12mats Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 σκεφτομαι να ξεκινησω και εγω aion τι λετε αξιζει?βαρεθηκα το wow το εχω παρατηση εδω και ενα μηνα
BossDoc Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 To AION δεν είναι easy mode θέλει grinding και να νιώθεις ,ειδικά στο PvP. Επειδη ακούω πολλούς απο WoW που έρχονται και παραπονιούνται οτι είναι δύσκολο να πάρεις gear κλπ κλπ
pj2501 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 νομιζω πως και μετα το μηνα τον συνδρομων θα εχουμε σταθερο κοινο....ειναι το πρωτο game Που λιωνο πραγματικα μετα το WoW...Μαρεσει το PvP ρου μαρεσουν τα γραφικα του, το craft system, γενικα το γουσταρω το γιαπωνεζικο grindogame! καλο χειμωνα
GabrielConnor Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 νομιζω πως και μετα το μηνα τον συνδρομων θα εχουμε σταθερο κοινο....ειναι το πρωτο game Που λιωνο πραγματικα μετα το WoW...Μαρεσει το PvP ρου μαρεσουν τα γραφικα του, το craft system, γενικα το γουσταρω το γιαπωνεζικο grindogame! καλο χειμωνα QFT. Δεν περίμενα μετα το WoW να βρώ παιχνίδι που θα με κάνει να ασχοληθώ τόσες ώρες και να μην βαριέμαι με τίποτα.
FocusX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Έχω αργήσει επανειλημμένα να πάω δουλειά και φταίει αυτό το καταραμένο ΑΙΟΝ, για να μην πω για τα υπόλοιπα που έχω παραμελήσει τώρα ενα μήνα. Θα καταστραφω τελείως
Don.Matis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Συμφωνώ και εγώ! Καιρό είχα να βρω παιχνίδι να με κολλήσει έτσι...και ακόμα δεν έχω καταφέρει να παίξω PVP (20 level) αλλά που θα μου πάει...! Μου θυμίζει και λίγο Everquest πάντως...εκεί να δειτε grinding που έπεφτε!
..MementoMori.. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Πραγματικα δεν εχω δει grinding μεχρι τωρα. Λοιπουν ελαχιστα κουτακια για το 29 και εχω μπει NTC μονο 2 φορες (1 lvl σε xp συνολικα). Θα μπορουσα να ειχα μπει αρκετες φορες ακομα και να παω απο 25 σχεδον 29 μονο με αυτο. Τοτε θα ειχα ακομα περισσοτερα quest να κανω, και εχω ηδη αρκετα. Μηπως δεν εχετε βρει ολα τα quest hubs για τα lvl σας και κανετε grinding, ή απλα σας αρεσει περισσοτερο αυτη η μεθοδος?
estenough Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 παίζει κανένας στον telemachus; και αν υπάρχει και καμια legion προς elyos μεριά καλά θα ήταν. 20 lvl assassin είμαι και έχω βρει μόνο 2 έλληνες μέσα. συνήθως με κάτι άγγλους και σκωτσέζους πάω παρέα...
pj2501 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 παίζει κανένας στον telemachus; και αν υπάρχει και καμια legion προς elyos μεριά καλά θα ήταν. 20 lvl assassin είμαι και έχω βρει μόνο 2 έλληνες μέσα. συνήθως με κάτι άγγλους και σκωτσέζους πάω παρέα... καλα να παθεις αφου παιζεις Ελυος
telarin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 παίζει κανένας στον telemachus; και αν υπάρχει και καμια legion προς elyos μεριά καλά θα ήταν. 20 lvl assassin είμαι και έχω βρει μόνο 2 έλληνες μέσα. συνήθως με κάτι άγγλους και σκωτσέζους πάω παρέα... Παίζουν πολλοί έλληνες αλλά προς asmodeus μεριά
estenough Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Ωραία, άρα δεν θα με σκοτώνετε όταν θα με βλέπετε abyss
GabrielConnor Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Ωραία, άρα δεν θα με σκοτώνετε όταν θα με βλέπετε abyss Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι
alex_000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=338490 Aλλος ενας έπεσε . Καλο είναι το game απλά δεν βλεπω να έχω την υπομονή που χρειάζεται ενα mmo οπως παλιότερα. Καλυτερα να μείνω σε fps και κανα sf4
Don.Matis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Ωραία, άρα δεν θα με σκοτώνετε όταν θα με βλέπετε abyss Ίσα ίσα που δεν νομίζω ότι θα περάσεις απαρατήρητος
ClockOrange Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 παίδες μόλις κατέβασα το game και προσπαθόντας να κάνω τα updates μου βγάζει το ακόλουθω μύνημα: Error Code: 5 (RepairPatchNotFound): There is not a repair patch for version : '1.5.0.10'. The patch servers are most likely in the process of being updated. Please try again in a few minutes. μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω όσο έψαξα βρήκα και άλλους να έχουν το ίδιο πρόβλημα χωρίς λύση.Χρησημοποιώ xp sp3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα