Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι είδα πόσοι ήξεραν το Lore του Lineage 2, υπήρχε δεν υπήρχε η ιστορία το ίδιο πράγμα ήταν... :P

Κάνεις λάθος, η ιστορία του lineage2 είναι η 2η καλύτερη ιστορία που έχω δει σε MMO!

Βέβαια γούστα είναι αυτά.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και όμως υπήρχε ιστορία στο l2 αν και κανείς δεν είχε ασχολήθει να την γνωρίσει... Την έβλεπες σε αναφορές στα διάφορα μνημεία του κόσμου του και σε διάφορες επιγραφές και αγάλματα. Ητάν αρκετά επειρεασμένη από tolkien κατά την γνώμη μου και φυσικά προσαρμοσμένη για τους ασιάτες.

Από τι ανακοινώθηκε το aion σε Αμερική και Ευρώπη άγγιξε το ένα εκατομμύριο αντίτυπά και η ncsoft μόνο αισιόδοξη μπορεί να είναι καθώς και τα οικονομικά της αποτελέσματα είναι αρκετά καλά. Δείτε εδώ

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm?loadnews=15468%2FCombined-American-Euro-Sales-Near-1M&bhcp=1

Things are looking pretty good for NCsoft according to their Q3 earnings announcement released today. Combined sales of the company's recently released MMOG, Aion, in North American and European markets total near one million units, with 500,000 units sold in North American territories, and 470,000 units sold in Europe.

Aion is now responsible for 52% of NCsoft's total sales, and overall sales have more than doubled for the company. All in all, a pretty good year for NCsoft!

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Κάνεις λάθος, η ιστορία του lineage2 είναι η 2η καλύτερη ιστορία που έχω δει σε MMO!

Βέβαια γούστα είναι αυτά.

ε ναι προφανώς γούστα, διότι κάποιος "λογικός" θα έλεγε του Lord of the Rings Online/StarWars Galaxies/World of Warcraft/Warhammer για τους προφανείς λόγους :P

Και όμως υπήρχε ιστορία στο l2 αν και κανείς δεν είχε ασχολήθει να την γνωρίσει...

μάντεψε γιατί :o

Από τι ανακοινώθηκε το aion σε Αμερική και Ευρώπη άγγιξε το ένα εκατομμύριο αντίτυπά και η ncsoft μόνο αισιόδοξη μπορεί να είναι καθώς και τα οικονομικά της αποτελέσματα είναι αρκετά καλά.

πρέπει επιτέλους να σταματήσει να λέει μόνο τα αντίτυπα και να αρχίσει να ανακοινώνει active accounts :-)

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

Η ncsoft έχει ένα κάλο και κακό μαζί που δεν το έχουν άλλες εταιρείες του χώρου. Αν ένα game της πάει καλά και έχει κάποιους δεδομένα active account τότε το στηρίζει πάρα πολύ με συνεχή patch και με προσθήκη περιεχόμενου. Αν όμως δεν πιάσει τα αναμενόμενά δεν διστάζει να το κλείσει τελείως. Το είδαμε να συμβαίνει με games σαν το tabula rasa.

Και το άλλο καλό που έχει είναι ότι η έδρα της είναι στην Κορέα με δεδομένη την επιτυχία των τίτλων της στην εκεί τεράστια αγορά.

Δημοσ.
ουσιαστικά το story του Warcraft 1,2,3 συμπεριλαμβάνεται στο lore του WoW

Eπισης αλλο πραγμα να διαβαζεις την ιστορια και αλλο πραγμα να εχεις παιξει τα παιχνιδια. Καλη ειναι και η ιστορια του ΑΙΟΝ ,αλλα εγω προσωπικα δεν μπορω να δεθω με αυτην απλα διαβαζοντας την. Αντιθετως εχω παιξει warcraft 2 και 3 και στην ουσια μεγαλωσα με αυτα τα παιχνιδια

Δημοσ.
Eπισης αλλο πραγμα να διαβαζεις την ιστορια και αλλο πραγμα να εχεις παιξει τα παιχνιδια. Καλη ειναι και η ιστορια του ΑΙΟΝ ,αλλα εγω προσωπικα δεν μπορω να δεθω με αυτην απλα διαβαζοντας την. Αντιθετως εχω παιξει warcraft 2 και 3 και στην ουσια μεγαλωσα με αυτα τα παιχνιδια
Δηλαδη θα προτιμουσες να βγαλει η ncSoft lineage 3?με τα γραφικα του Aion??

γιατι τα παιδακια γυρω στα 17-18 μ αυτο μεγαλωσανε..

Δημοσ.
Δηλαδη θα προτιμουσες να βγαλει η ncSoft lineage 3?με τα γραφικα του Aion??

γιατι τα παιδακια γυρω στα 17-18 μ αυτο μεγαλωσανε..

Tα Warcraft δεν ηταν MMO ενω τα lineage ηταν. Εχει μεγαλη διαφορα και μιλαμε για δεκαετια του 90. Δενοσουν με τα games τοτε. Αν για παραδειγμα βγει diablo mmo θα παω αμεσως να γινω συνδρομητης ,ακομα και αν ειναι μαπα το game. Αντιθετως το νεο mmo που σκοπευει να βγαλει η blizzard με αφηνει παγερα αδιαφορο

Δημοσ.
Και πια είναι αυτή;

LinAIDS History

Ήταν κάτι κορεάτες και xpαρανε ασύστολα. Του ενός έπεσεν του το helmet γιατί ο bishop πήγε offline. Συνέχισαν να xpαρουν. Κάνανε και κάτι sieges. Και ύστερα συνέχισαν να xparoun.

ουσιαστικά το story του Warcraft 1,2,3 συμπεριλαμβάνεται στο lore του WoW

Και επεκτείνετε συνεχώς. Απλά κάποιοι είναι εμπαθείς με το warcraft, ότι και να πεις..........

Δημοσ.
hello εκει στην ncsoft.δωστε 10 days free trial πριν πατωσετε ετσι οπως πατε :lol:

Το οτι δεν δινουν, μπορει και να σημαινει οτι δεν εχουν αναγκη.

Φοβου τα MMO με τα free trials. Μπορει οι 10 μερες να φτανουν για να δεις μονο τα polished πρωτα 20 level ;)

Το WOW για την ωρα ειναι "κορεσμενο" αλλα ισως προκαλεσει περισσοτερο ενδιαφερον με το Cataclysm. Ολοι περιμενουμε το νεο MMO απο την Blizzard, ο,τι και αν ειναι αυτο, καθως κακα τα ψεματα θα παιξει παρα πολυ κοσμος.

Το AION ειναι μια πολυ καλη εναλλακτικη σε σχεση με τα οσα κυκλοφορουν τωρα μεχρι να βγει κατι αλλο αξιολογο. Και μπορουμε να λεμε ο,τι θελουμε για την NCSoft αλλα ειναι εταιρια που μπορει να υποστηριξει οποιο παιχνιδι της παει εστω και λιγο καλα, με παρα πολυ περιεχομενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...