pj2501 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 συνεχισε και θα δεις το pvp του ειναι κορυφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Εντυπωσιακη η πόλη στο Heiron θυμίζει αρένα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Εντυπωσιακη η πόλη στο Heiron θυμίζει αρένα.. Beluslan πάντως δεν είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 αυτά είναι τα fortresses όπου είναι zerg vs zerg...το πιο ενδιαφέρον pvp γίνεται στο Dredgion με 6 vs 6 και φυσικά με rifting...εκεί πλέον παίζει ρόλο και η στρατηγική όταν τα group είναι μικρά γενικά το pvp όπως και το hunting στην abyss είναι κορυφή Αν κατεβαίνεις με οργανωμένο team σε αυτό το χάος είναι φοβερή εμπειρία. Το ίδιο γινόταν και στο warhammer που σκάγαμε 25 άτομα σε wb μέσα σε χάος από destro και τους μοιράζαμε θάνατο Πιστεύω να βρώ και κάτι αντίστοιχο και σε αυτο το game. Στην τελική τα mmorpg τα παίζεις για το pve τους αλλά η ουσία τους είναι στο pvp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pj2501 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 ρε Chek2fire καλο παιδι εισαι γιατι παιζεις συνεχεια και το καλο "παιδι" στα games? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Πάντα παίζω wizard στα mmorpg και σχεδόν σε όλα τα rpg και πάντα elementalist. Δεν μου αρέσει καθόλου η σκοτεινή πλευρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Clubber Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια να ρωτισω κατι Τα elyakia σαν αδερφες δεν τρεχουνε????Ενταξει εκανα εναν elyos να δω τιν διαφορα και πεθανα στο γελιο...Sorry αν καποιος εχει elyos αλλα η αληθεια να λεγετε...Asmo Rules Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Intruder7s Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Τουλάχιστον δεν χωροπηδάνε σαν τα badass-wannabes μαϊμουδακια Asmos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Clubber Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Τουλάχιστον δεν χωροπηδάνε σαν τα badass-wannabes μαϊμουδακια Asmos καμια σχεσει...αλλα και να γινοτανε ετσι, αδερφες τα asmo δεν ειναι!!!!!!οποτε? ξεκινα asmo dude!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doutsos13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Telemachus - BamerakoC -> Sorcerer Pm me inside καλό gaming σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Εχει κανείς άλλος πρόβλημα με το login? Πήγα να μπω και όταν βάζω το pass μου βγάζει system error και από τι είδα το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα σε διάφορετικούς server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Εχει κανείς άλλος πρόβλημα με το login? Πήγα να μπω και όταν βάζω το pass μου βγάζει system error και από τι είδα το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα σε διάφορετικούς server. μπορεί να ήταν κάποιο προσωρινό πρόβλημα με τον server...δεν είχα τέτοιο πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Το πήρα και εγώ, ξεκίνησα έναν Asmo sin στον Telemachus. Είμουνα στη beta και το είχα δοκιμάσει το game πριν την κυκλοφορία του στην EU. Παρόλο που το είχα και μπορούσα να ξεκινήσω απο launch με preorder bonuses κλπ, αποφάσισα όντας καμμένος απο άλλα "uber MMOs of the year(s)" να φυσήξω τον χυλό και να περιμένω για μετά το launch κάποιους μήνες. Έκτοτε ξαναδοκίμασα το WAR, το WoW, και το Champions Online...όλα τους μια απογοήτευση. Το Aion απο όλα τα games που έχω δοκιμάσει ώς τώρα είναι αυτό που μπορώ να πω ότι είναι σε πιο ικανοποιητικό επίπεδο και προοπτική. NCsoft korean grindfest named l2 aside πάντα έβρισκα τις ιδεές στα games τους (ειδικά στο pvp) αιώνες μπροστά απο τα δυτικά "μεγαθήρια". Θα δώσω ευκαιρία σε αυτό το game και για μετά το cap level, θέλω να δώ το pvp του σε περίοδο που αρκετός κόσμος θα είναι αυτό το επίπεδο. Ίδωμεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 ποσο μου την σπαει να λενε τον assassin sin.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 ποσο μου την σπαει να λενε τον assassin sin.... Κ' εμένα να βλέπω trolls εκτός WoW... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα