Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

αυτά είναι τα fortresses όπου είναι zerg vs zerg...το πιο ενδιαφέρον pvp γίνεται στο Dredgion με 6 vs 6 και φυσικά με rifting...εκεί πλέον παίζει ρόλο και η στρατηγική όταν τα group είναι μικρά

γενικά το pvp όπως και το hunting στην abyss είναι κορυφή

Αν κατεβαίνεις με οργανωμένο team σε αυτό το χάος είναι φοβερή εμπειρία. Το ίδιο γινόταν και στο warhammer που σκάγαμε 25 άτομα σε wb μέσα σε χάος από destro και τους μοιράζαμε θάνατο :P

Πιστεύω να βρώ και κάτι αντίστοιχο και σε αυτο το game. Στην τελική τα mmorpg τα παίζεις για το pve τους αλλά η ουσία τους είναι στο pvp.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια να ρωτισω κατι :P Τα elyakia σαν αδερφες δεν τρεχουνε????Ενταξει εκανα εναν elyos να δω τιν διαφορα και πεθανα στο γελιο...Sorry αν καποιος εχει elyos αλλα η αληθεια να λεγετε...Asmo Rules

Τουλάχιστον δεν χωροπηδάνε σαν τα badass-wannabes μαϊμουδακια Asmos :P

καμια σχεσει...αλλα και να γινοτανε ετσι, αδερφες τα asmo δεν ειναι!!!!!!οποτε? ;)ξεκινα asmo dude!!!!!!!:mrgreen:

Εχει κανείς άλλος πρόβλημα με το login? Πήγα να μπω και όταν βάζω το pass μου βγάζει system error και από τι είδα το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα σε διάφορετικούς server.

Εχει κανείς άλλος πρόβλημα με το login? Πήγα να μπω και όταν βάζω το pass μου βγάζει system error και από τι είδα το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα σε διάφορετικούς server.

μπορεί να ήταν κάποιο προσωρινό πρόβλημα με τον server...δεν είχα τέτοιο πρόβλημα

Το πήρα και εγώ, ξεκίνησα έναν Asmo sin στον Telemachus.

Είμουνα στη beta και το είχα δοκιμάσει το game πριν την κυκλοφορία του στην EU.

Παρόλο που το είχα και μπορούσα να ξεκινήσω απο launch με preorder bonuses κλπ, αποφάσισα όντας καμμένος απο άλλα "uber MMOs of the year(s)" να φυσήξω τον χυλό και να περιμένω για μετά το launch κάποιους μήνες.

Έκτοτε ξαναδοκίμασα το WAR, το WoW, και το Champions Online...όλα τους μια απογοήτευση.

Το Aion απο όλα τα games που έχω δοκιμάσει ώς τώρα είναι αυτό που μπορώ να πω ότι είναι σε πιο ικανοποιητικό επίπεδο και προοπτική.

NCsoft korean grindfest named l2 aside πάντα έβρισκα τις ιδεές στα games τους (ειδικά στο pvp) αιώνες μπροστά απο τα δυτικά "μεγαθήρια".

Θα δώσω ευκαιρία σε αυτό το game και για μετά το cap level, θέλω να δώ το pvp του σε περίοδο που αρκετός κόσμος θα είναι αυτό το επίπεδο.

Ίδωμεν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...