Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως μέχρι τα 32 lvl που είναι ο χαρακτήρας μου, ούτε χιόνια είδα, ούτε να κολυμπήσω κάπου βρήκα, ούτε κάποιον πάνω σε ζώο, ούτε να φτιάξω σπίτι σαν το sims :P :P

Αλλά γενικά μου αρέσει το παιχνίδι. :)

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Πάντως μέχρι τα 32 lvl που είναι ο χαρακτήρας μου, ούτε χιόνια είδα, ούτε να κολυμπήσω κάπου βρήκα, ούτε κάποιον πάνω σε ζώο, ούτε να φτιάξω σπίτι σαν το sims :P :P

ίσως επειδή το expansion του video δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα :P

Δημοσ.

Λογικό είναι να μην τα έχεις δει αφου θα μπούνε στο νέο expansion ;)

Δημοσ.
Λογικό είναι να μην τα έχεις δει αφου θα μπούνε στο νέο expansion ;)

Ακόμα δεν βγήκε και πάνε για expansion ? Μόλις τα "σκάσαμε?" , thats the true milking....

Δημοσ.

Ό,τι και να πείτε το game έχει ήδη αποτύχει για μένα προσωπικά και αυτούς που ξέρω και το δοκίμασαν ...

Δημοσ.

Ναι αλλά αυτό το art έχει πανέμορφα σετ από armor και weapon. Εχώ δει κάτι εντυπωσιακά set σε high lvl χαρακτήρες. Γενικά αυτό το ασιατικό art style μου αρέσει από την εποχή του gw. Τα δυτικά games είναι λίγο βαριά σε τεχνοτροπιά με αυτό το μεσεωνικό στυλ τους. Φυσικά το wow ξεφεύγει με τα καρτουνίστικα γραφικά του αλλά για μένα ο κόσμος του ήταν ο βασικός λόγος που δεν ασχολήθηκα ποτέ.

Δημοσ.
Ακόμα δεν βγήκε και πάνε για expansion ? Μόλις τα "σκάσαμε?" , thats the true milking....

Καλα, θα δουμε το επομενο MMO της Blizzard-Activision.

Θα πληρωνουμε ξεχωριστα μεχρι και το lvl up ετσι οπως πανε.

Δημοσ.

και μια και μιλάμε για το expansion εδώ είναι μερικά πράγματα που θα βάλουν:

* Swimming added

* New underwater zones, cities, dungeons (and even more zones)

* More Quests (+ Questing revamp)

* New Classes (According to Korean forums and translations)

* New Skills for existing classes

* Revamped Combat (More action oriented)

* Improved graphics and animations (DX10)

* Dynamic weather effects

* Customizable player housing

* Animals you can tame and use as riding mounts (some mounts can carry 2 players)

* Mounted combat

* New weapons (whip & crossbow)

* Revamped Sieges

και φυσικά όλα αυτά τελείως free. Για μένα αυτό είναι ένα σοβαρό support σε έναν τίτλο και όχι όπως έχει γίνει σε τίτλους όπως το warhammer που είναι λες και θέλουν να φύγει ο κόσμος για να βγάλουν κλείσουν τους server.

Δημοσ.

και φυσικά όλα αυτά τελείως free. Για μένα αυτό είναι ένα σοβαρό support σε έναν τίτλο και όχι όπως έχει γίνει σε τίτλους όπως το warhammer που είναι λες και θέλουν να φύγει ο κόσμος για να βγάλουν κλείσουν τους server.

Warhammer σταματησα να παιζω τον Απριλιο. Δεν προλαβα το μεγαλο patch που θα προσθετε αρκετο content αλλα ξερω οτι το περιμενανε πως και πως για να αναζοωγονησει το παιχνιδι. Να υποθεσω οτι τελικα δεν ειχε το αναμενομενο αποτελεσμα?

Δημοσ.

Δεν έχει content, "ανοίγει" ένα νέο dungeon κάθε 7-8 lvl που για να τα πάρεις φτύνεις αίμα. Μετά δεν έχει mounts άρα τρέχεις σαν τον βέγγο περα δωθε κι ας είσαι lvl 50, τα φτερά έχουν τόσους περιορισμούς που καταντούν σχεδόν άχρηστα. Οι δε εναέριες μάχες, το πιο πολυδιαφημισμένο feature του game είναι πολύ δύσκολες-άδικες για τους melee, άσε που όλοι κουβαλούν κάποιο ιτεμ - potion of flying speed και μόλις τα δουν σκούρα την πουλεύουν. Επιπλέον τα outdoor "instances" είναι καραμπινάτα αποτυχημένη ιδέα από την εποχή του aoc με τα catacombs (νομίζω λέγονταν) στην tarantia . Συν τοις άλλοις λόγω της "φαεινής" ιδέας των obelisk, τρως wipe, σε κλανει ress στον obelisk, κάτσε τώρα και μέτρα πόσες φορές θα ξαναψοφήσεις μέχρι να ξαναφτάσεις στο σημειο που ήσουν με τα Respawn που γίνονται γρήγορα για να έχουν να κιλαρουν και τα άλλα group.

Θάψανε πολλοί (και δίκαια) το wow για το zergfest που γίνεται στα LK dungeons, αλλά και το αιον δεν πάει πίσω, από τακτικές 0 στο πηλίκο. Και στο pvp, άλλο selling point τα πράγματα δεν πήγαν καλύτερα, με τους περισσότερους να farmaroyn guards για honor, με το ganking στην abyss στους 25-35 να πηγαίνει σύννεφο, μόνο με τα rifts κάτι πάει να γίνει αλλά έχουν και αυτά τα θεματάκια τους. Και ένα σωρό άλλα προβλήματα που βαριέμαι να κάθομαι να αναλύω. Βλέπω φίλο μου να λιώνει 12ωρα προσπαθώντας να πάρει 1 ρημαδοlvl και τον λυπάμαι, τον ρωτάω που βρίσκει το κουράγιο όταν ξέρει οτι το παιχνίδι είναι φούσκα, μου απαντά ότι ίσως στρώσει στο μέλλον. Τι να πω, μάλλον έτσι σκέφτονται όσοι το συνεχίζουν, σαν τους ψηφοφόρους των 2 μεγάλων κομμάτων πλέουν με βάρκα την ελπίδα..

Δημοσ.
Καλα, θα δουμε το επομενο MMO της Blizzard-Activision.

Θα πληρωνουμε ξεχωριστα μεχρι και το lvl up ετσι οπως πανε.

Δεν διαφωνώ αν και θα το δοκιμάσω για να αποκτήσω μία αρχική άποψη . Αν πάλι μου τη βιδώσει ίσως να μην το δω και καθόλου .

εδιτ

* Swimming added

* New underwater zones, cities, dungeons (and even more zones)

* More Quests (+ Questing revamp)

* New Classes (According to Korean forums and translations)

* New Skills for existing classes

* Revamped Combat (More action oriented)

* Improved graphics and animations (DX10)

* Dynamic weather effects

* Customizable player housing

* Animals you can tame and use as riding mounts (some mounts can carry 2 players)

* Mounted combat

* New weapons (whip & crossbow)

* Revamped Sieges

αρκετά ωραίες αλλαγές αλλά γιατί νομίζω οτί θα έπρεπε να υπήρχαν από την αρχή ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...