Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν χρειάζεται να κάνεις όλα τα Quest για να αλλάξεις πόλη. Μόνο αυτό που είναι για να αλλάξει proff, δλδ απο Scout να γίνεις Assasin πχ. Έγω έκανα έναν alt για να τον έχω και αυτόν να πουλάει items στο AH και παίζει να έκανα 2-3 Quest όλα και όλα μέχρι τα 10 lvl

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Aion double XP weekends start soon

http://www.eurogamer.net/articles/aion-double-xp-weekends-start-soon

αντέ γιατί λόγο δουλειάς και με τον ρυθμό που παίζω θα κάνω καμιά δεκαετία να ανέβω.

Ήδη τα επόμενα 3 σ/κ μέχρι το τέλος του χρόνου θα είναι double xp.

Απλά θα είναι 2χ για lvl 1-35, όχι παραπάνω.

Για όλου θα ξεκινήσουν μια φορά (ίσως 2) το μήνα απο τη νέα χρονιά

Iσχύει και για gathering

Χθές είχαμε και το νέο patch με χριστουγεννιάτικα δέντρα και στολίδια στις πρωτεύουσες του game. Το έχει παράδοση η ncsoft σε όλα της τα game στις γιορτές να κάνει τέτοιες αλλαγές. Δείτε εδώ

http://powerwiki.uk.aiononline.com/aion/Patch+Notes+1.5.1.7

9f7ea8f0e7aa72656003775c.jpg

b1607a372e19d5123be98d8c.jpg

aion0030s.jpg

Μόλις έφτασα σε lvl 25, πλησιάζω δλδ 26. Παίζω σε ρυθμό χελώνας λόγο δουλειάς αλλά νομίζω έχω δει τα βασικά από τα πρώτα lvl του παιχνιδιού.

Το game ώρες ώρες σε κάνει να αναρωτιέσε για την τρέλα του κορεάτη αλλά και του ασιάτη γενικά για το grinding. Αν και δεν είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό όπως ήταν στο lineage πάντως υπάρχει και παίζει κυρίαρχο ρόλο στους μηχανισμούς του παιχνιδιού.

Γενικά η οικονομία του game βασίζετε στο grinding και μόνο αν σκοτώσεις σεβαστό αριθμό από mobs θα μπορέσεις να βγάλεις κάποια χρήματα και τα χρήματα στο game παίζουν σοβαρό ρόλο στην αναβάθμιση του χαρακτήρα. Μερικά πράγματα όπως τα stygma αλλά και τα δύσκολα crafting recipes είναι πανάκριβα και ξεπερνάνε το ένα μύριο αλλά και τα καλά κομμάτια armor που σου δίνουν πολλά πλεονεκτήματα στο pvp είναι και αυτά σε αμύθητα ποσά.

Πάντως η ncsoft δεν έχει αφήσει το grinding στην τύχη του. Υπάρχει τεράστια ποικιλία από mob αλλά που το καθένα από αυτά έχει σχεδόν τον δικό του τρόπο επίθεσης και υπάρχει μεγάλη ποικιλία από τα τοπια του παιχνιδιού δλδ το ντεκορ για το grinding... Ενά από τα αγαπημένα μου της πανίδας του game είναι αυτό εδώ :D

aion0032j.jpg

Ενά άλλο παράξενο χαρακτηριστικό που έχει το game είναι η κατακερματισμός των quest στις διάφορες περιοχές του. Αρκετές φορές χρειάζετε να διανύσεις μεγάλες αποστάσεις για να ολοκληρώσεις κάποιο quest η για να το προχωρήσεις λίγο παραπάνω. Νομίζω ένα update που να προσθέτει ένα mount στο game είναι επιγόντος απαραίτητο.

Γενικά στο θέμα grinding η ncsoft φαίνετε να έβαλε νερό στο κρασί της και πρόσφερε διπλάσιο xp σε όλα τα quest αλλά και στο crafting γιαυτή την εβδομάδα αλλά βλέπω να το συνεχίζει. Τουλάχιστον το να πάρεις lvl θα είναι πολύ πιο ομαλό.

Νομίζω κάποιος που έχει συνηθίσει σε game τύπου wow, warhammer δεν θα μπορέσει με τίποτα να κολήσει με το παιχνίδι και μέχρι να πιάσει το 20lvl θα το έχει παρατήσει.

Για τον sorc που παίζω. Είναι αρκετά αδύναμος στα πρώτα lvl με χαμηλό mana recovery που κάνει ακόμα πιο δύσκολο και χρονοβόρο το φαρμάρισμα. Μερικά mob ιδίως αν είναι δύο lvl πάνω από σένα μπορούν να σε ρίξουν σχετικά εύκολα. Τα skill μέχρι αυτό το lvl είναι dot και από τι βλέπω τα aoe ανοίγουν αργότερα. Δεν γνωρίζω και καθόλου τι κάνει αυτός ο char σε pvp καθώς όσοι asmodian την πέφτουν στις pve περιοχές είναι ως συνήθως σε group και high lvl και δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Πάντως το game παρά τα αρνητικά του σου δημιουργεί ένα παράδοξο κόλημα για να το δεις. Δεν ξέρω αν είναι γενικά οι ασφυκτικά γεμάτοι κόσμο server του η το ύφος του αλλά σε κάνει να θέλεις να γεμίσεις της μπάρες για να πάρεις το επόμενο lvl που θα σε πάει στην επόμενη περιοχή και τέλος στην abyss για να δεις το pvp του.

φιλε μου! αυτο το σαβατοκυριακο ειχαμε διπλο εχπ event οπως ξερεις... πιστεψε με δεν εχεις δει τιποτα ακομα... δεν μπορεις να κανεις pvp ακομα και οσο για το Mount που λες ειδη εχει video που διχνει τα Mounts στο επετχομενο expansion! Aion Vision [ame]http://www.youtube.com/watch?v=WweshrMA5wY[/ame]

Αυτό με το διπλό xp θα συνεχιστει μέχρι τέλος του χρόνου για όσους είναι μέχρι το lvl 30 ενώ μάλλον θα επεκταθεί για όλους το boost xp

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,θέλω να αρχίσω σε ενα οφίσιαλ σέρβερ αλλά πρίν αρχίσω θελώ να μου πεί κάποιος ενα λίνκ για aion client ευροπαικό ευχαριστω:-):-)

Επεξ/σία από kakor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...