Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μπηκε το καινουργιο patch και μας πήρε και μας σήκωσε :) ολα κατω , καμια ανακοίνωση

οσο για τη διαφορά σε wow και aion σε συνδρομητές, εγώ θα έλεγα ότι ίσως να είναι και μεγαλύτερη

αν δεν αντιμετωπίσουν και τα bots άμεσα...εκει να δεις πάρτυ

Ανακοινώσεις έβαλαν με ΜΟΝΟ 6-7 ώρες καθυστέρηση. Και στο twitter

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
απο τις 1 το μεσημερι οι σερβερ ειναι κατω...απιστευτο

Σιγά το απίστευτο... Όλα τα νέα games έχουν bugs. Μην ξέχνας στο WoW όταν είχε βγεί κάθε μήνα ήταν Down οι servers 2-3 μέρες. Μπήκα να τσεκάρω το λογαριασμό μου και απο τον Μάρτιο ως τον Νοέμβριο του 2005 κάθε μήνα είχα 2-3 μέρες επιπλέον game time λόγο του οτι οι servers ήταν κάτς μετα απο κάθε patch. Υπομονή, χρόνο θέλουν!

Δημοσ.

Το γενικότερο κράξιμο που έχει πέσει από χθες δεν είναι επειδή ήταν Down οι servers αλλα επειδή δεν βγήκε μια ενημέρωση. Αν έβγαιναν και έλεγαν οι server θα πέσουν για περισσότερο διάστημα από ότι συνήθως downtime 15 hours πχ λόγω των μεγάλων αλλαγών και διάφορες σάλτσες θα είχαν αποφευχθεί όλα αυτά. Πάντως είδα άλλαξαν αρκετά πράγματα

Δημοσ.
Σιγά το απίστευτο... Όλα τα νέα games έχουν bugs. Μην ξέχνας στο WoW όταν είχε βγεί κάθε μήνα ήταν Down οι servers 2-3 μέρες. Μπήκα να τσεκάρω το λογαριασμό μου και απο τον Μάρτιο ως τον Νοέμβριο του 2005 κάθε μήνα είχα 2-3 μέρες επιπλέον game time λόγο του οτι οι servers ήταν κάτς μετα απο κάθε patch. Υπομονή, χρόνο θέλουν!

για ποιό νέο παιχνίδι μιλάς, στην κορέα και στην κίνα έχει κλείσει χρόνο :lol::lol:

Δημοσ.
Και χθές αργά το βράδι που πήγα να μπω οι server ήταν πεσμένοι

που να ειχαν να σηκωσουν και 40 σερβερς οπως ειχε το wow οταν ξεκινησε στο official release ,και τωρα μιλαμε μονο για ευρωπη 106 Σερβερς.

για αλλη μια φορα η NCsoft ειναι για τα πανυγυρια για να μην πω τιποτα βαρυτερο.

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα ότι είναι για τα πανυγήρια. Δεν είμαι και οπαδός της ncsoft αλλά έχουν μερικά θετικά στοιχεία ιδίως στο support που κάνουν στους εμπορικούς τους τίτλους. Δλδ έχω δει και άλλες εταιρείες του χώρου που τα παιχνίδια τους τα έχουν τελείως ξεπέτα λες και δεν θέλαν να το βγάλουν και δεν ακούν και ποτέ την κοιτότητα όσων παίζουν.

Δημοσ.
που να ειχαν να σηκωσουν και 40 σερβερς οπως ειχε το wow οταν ξεκινησε στο official release ,και τωρα μιλαμε μονο για ευρωπη 106 Σερβερς.

για αλλη μια φορα η NCsoft ειναι για τα πανυγυρια για να μην πω τιποτα βαρυτερο.

Αυτη την στιγμη εχει 32 σε Ευρωπη και Αμερικη και δεν ξερω ποσους αλλους σε Κινα και Κορεα.

Ασε να μιλησει καποιος που παιζει οντως το παιχνιδι, να κανει κριτικη για την εταιρια, να το συγκρινει με το WOW και να παραπονεθει για το οτι αργησαν οι 6-7 ωρες να σηκωθουν οι servers.

Επισης ασε τις συγκρισεις με την αρχη του WOW για καποιον που την εζησε. Εγω δεν ημουν εκει, αλλα αρκετοι εδω μεσα μπορουν να σου πουν για τα προβληματα του τον πρωτο καιρο.

Δημοσ.
Αυτη την στιγμη εχει 32 σε Ευρωπη και Αμερικη και δεν ξερω ποσους αλλους σε Κινα και Κορεα.

Ασε να μιλησει καποιος που παιζει οντως το παιχνιδι, να κανει κριτικη για την εταιρια, να το συγκρινει με το WOW και να παραπονεθει για το οτι αργησαν οι 6-7 ωρες να σηκωθουν οι servers.

Επισης ασε τις συγκρισεις με την αρχη του WOW για καποιον που την εζησε. Εγω δεν ημουν εκει, αλλα αρκετοι εδω μεσα μπορουν να σου πουν για τα προβληματα του τον πρωτο καιρο.

Μα και φυσικα δεν τιθετε θεμα να συγγκρινουμε την Blizzard με την NCsoft.Δεν υπαρχει μετρο συγγκρισεις και μαλλον εκανα λαθος να συγγκρινω στο προηγουμενο μου ποστ την εταιριουλα NCsoft με τον κολοσσο blizzard και ζητω συγνωμη.

Μηπως με το περασμα του χρονου ερθεις και εσυ στην μεγαλη παρεα του wow που εχουμε?;)

Δημοσ.

το WoW έχει κανει τον κυκλο του ήδη από το πρώτο expansion (για μενα εκλεισε στο AQ ).... καλα θα κανει η blizzard να μας δωσει καποιο νεο ΜΜΟ.

Επί της ευκαιρίας, πουλω το Aion Account 20 euro, οποιος θελει ας μου στειλει πμ ή να ποσταρει εδω.

Το παρατησα εδω και ενα μηνα, μαζι με εναν ranger 28 lvl αν θυμαμαι καλα...

Δημοσ.

Πουλάω και το δικό μου 15 ευρώ , χαχαχααχαα . Λάθος μου που πίστεψα οτί θα βγει και επιτέλους ένα καλό game της nc soft ... Πεταμένα λεφτά για το τίποτα ...

Δημοσ.
Μα και φυσικα δεν τιθετε θεμα να συγγκρινουμε την Blizzard με την NCsoft.Δεν υπαρχει μετρο συγγκρισεις και μαλλον εκανα λαθος να συγγκρινω στο προηγουμενο μου ποστ την εταιριουλα NCsoft με τον κολοσσο blizzard και ζητω συγνωμη.

Μηπως με το περασμα του χρονου ερθεις και εσυ στην μεγαλη παρεα του wow που εχουμε?;)

Εχω παιξει WOW και δεν με κρατησε το παιχνιδι. Ουτε το ΑΙΟΝ απ'οτι φαινεται θα με κρατησει, αλλα δεν φταιει η NcSoft για αυτο.

Ελπιζω να βγαζεις καλα λεφτα απο τις μετοχες της Blizzard. Αλλιως δεν εξηγειται τοσο μενος για κατι που δεν δοκιμασες ποτε.

Δημοσ.
Εχω παιξει WOW και δεν με κρατησε το παιχνιδι. Ουτε το ΑΙΟΝ απ'οτι φαινεται θα με κρατησει, αλλα δεν φταιει η NcSoft για αυτο.

Ελπιζω να βγαζεις καλα λεφτα απο τις μετοχες της Blizzard. Αλλιως δεν εξηγειται τοσο μενος για κατι που δεν δοκιμασες ποτε.

ουτε εχω μετοχες,ουτε καμμενος ειμαι μιας και εδω και 2 μηνες εχω σταματησει να πεζω wow.αναφερθηκα πιο πανω σχετικα με το μπαχαλο που δεν μπορουν να σηκωσουν τους servers τους σε σχεση με την blizzard και τιποτα αλλο.

το aion το εχω δοκιμασει για 1 εβδομαδα σε private server πριν απο 15 μερες, αλλα ουτε αυτο με συγκινησε το ειδα καθαρα ενα copy-pste linage κατα τη γνωμη μου και κανενας δεν προκειται να μου την αλλαξει.κρατησα μονο τα ωραια γραφικα που μου θυμησαν final fantasy στο ps3.:-)

Δυστηχως κατεμε παιχνιδια που εγραψαν ιστορια οπως ultimaonline εποχη 1997 ,dark age of camelot εποχη 2000 καθως wow 2005 δεν θα ξαναβγουν.

Δημοσ.
ουτε εχω μετοχες,ουτε καμμενος ειμαι μιας και εδω και 2 μηνες εχω σταματησει να πεζω wow.αναφερθηκα πιο πανω σχετικα με το μπαχαλο που δεν μπορουν να σηκωσουν τους servers τους σε σχεση με την blizzard και τιποτα αλλο.

το aion το εχω δοκιμασει για 1 εβδομαδα σε private server πριν απο 15 μερες, αλλα ουτε αυτο με συγκινησε το ειδα καθαρα ενα copy-pste linage κατα τη γνωμη μου και κανενας δεν προκειται να μου την αλλαξει.κρατησα μονο τα ωραια γραφικα που μου θυμησαν final fantasy στο ps3.:-)

Δυστηχως κατεμε παιχνιδια που εγραψαν ιστορια οπως ultimaonline εποχη 1997 ,dark age of camelot εποχη 2000 καθως wow 2005 δεν θα ξαναβγουν.

τι εννοεις wow 2005 γιατι τωρα δεν υπαρχει το wow..βασικα για το Aion συμφωνω μαζι σου μονο στα γραφικα ειναι αλλαγμενο απο το L2 απο εκει και περα δεν ειναι copy του L2 αλλα εχει πολλες εμφανεις ομοιοτητες

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:04 ----------

συμφωνω οτι η Blizzard ειναι πασιγνωστη και κολοσσος και το WOW πιο ενδιαφερον και πολυπλοκο παιχνιδι το βλεπω απο το L2 αλλα το L2 μου αρεσει περισσοτερο και σε αντιθεση με το WOW και το ΑΙΟΝ δεν εχω ακουσει ποτε κακα σχολια...και απο οτι βλεπω μαζι με το dota ειναι τα μόνα παιχνιδια που βλεπω να υπαρχει ενδιαφερον οπως οταν πρωτοβγηκαν και να μη μειωνεται καθολου το ενδιαφερον για αυτα σε αντιθεση με το WOW που ακουω πως εχει χασει τη δοξα του και το AION που ακομα δε βγηκε οσοι το δοκιμασανε βγηκανε(γιατι imo ειναι απλα ενα copy l2 και WOW σε 1 game)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...