Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
σαν τα hero classes στο wow?

oh wait...

Μπα για μένα death knight sucked .... Τον περίμενα ποιο γαμάουα και όχι για όλους ...

Δημοσ.
Καλα, θα δουμε το επομενο MMO της Blizzard-Activision.

Θα πληρωνουμε ξεχωριστα μεχρι και το lvl up ετσι οπως πανε.

σωστος, αλλα σε αυτο δεν φταει σε καμια περιπτωση η Blizzard αλλα η Activision. Μου θυμιζει westwood studios - EA. ^%@#$^@%$ παγκοσμοιοποιηση...

Δημοσ.

Ξεκίνησα σήμερα το παιχνίδι, όλα ωραία, μόνο που μου κάνει προβλήματα στα γραφικά.

Σε διάφορα συγκεκριμένα σημεία δεν μου εμφανίζει τα textures όπως θα'πρεπε, και σε σημεία όπου υπάρχουν δαύλοι αντί για φωτιά και καπνό εμφανίζει τετραγωνάκια.

Παίζω με 8800GTS 512 με τους 191.07 drivers, σε Windows 7.

Δημοσ.
καλά ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ το video απλά...τρελό ρετουσάρισμα σε γραφικά , σε animation, σε gameplay σε όλα

για να δούμε μήπως τελικά δεν είναι ξεγραμμένο το παιχνίδι...κρίμα με τέτοια potentials να πάει το game χαμένο από κάποιες απαράδεκτες τακτικές της NCsoft

γιατι να ειναι χαμενο??τι μειονεκτημα εχει?

Δημοσ.
γιατι να ειναι χαμενο??τι μειονεκτημα εχει?

το βασικό μείον ήταν η ανοχή στα bots και στο spamming όπου και ξενέρωσε αρκετός κόσμος...τώρα όμως με τα bans που έπεσαν φάνηκε να αλλάζει το πράγμα

για να δούμε, ο χρόνος θα δείξει :rolleyes:

το παιχνίδι σαν content είναι μια χαρά...ίσως μόνο να έβαζαν και κανένα παραπάνω solo quest και να μην είναι μετά το 40 το 80% Group Quest...καλό και ενδιαφέρον το grouping αλλά θες να grindάρεις και μόνος καμιά φορά :-D

Δημοσ.

Μακάρι να βάζαν και ποιο νωρίς όσο το δυνατόν περισσότερα group quest, να έβαζαν ποιο ενδιαφέρονται quests εν γένει και όχι σκότωσε 5 τέρατα μέζεψε 10 φυτά. επίσης καλό θα ήταν να είχε instanced PvP απο νωρίς στα Lvl, να ξεσυνδέσει το LvLing με το Gathering και να έχει μία ιστορία η εξέλιξή σου. Επίσης να βάλουν crafters και σε άλλες πόλεις και κοντά σε Merch και Storage

Δημοσ.
Για δοκίμασε τους τελευταίους beta 195.55

έχουν βγει 195.62 final WHQL :-)

Σήμερα που ξανάπαιξα δεν μου έκανε πρόβλημα. Παίζει να'χαι ανεβάσει θερμοκρασίες η GPU και να μη το κατάλαβα. :-)

Δημοσ.
το βασικό μείον ήταν η ανοχή στα bots και στο spamming όπου και ξενέρωσε αρκετός κόσμος...τώρα όμως με τα bans που έπεσαν φάνηκε να αλλάζει το πράγμα

για να δούμε, ο χρόνος θα δείξει :rolleyes:

το παιχνίδι σαν content είναι μια χαρά...ίσως μόνο να έβαζαν και κανένα παραπάνω solo quest και να μην είναι μετά το 40 το 80% Group Quest...καλό και ενδιαφέρον το grouping αλλά θες να grindάρεις και μόνος καμιά φορά :-D

αυτα τα μειον ομως δεν ειναι λογος να φυγει καποιος απο το παιχνιδι :)

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά!

όποιος ενδιαφέρεται να μπει σε Legion στον Telemachus και είναι Asmodian μπορεί να μπει στο Forum μας: http://dark-avengers.guildlaunch.com και να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας μια φόρμα που θα βρείτε στο Forum μας.

για ότι άλλο θέλετε μπορείτε να με ρωτήσετε εδώ η με PM.

Δημοσ.
αυτα τα μειον ομως δεν ειναι λογος να φυγει καποιος απο το παιχνιδι :)

βασικά όταν προσπαθείς να πουλήσεις κάτι και βλέπεις στο ΑΗ 1000 τεμάχια από το ίδιο αντικείμενο από τον "Fasdf" 30% πιο φτηνά από το δικό σου, όταν είσαι σε περιοχή που πρέπει να σκοτώσεις Χ αριθμό mobs και είναι γεμάτο από Gladiators και Chanters που μποτάρουν και δεν αφήνουν τίποτα, όταν προσπαθώ να κάνω extract ένα node aether και έρχεται και μου το κλέβει το bot, μια χαρά μου χαλάνε το gameplay

όπως είπα είναι το μόνο βασικό μείον του παιχνιδιού αλλά ευτυχώς η "σκούπα" που έκανε η NCsoft φαίνεται να έκανε δουλειά και να καθάρισε λίγο το τοπίο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...