becausE Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Ή εγώ διαβάζω λάθος ή η εικόνα μας λέει ότι το ΑΙΟΝ βγήκε το 2008
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Το Aion βγήκε τον Νοέμβρη του 2008, απλά στην Ευρώπη και Αμερική ήρθε τον Σεπτέμβρη του 2009. Ένα χρόνο μετά δηλαδή, γι αυτό είναι και τόσο polished για 2 μηνών MMO
XronisR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μπορεί κάπποιος να μας πει τι χρειάζεται προκειμένου να παίξουμε σε κανα private server? Απο που κατεβάζουμε client κτλ..
dream21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μπορεί κάπποιος να μας πει τι χρειάζεται προκειμένου να παίξουμε σε κανα private server?Απο που κατεβάζουμε client κτλ.. απο τους καλυτερους private servers http://infiniteaion.com τον client ειτε τον κατεβαζεις απο εδω http://us.ncsoft.com/en/launcher/ncsoft-launcher.html ειτε απο κανενα rapidshare.συνολικα ειναι 10gb
micrace Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 άσχετο τώρα αλλά θα το πω είχα 2 accounts στο AION,ένα στο EU και ένα στο NA,διέκοψα και τους 2 accounts και τώρα έχω κολλήσει με το Dragon Age : Origins. δεν πρόκειται να ασχοληθώ με το AION ξανά,φούσκα είναι και θα σκάσει,σε αναμονή του Guild Wars 2. μην μου την "πέσετε" τώρα όλοι,αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη και περιμένω να την σεβαστείτε.
GabrielConnor Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 άσχετο τώρα αλλά θα το πωείχα 2 accounts στο AION,ένα στο EU και ένα στο NA,διέκοψα και τους 2 accounts και τώρα έχω κολλήσει με το Dragon Age : Origins. δεν πρόκειται να ασχοληθώ με το AION ξανά,φούσκα είναι και θα σκάσει,σε αναμονή του Guild Wars 2. μην μου την "πέσετε" τώρα όλοι,αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη και περιμένω να την σεβαστείτε. Περι ορέξεως... Για εμένα πάντως το λιώσιμο καλά κρατεί
micrace Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Περι ορέξεως... Για εμένα πάντως το λιώσιμο καλά κρατεί συμφωνώ απόλυτα
filetos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Kανα καλο μερος σε περιοχη Elyos για drop του Curce of Roots I που θα βρουμε? Γιατι στο broken θελει πολλα λεφτα
SpY Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δες εδώ και γενικά για οτιδήποτε θες απο drops/Mobs κτλ
Kleos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Επειδἠ κἀπιος εἰπε για στατιστικά Απο http://www.mmodata.net/ το WOW μπορει να εχει παραπανω αλλα οχι και τοσο μεγαλη διαφορα..ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 για κάποιο λόγο δεν πιστεύω ότι αποκλείεται...
filetos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δες εδώ και γενικά για οτιδήποτε θες απο drops/Mobs κτλ Ευχαριστω να ρωτησω και κατι αλλο.Γενικα τα stigma ειναι drop ?Δεν εχω πολυ καταλαβει τι παιζει και πολυ με αυτα.... Γιατι αν ειναι ετσι κλαφτα....
ultralisk Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστω να ρωτησω και κατι αλλο.Γενικα τα stigma ειναι drop ?Δεν εχω πολυ καταλαβει τι παιζει και πολυ με αυτα.... Γιατι αν ειναι ετσι κλαφτα.... από drops τα βρίσκεις...εγώ έχω βρει αρκετά αλλά ποτέ για το class μου
whiteman7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 μπηκε το καινουργιο patch και μας πήρε και μας σήκωσε ολα κατω , καμια ανακοίνωση οσο για τη διαφορά σε wow και aion σε συνδρομητές, εγώ θα έλεγα ότι ίσως να είναι και μεγαλύτερη αν δεν αντιμετωπίσουν και τα bots άμεσα...εκει να δεις πάρτυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα