι τέτοιο χωρίς ban ΑΙΣΧΟΣ !!!! Ρε BossDoc δούλεψε αυτό σ¨ σένα κανονικά χωρίς προβλήματα και για πόσο καιρό γιατί αν το έβαλες για μέρα δεν μου λέει κάτι το θέμα είναι να διασταυρωσουμε αν το χεις πολύ καιρό και δεν σε πιάσουν χτες στον perento http://www.youtube.com/watch?v=n-b9dyrmyrk το video ειναι απο μενα τραβηγμενο Απλά EPIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Όμως, το ότι μπανάρουν αυτούς που χρησιμοποιούν το radar το διαψεύδω: για την ακρίβεια, είναι σχεδόν 'επίσημα επιτρεπτή' η χρήση του αφού είναι κάτι που πραγματοποιείται με απλές ρυθμίσεις του UI , συν ότι το κάνουν ΟΛΟΙ το να χρησιμοποιήσεις το UI και να βλέπεις το combat log του αντιπάλου δεν είναι ενάντια στους κανονισμούς...το παιχνίδι σου το επιτρέπει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pj2501 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=MIt-VKgL_d4[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BossDoc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ τα έβαλα κάνα 2 μέρες και μετά τελείωνε ο μήνας.Δεν ανανέωσα. Ο Bonhart το κάνει ακόμα απο ότι φένεται γιατί έχει πάει 39 απο 32 που ήταν οταν σταμάτησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 τα instances του παιχνιδιου δεν ειναι privite οπως του WoW ? δηλ όποιος θέλει περιφέρεται εκεί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα