Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Χαμος παλι χθες στη roah στον telemachus ! ξερει κανεις ποσοι asmo κατεβηκαν???

Δεν ξέρω πάντως σε κάποια φάση είχε γεμίσει όλη η οθόνη με παίχτες. Είχε πολύ ξύλο :-D

Δημοσ.
σε κάποια φάση είχε γεμίσει όλη η οθόνη με παίχτες

Ειχε γεμισει?? εμενα δεν μου τους εδειχνε καν! μονο τα ονοματα στα κοκκινα το ενα πανω στο αλλο και καμια 300ρια !! :)

Δημοσ.

Στον Spatalo έχει 2 Elyos Legions με πολλά άτομα.

Spartans & Makedones

Tώρα για Asmo δεν ξέρω αλλά αν μπεις στο site

της ncsoft και ψάξεις τους servers θα δεις όλα τα

legions και θα βρεις ότι θες.

Δημοσ.
Στον Spatalo έχει 2 Elyos Legions με πολλά άτομα.

Spartans & Makedones

Tώρα για Asmo δεν ξέρω αλλά αν μπεις στο site

της ncsoft και ψάξεις τους servers θα δεις όλα τα

legions και θα βρεις ότι θες.

Κοιταζα στο forum του spatalo αλλα δεν ειδα για ελληνες.Μονο elyos. ειμαστε 5 ατομα.

Δημοσ.

spartans

http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?guildID=1797&serverID=31

Makedones

http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?guildID=3081&serverID=31

Μάλλον δεν θα ανανεώσω την κάρτα τώρα τέλος του μήνα. Το game έχει άπειρο grinding και καθόλου περιεχόμενο η τουλάχιστον έτσι όπως θα ήθελα να είναι ένα mmorpg.

Για να πάρεις ένα lvl πρέπει να σπαταλήσεις άπειρο χρόνο σκοτώνοντας mob και μόνο.. Πάντως το pvp του με λίγο που το είδα είναι φοβερό και είδα μερικές μικρές καλές μάχες.

---------- Προσθήκη στις 14:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:31 ----------

Τώρα που κοιτάω τα ονόματα στους Makedones βλέπω πολλά να είναι ίδια από warhammer. Δεν ξέρω αν έχουν κάποια σχέση τα παιδιά από εκεί με το warhammer online.

Δημοσ.
Πω πω τι γίνεται στα dreg του telemachus... asmo γεια σας :)

μήπως έχεις δει τώρα τελευταία τον χάρτη της Αβύσσου; Κοντεύω να ξεχάσω τι χρώμα έχουν τα fortresess όταν τα έχουν οι elyos :-D

---------- Προσθήκη στις 09:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:59 ----------

Μάλλον δεν θα ανανεώσω την κάρτα τώρα τέλος του μήνα. Το game έχει άπειρο grinding και καθόλου περιεχόμενο η τουλάχιστον έτσι όπως θα ήθελα να είναι ένα mmorpg.

Για να πάρεις ένα lvl πρέπει να σπαταλήσεις άπειρο χρόνο σκοτώνοντας mob και μόνο.. Πάντως το pvp του με λίγο που το είδα είναι φοβερό και είδα μερικές μικρές καλές μάχες.

Κι εγώ, έτσι όπως έχει τώρα το παιχνίδι, μόλις 50αρίσω σταματάω. Κατέβασα χτες έναν leveling guide ο οποίος ισχυριζόταν "1-50 grind-less", δηλ. χωρίς grinding -μόνο με quests. Εκτός το ότι ο οδηγός σταματάει στο 40 (θα ενημερωθεί για τα 41-50 σύντομα, λέει) σίγουρα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ αυτό που διατείνεται. Το μεγάλο ΧΡ που δίνουν κάποια από τα [Group] quests είναι τόσο δύσκολο να το πάρεις που στο τέλος προτιμάς να κάνεις grind καμιά 50αριά mobs :mad:

Στο θέμα του ΡνΡ,ναι μεν οι μάχες είναι πολύ καλές και ενδιαφέρουσες, πολλές φορές όμως ψάχνουμε και ψάχνουμε να βρούμε κάποιον να τσακίσουμε. Σίγουρα του λείπουν οι αρένες.

Αυτό που μας την έχει σπάσει όμως τρομερά είναι το φτωχό, εξευτιλιστικό drop rate των named mobs:mad: Είναι αδιανότητο να παιδεύεται ολόκληρο alliance (24 άτομα) για να κατεβάσει legendary mob και στο τέλος να παίρνει ένα manastone (κι αυτό άσπρο!) και ένα rare material :mad::mad::mad:

Για να μην πω τι αηδίες πέφτουν στα raids/instances...

Στον πάγο λοιπόν (υπάρχουν ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ καλά παιχνίδια που με περιμένουν :X) μέχρι να βάλουν μυαλό και να βγάλουν ένα καλό patch.

Δημοσ.
Εγώ πάντως είμαι στους Spartans (Spyrusassassin) είμαστε 70 άτομα

αν θυμάμαι καλά με καμιά 20αριά+ μέσα κάθε μέρα.

Guys μιλαω για asmodian legions και οχι για elyos........

Δημοσ.
μήπως έχεις δει τώρα τελευταία τον χάρτη της Αβύσσου; Κοντεύω να ξεχάσω τι χρώμα έχουν τα fortresess όταν τα έχουν οι elyos :-D

---------- Προσθήκη στις 09:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:59 ----------

Κι εγώ, έτσι όπως έχει τώρα το παιχνίδι, μόλις 50αρίσω σταματάω. Κατέβασα χτες έναν leveling guide ο οποίος ισχυριζόταν "1-50 grind-less", δηλ. χωρίς grinding -μόνο με quests. Εκτός το ότι ο οδηγός σταματάει στο 40 (θα ενημερωθεί για τα 41-50 σύντομα, λέει) σίγουρα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ αυτό που διατείνεται. Το μεγάλο ΧΡ που δίνουν κάποια από τα [Group] quests είναι τόσο δύσκολο να το πάρεις που στο τέλος προτιμάς να κάνεις grind καμιά 50αριά mobs :mad:

Στο θέμα του ΡνΡ,ναι μεν οι μάχες είναι πολύ καλές και ενδιαφέρουσες, πολλές φορές όμως ψάχνουμε και ψάχνουμε να βρούμε κάποιον να τσακίσουμε. Σίγουρα του λείπουν οι αρένες.

Αυτό που μας την έχει σπάσει όμως τρομερά είναι το φτωχό, εξευτιλιστικό drop rate των named mobs:mad: Είναι αδιανότητο να παιδεύεται ολόκληρο alliance (24 άτομα) για να κατεβάσει legendary mob και στο τέλος να παίρνει ένα manastone (κι αυτό άσπρο!) και ένα rare material :mad::mad::mad:

Για να μην πω τι αηδίες πέφτουν στα raids/instances...

Στον πάγο λοιπόν (υπάρχουν ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ καλά παιχνίδια που με περιμένουν :X) μέχρι να βάλουν μυαλό και να βγάλουν ένα καλό patch.

εγώ όσο και αν φαίνεται απίστευτο, μόνο στο level 49-50 grindara...αν δεν βιάζεται κάποιος μπορεί να ανέβει μια χαρά level κάνοντας instances και group quests...αν τώρα κάποιος θέλει να ανέβει σε χρόνο dt, ε ναι θα grindarei

συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ στο drop rate των named mob...είναι αστείο να παιδεύεται ολόκληρο alliance για ένα άσπρο manastone...τέτοια bosses πρέπει να δίνουν τουλάχιστον μπλε item, την στιγμή μάλιστα που το respawn time τους είναι πολύ μεγάλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...