Spyrus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Στον Castor μπήκα με τον πρώτο χαρακτήρα.Αν φτιάξω δεύτερο στον Spartalo θα μπορώ να τον μεταφέρω αλλού ή να έχω shared το wharehouse; Μπα ανά server είναι... Λοιπόν εμένα με βρίσκετε σε Castor (Spyruspaladin - asmo) και Spatalo (Spyrusassassin - elyos) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 εχω ξεκινησει aion και εφτασα 9 lvl και παω στον γερο εξω απο το δεντροσπιτο για να ξεκινησω το quest αλλα δεν μου μιλαει. λεει κατι ασχετο με το quest και δεν μου δινει επιλογες για να παρω το μπουκαλακι. τι πρεπει να κανω. εχω ψαξει παντου αλλα τπτ. περιμενω τα φωτα σας. Και καλα Χριστουγεννα σε ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 εχω ξεκινησει aion και εφτασα 9 lvl και παω στον γερο εξω απο το δεντροσπιτο για να ξεκινησω το quest αλλα δεν μου μιλαει. λεει κατι ασχετο με το quest και δεν μου δινει επιλογες για να παρω το μπουκαλακι. τι πρεπει να κανω. εχω ψαξει παντου αλλα τπτ. περιμενω τα φωτα σας. Και καλα Χριστουγεννα σε ολους για δώσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Quest...βέβαια πλέον παίζω asmodian αλλά ίσως θυμηθώ κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 με το που πατας τα 9 lvl σου λεει να πας στον pernos και εκει σου δινει ενα μπουκαλι. λεει οτι θα εχει ενα κιτρινο βελος απο πανω του οτι ειναι quest αλλα σε εμενα δεν εχει βελακι και φυσικα δεν μου μιλαει για το quest... τι πρεπει να κανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spprod Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 με το που πατας τα 9 lvl σου λεει να πας στον pernos και εκει σου δινει ενα μπουκαλι. λεει οτι θα εχει ενα κιτρινο βελος απο πανω του οτι ειναι quest αλλα σε εμενα δεν εχει βελακι και φυσικα δεν μου μιλαει για το quest... τι πρεπει να κανω... Θα πρεπει να πας στο κεντρο της λιμνης (Cliona Lake) και να κανεις use το bottle . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Θα πρεπει να πας στο κεντρο της λιμνης (Cliona Lake) και να κανεις use το bottle . να το κανω ευχαριστως use το bottle αλλα δεν μου το δινει...δεν μου ξεκιναει καν το quest για να το παρω απο τον γερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pj2501 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 φιλε μου μηπως δεν εχεις κανει ολα τα campain quest? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spprod Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 να το κανω ευχαριστως use το bottle αλλα δεν μου το δινει...δεν μου ξεκιναει καν το quest για να το παρω απο τον γερο. Οταν πηγαινεις level 9 σου δινει το ascension Q . Στο παρακατω link ειναι τα steps ,ριξε μια ματια να δεις τι σου εχει ξεφυγει : http://www.aionarmory.com/quest.aspx?id=1006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpY Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 σελίδες που μπορείτε να δείτε για quest , items skills ktl είναι : http://www.aionarmory.com και http://www.aionwh.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 πρεπει να κανω ολα τα campain quest; εχω ολο τον χαρτη ανοιχτο χωρις κρυφα σημεια...τα λινκ που μου εχετε γραψει τα εχω δει ολα και ολα το ιδιο μου λενε. τωρα με τα campain quest κολησα...τι πρεπει να κανω; μεζευα στην αρχη κατι σακους, λουλουδια, και killara mobs αλλα δεν τα εκανα και ολα...πρεπει να τα κανω ολά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Στην πρώτη περιοχή νομίζω ναι μέχρι να σου δώσει ένα quest που φεύγεις από τον χάρτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 θα κατσω να φτιαξω νεο χαρακτηρα και θα τα κανω ολα τα quest απο την αρχη να δω...αν παλι δεν δουλεψει θα επιστρεψω στο lineage που εχω να το πιασω απο το c6(αν και νομιζω πιο πολυ θα δυσκολευτω μιας και εχουν αλλαξει πολλα και εκει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Καταρχήν κάνε τα main quest. Δες ποιά είναι και δες που σε πάνε στον χάρτη. Δεν είναι και τίποτα δύσκολο. Αν σε δυσκολεύουν τόσο πολύ τα quest αργότερα έχει άπειρο grinding το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 δεν ειναι οτι με δυσκολευουν. εχω κανει quest και quest. απλα δεν μου πηγε το μυαλο οτι πρεπει να κανω ολα τα quest του χαρτι για να κανω το quest του class. μου ειχαν πει φτασε 9lvl και κανε το quest. ε αυτο εκανα...αλλα δεν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 δεν υπάρχει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα