Spyrus Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Τι χαρακτήρα ψάχνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krueger Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Ειχα Asmodian assasin στα 38level στον telemachus...και το βραδυ μου εκλεψαν το account χωρις να εχω δωσει το pass κλπ ουτε να εχς πατησει μλκια σε καποιο σαιτ....... απλα ηθελα να πω τον πονο μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Καλά πως το κλέψανε χωρίς να έχεις δώσει πουθενά τα στοιχεία σου. Και αν στο έχουν κλέψει στείλε email στην ncsoft και πες του το να δεις τι μπορεί να γίνει και ψάξε και το pc σου για κανα keylogger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BossDoc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 1 .h keylogger που το κατέβασες για άλλο πρόγραμμα 2 η Πήγες στο fishing site ncsoft2 που βγάζανε στο game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Πόσοι ειστε asmodian στον spatalos; Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krueger Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 δεν ξερω παιδια παντως δεν κατεβασα κανενα προγραμμα εχω στειλει μνμ στν ΝCSOFT και περιμενω ειμαι πολυ στεναχωρημενος να βλεπω στο live status του aion τον χαρακτηρα μου να εξπαρει και εγω να μην μπορω να το παρω πισω...οσο για το key logger δεν εχω ιδεα τι ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Αν έχεις τον αριθμό ενεργοποιήσεις του account σου νομίζω δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να ποιστοποιήσεις τον λογαριασμό σου. Εχώ την εντύπωση ότι αυτός που σου έφαγε το accoun δεν μπορεί να γνωρίζει αυτό το νούμερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krueger Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 μακαρι φιλε μου εχω στειλει σε mail τα παντα κωδικο preorder,account activasion code,unique code τα παντα...αλλα δεν ξερω τι γινετε σε τετοιεσ περιπτωσεις αν ειστε online se telemachus ειναι ο χαρακτηρας krueger... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpY Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 μακαρι φιλε μου εχω στειλει σε mail τα παντα κωδικο preorder,account activasion code,unique code τα παντα...αλλα δεν ξερω τι γινετε σε τετοιεσ περιπτωσεις αν ειστε online se telemachus ειναι ο χαρακτηρας krueger... Μην στεναχωριέσαι θα πάρεις πίσω το account σου αφού έδωσες αυτά τα στοιχεία. Για πιο άμεσα τους παίρνεις τηλέφωνο και το κάνουν αμέσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrus Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Πόσοι ειστε asmodian στον spatalos; Sent from my iPhone using Insomnia.app me (Spyrusxxxx) όπου xxxx:Paladin,Cleric etc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krueger Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 τηλεφωνο που υπαρχει αντιπροσωπος στην ελλαδα? ευχαριστω πολυ φιλε μου καλα χριστουγεννα κ καλες γιορτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Ο αντιπρώσοπος στην Ελλάδα είναι η beacon και γενικά για όλα τα παιχνίδια της ncsoft. Τώρα στο game έχω πέσει στο grindwall 25-26-27 lvl. Δεν υπάρχουν quest ούτε για δείγμα εκτός από δύο group και κάνει που είναι στους asmo και πρέπει να πιάσεις κάνα rift ανοιχτό και να πας να τα κάνεις και έτσι για άλλη μια φορά πάμε στο grinding. Και όμος κάνοντας μόνο grinding για να πάρω αυτά τα δύο lvl έβγαλα τρελά λεφτά για το lvl μου. Εφτάσα τα 500k έτσι για πλάκα πουλώντας μόνο τα item που πέφτανε η πουλόντας τα crafting material κάνοντας και gathering στην περιοχή που φάρμαρα. Για άλλη μια φορα το game αποδεικνύει ότι είναι βασισμένο καθαρά στον κορεατικο ύφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Πάω να συνδεθώ σήμερα και μου βγάζει μήνυμα "could not connect to authorization server" Εσείς μπορείται να συνδεθείτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Πάω να συνδεθώ σήμερα και μου βγάζει μήνυμα "could not connect to authorization server"Εσείς μπορείται να συνδεθείτε? κάνουν συντήρηση στους servers...από στιγμή σε στιγμή τελειώνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filetos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Server με πολλους Ελληνες Asmodian ποιος ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα