Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

οι φιλοι μου που παιζουν λενε οτι ακομα και λεφτα να σου ερθουν με mail εχεις ban

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο

πριν 1 βδομάδα έστειλα 5m σε μαιλ φίλου κ χτες μου τα επέστρεψε και είμαστε και οι δυο ένταξυ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν παίζεις στον spartalos και θέλεις guild έχουμε ένα ελληνικό. Δεν είναι κανά core αλλά είναι ok παιδιά. Πάντως πρώτη φορά έχω δει σε mmorpg να υπάρχει τόσο μεγάλη διασπορά στα quest σε διάφορες περιοχές. Γενικά σε τρώει ο δρόμος και το teleport σε αυτό το game.

Μπορείς να φτιάξεις χαρακτήρα σε όποιον server θέλεις. Yπάρχει θέση για shared account στο warehouse αλλά νομίζω ότι είναι μόνο για το server που παίζεις.

ε οχι ρε chak2fire... Elyos εκανες? :(

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:33 ----------

σταματηστε ποια τισ βλακιες ο καθε WoW-ακιας να κανει το flame του....ξεγραμμενο παιχνιδι, αποτυχημενο και 1002 πιπες....αφηστε μας ησυχους να παιξουμε το κορεατικο ΜΜΟ μας και παντε στο 10+ χρονια WoW να Leecharete σε κανα bg...

Μαζικά pvp θα βρεις στην Abyss στα διάφορα Siege που γίνονται συνέχεια για artifact κτλ

Από εκεί και πέρα όταν πας 46+ ανοίγει το dredgion στο οποίο πάνε 6 Αsmodians vs 6 Elyos έχει δωμάτια με mobs και σε διάφορα μέρη συναντιούνται και σκοτώνονται. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς κερδίζει Abyss Points γυρω στους 4000 το κάθε mach

Και αν καταφέρετε και φάτε και τον Captain ρίχνει και διάφορα καλα items

Και όταν μιλάς για μαζικά pvp για πόσα άτομα λες? Κάποιος μου είχε αναφέρει ότι έχει δει στο youtube massive pvp με 200+ άτομα.

edit: βρήκα και ένα σχετικά video

αυτά είναι τα fortresses όπου είναι zerg vs zerg...το πιο ενδιαφέρον pvp γίνεται στο Dredgion με 6 vs 6 και φυσικά με rifting...εκεί πλέον παίζει ρόλο και η στρατηγική όταν τα group είναι μικρά

γενικά το pvp όπως και το hunting στην abyss είναι κορυφή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...