Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
oops...i got exposed

Πλακωσε η παιδικη χαρα του check2fire ...

Αμα θέλεις διαμάχη και λογομαχίες να ξεκινήσεις τοπικ για αυτό το λόγο.

Δεν πρόκειτε να βγω άλλο off.

Καληνύχτα.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

ενώ όταν "κατηγορείς" κάποιον με τέτοιες υποθέσεις χωρίς αποδείξεις και χωρίς να τον ξέρεις στην τελική είναι υπεράνω? (ρητορική ερώτηση)

Δημοσ.

Εγώ είπα ότι έχω την υποψία και τίποτα άλλο. Λόγω εμπειρίας μου και από άλλα φόρουμς αλλά και από τα παιχνίδια μέσα άτομα που προσπαθούν να μειώσουν τα παιχνίδια είναι τέτια άτομα. :-(

Δημοσ.

πάντως εμένα μου έχει αφήσει θετικές πρώτες εντυπώσεις. Εχούμε να κάνουμε με ένα καλοδουλεμένο τίτλο και γενικά βλέπεις πράγματα στους μηχανισμούς του παιχνιδιού που πάντα τα αναζητούσες στα αλλα mmorpg η θα ήθελες να υπήρχαν.

Στα πάντα βλέπεις μια γενική βελτίωση. Σίγουρα δεν έχουμε τις καινοτομίες στο είδος αλλά έχουμε την κορυφαία τεχνική παρουσίαση του είδους.

Θέλω να δω και το pvp στα μεγάλα lvl αν είναι τόσο massive και χαοτικό όσο το warhammer που φαντάζομαι κάπως έτσι θα είναι.

Δημοσ.

Να ρωτήσω τώρα. Με το pvp τι γίνετε. Εχεί ασχοληθεί κανείς σοβαρά και γενικά υπάρχει massive pvp η ακόμα είναι νωρίς καθώς οι περισσότεροι τώρα ασχολούναι με το pve. Και ποιά είναι τα καλύτερα οργανωμένα pvp guild?

Δημοσ.

Για το σερβερ που διάλεξες δεν ξέρω, στον telemachus υπάρχει mass pvp (συνήθως μαζεύονται στα layer teleports και φαρμάρει ο ένας τον άλλο :P ) εκτός από τις πολιορκίες επειδή δεν παίρνουν οι αμυνόμενοι rewards, κάτι που θα αλλάξει με το επόμενο patch. Αρκετό gank στην άβυσσο αλλά και στις άλλες περιοχές με τα rift και τα spy quests.

Γενικά το pvp δε θα σου λείψει σε καμία μορφή του

Δημοσ.

Πάντως οι άνθρωποι ξέρουν να δημιουργούν φοβερά lore από το μηδέν. Φοβερή φαντασία στον κόσμο του. Λες και έχει βγει από παραμυθι. Μερικές φορές μου φέρνει και λίγο από final fantasy.

aion0015d.jpg

για το crafting τι λέτε ότι είναι καλύτερα να ανεβάσεις ένα μόνο η πολλά. Και κάποιος ingame μου είπε ότι καλό είναι το alchemy.

Δημοσ.

για το crafting τι λέτε ότι είναι καλύτερα να ανεβάσεις ένα μόνο η πολλά. Και κάποιος ingame μου είπε ότι καλό είναι το alchemy.

Ανάλογα τι Class είσαι. Αν είσαι πχ Sorcerer ή SpiritMaster δλδ φοράς Cloth κάνεις Tailoring και για τα όπλα σου Alchemy (+potion) δες κάποια πράγματα εδώ

Μπορείς να ανεβάσεις όσα θέλεις αλλά μόνο 2 max Level αλλα να ξέρεις θέλει αρκετό χρόνο και χρήμα για να γίνουν

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Πάντως οι άνθρωποι ξέρουν να δημιουργούν φοβερά lore από το μηδέν. Φοβερή φαντασία στον κόσμο του. Λες και έχει βγει από παραμυθι. Μερικές φορές μου φέρνει και λίγο από final fantasy.

από την φωτογραφία όλα αυτά? να πεις περιβάλλοντα να το καταλάβω, αλλά lore? :o

ναι είδα πόσοι ήξεραν το Lore του Lineage 2, υπήρχε δεν υπήρχε η ιστορία το ίδιο πράγμα ήταν... :P

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

Οτάν λέω για lore μιλάω για να φτιάξεις έναν κόσμο από το μηδέν με ιστορία με πλάσματα και με τις πόλης του και τους δικού του κανόνες και όχι να κλέψει έναν έτοιμο κόσμο από το warhammer και να το ονομάσεις και διαφορετικά.

• Super Moderators
Δημοσ.

για το "από το μηδέν" δεν μπορείς να το ξέρεις εκτός αν γνωρίζεις τα πάντα που κυκλοφορούν, είτε από ιστορίες είτε από σχέδια είτε από κανόνες :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...