Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ο αντιπρώσοπος στην Ελλάδα είναι η beacon και γενικά για όλα τα παιχνίδια της ncsoft.

Τώρα στο game έχω πέσει στο grindwall 25-26-27 lvl. Δεν υπάρχουν quest ούτε για δείγμα εκτός από δύο group και κάνει που είναι στους asmo και πρέπει να πιάσεις κάνα rift ανοιχτό και να πας να τα κάνεις και έτσι για άλλη μια φορά πάμε στο grinding.

Και όμος κάνοντας μόνο grinding για να πάρω αυτά τα δύο lvl έβγαλα τρελά λεφτά για το lvl μου. Εφτάσα τα 500k έτσι για πλάκα πουλώντας μόνο τα item που πέφτανε η πουλόντας τα crafting material κάνοντας και gathering στην περιοχή που φάρμαρα.

Για άλλη μια φορα το game αποδεικνύει ότι είναι βασισμένο καθαρά στον κορεατικο ύφος.

Κάθε φορά που αλλάζεις lvl 'ανοίγουν' quests σε διάφορες περιοχές (αλλά φυσικά το ξέρεις ήδη αυτό :-)). Κάνε μία βόλτα από Brusthonin, νομίζω εκεί έχει quests στο lvl που λες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στον πάγο λοιπόν (υπάρχουν ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ καλά παιχνίδια που με περιμένουν ) μέχρι να βάλουν μυαλό και να βγάλουν ένα καλό patch.

για πες ένα μόνο

για πες ένα μόνο

Dragon Age: Origins

---------- Προσθήκη στις 20:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:30 ----------

Υποθέτω δεν εννοεί μόνο MMO αλλά γενικά και offline παιχνίδια.

Ακριβώς.

Γιατί υπάρχει ζωή και πέρα από τα ΜΜΟ.

(Ελπίζω να μην σόκαρα κανέναν... :lol:)

Και εγώ για τα μάτια του dragon age το έχω παρατήσει τις τελευταιες μέρες. Δλδ όταν παίζεις ένα game rpg με το story του Dao τότε δύσκολα ξαναγυρνάς σε κορεάτικο grinding.

Ρε παιδια πια ειναι η καλυτερη class για pvp και πια για pve,υπαρχει καποια που συνδυαζει και τα δυο?

Αν εισαι καινουργιος στο game, θα παιξεις warlock affliction. Εξαιρετικος στο pvp και καλος στο pve. Το κυριοτερο ειναι noob friendly και με λιγο skill θα θεριζεις κοσμο

Αυτος παντως που ειναι top σε pve και pvp ειναι ο rogue,αλλα θελει λιγο skill

Αν εισαι καινουργιος στο game, θα παιξεις warlock affliction. Εξαιρετικος στο pvp και καλος στο pve. Το κυριοτερο ειναι noob friendly και με λιγο skill θα θεριζεις κοσμο

Αυτος παντως που ειναι top σε pve και pvp ειναι ο rogue,αλλα θελει λιγο skill

LOL δεν είμαστε στο WoW ρε:P

Φίλε εγώ θα σου έλεγα να παίξεις με Sorcerer ή Cleric/Chanter.

Δυστηχώς το παιχνίδι δεν με κράτησε. Ακύρωσα το subscription μου και δεν μπορώ να πώ οτι θα ξαναγυρίσω καθώς δεν το χάρηκα καθόλου. Το παιχνίδι είχε πολλά καλά αλλά δεν μου κρατούσε το ενδιαφέρον (Προσωπική άποψη ΠΑΝΤΑ) έκανα logon και άρχιζε το Φαρμαρισμα. Δεν είμαι τέτοιος παίχτης και θέλω κάτι διαφορετικό απο οτι πρόσφερε το Aion. Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους!!!!!

Πλάκα πλάκα πόσα άτομα παίζουν ακόμα?π.χ από αυτό το thread πόσοι μείνανε?κ εγώ έχω σταματήσει πολύ καιρό τώρα.

εγώ συνεχίζω και παίζω, Level 50 πλέον, απλά πρέπει να διορθωθούν κάποια πράγματα που προσωπικά με χαλάνε και που ίσως αν συνεχιστούν με κάνουν να ακυρώσω και εγώ την συνδρομή μου

1)το παιχνίδι καλώς ή κακώς παραείναι gear dependent, με αποτέλεσμα κάποιοι που έχουν 24 ώρες την ημέρα ελεύθερες ή αγοράζουν χρήμα από κινέζους, να έχουν φτιάξει full το endgame gear (Miragent ή Fenris set) και να κερνάνε τους πάντες και τα πάντα χωρίς την παραμικρή πιθανότητα να χάσουν από κάποιον που δεν έχει το set...επίσης το σχετικά υψηλό drop rate στο τελευταίο instance του παιχνιδιού (Dark Poeta), αποτρέπει τους πάντες να αγοράσουν κάποιο armor, με αποτέλεσμα το armor crafting μετά το 40 level ουσιαστικά να μην υπάρχει αφού είναι εντελώς ασύμφορο...δεν μπορεί ένα crafted armor 48αρι που έχει procάρει σε gold (που για να γίνει αυτό έχεις ξοδέψει ΠΟΛΛΑ λεφτά) να είναι χειρότερο από ένα τυχερό drop από το instance...πρέπει ή να μειωθεί το drop rate ή το crafted item να είναι πολύ καλύτερο

2)η εύκολη συγκομιδή Abyss Points (κοινώς PVP points) από PVE instances...δλδ κάποιος μπορεί να έχει χεστεί στα AP και να μην έχει ιδεά από PVP επειδή φαρμάρει συνεχώς Dredgion, Fort Instances και Dark Poeta...βλέπεις κάποιους με 1500 kills και 900.000 AP...oh rly?

3)τέλος, η έλλειψη End game content...εγώ σαν 50αρης πλέον είναι πολύ λίγα τα πράγματα που μπορώ να κάνω, τα οποία έχω ήδη αρχίσει και βαριέμαι...τουλάχιστον ας κάνουν κανά merge στους servers μήπως και βλέπουμε παραπάνω κόσμο στην abyss...μπορεί το WΟW να είναι ανέκδοτο στο PVP, αλλά έχει τόσο PVE content που πραγματικά δεν βαριέσαι με τίποτα όταν φτάσεις 80 level

το παιχνίδι έχει potentials, αλλά πρέπει επειγόντως να γίνουν κάποιες αλλαγές

QQ mode off

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...