Xvipes Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ακόμα δεν έχω καταφέρει να μπω...spamarw τον server ελπίζοντας να μην μου βγάλει το μήνυμα ότι δεν μπορώ να φτίαξω Asmodians...
ultralisk Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ας επιστρέψω με μερικά παράπονα ακόμα 1)Είναι ιδέα μου ή το search στο Auction House είναι bug-αρισμένο;Επίσης γενικά το AH θέλει βελτίωση imo. 2)Όταν πεθαίνεις είναι σπαστικό που σε πάει εκεί που έχεις κάνει bind.Θα προτιμούσα να σε πήγαινε στον κοντινότερο Soul Healer ή να σε άφηνε να επιλέξεις. 3)Γιατί να πρέπει να έχεις μια θέση κενή όταν κάνεις crafting/gathering ενώ έχεις ήδη παρόμοιο αντικείμενο στο inventory; 1)δεν είναι bug-αρισμένο απλά πρέπει να βάλεις ακριβώς την ονομασία του item...πχ το "Wind Serum" θα το γράψεις έτσι ακριβώς και όχι "Wind serum" 2)μα το θέμα του bind αυτό είναι...να κάνεις bind στο σημείο που σε βολεύει περισσότερο και ευτυχώς υπάρχουν binds σε πολλά locations 3)η κενή θέση απαιτείται όταν κάνεις gather κάποιο αντικείμενο που μπορεί να σου δώσει και κάποιο "εναλλακτικό" αποτέλεσμα...πχ όταν κάνεις gather gold μπορεί να βγει High-Grade gold, αν κάνεις gather ένα φυτό, μπορεί να σου βγει η "fresh" έκδοση του κ.ο.κ
pj2501 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 2 βδομαδες εχω να κοιμηθω κανονικα αυτο εχω να πω!
Deargr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Bλεπω ομως στα forums,πολλους να παραπονιουνται οτι μετα το lvl25 το παιχνιδι εχει πολυ grind.
ultralisk Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Bλεπω ομως στα forums,πολλους να παραπονιουνται οτι μετα το lvl25 το παιχνιδι εχει πολυ grind. προφανώς δεν έχουν ιδέα που να ψάξουν για quests
alex_000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ο assasin είναι ωραίο class αλλά μέχρι το 25 είναι πόνος στο leveling. Μετα το 25 στρώνει αρκετα.
GabrielConnor Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Bλεπω ομως στα forums,πολλους να παραπονιουνται οτι μετα το lvl25 το παιχνιδι εχει πολυ grind. Level 31 Templar και δεν έχω grind-άρει ούτε για δείγμα. Όλα από quests. Προφανώς αυτοί που παραπονιούνται δεν το έχουν ψάξει και πολύ. http://www.aionarmory.com τα πάντα για τα quests, καθώς και που να τα πάρετε.
FocusX Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Εντάξει, το λιώσιμο που έχω ρίξει σε αυτο το παιχνιδι δε συγκρίνεται, ξεχνάω να σηκωθω απο την καρεκλα...
Padelos72 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Πωλείται account του ΑΙΏΝ με το κουτί του και τις οδηγίες με 15 μέρες να παίξεις ακόμα ! μονο 35 euro. Από χαρακτήρες έχω Cleric 28 lvl Οποιος θέλει ας μου στείλει σε μήνυμα το τηλέφωνο του για να κανονίσουμε συναντήσει.
alex_000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 χαχα αρχισαν οι πωλήσεις Και εγω να πω την αλήθεια είμαι λίγο ξενερωμένος αλλα συνεχίζω προς το παρόν
Sorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Το είδα το παιχνίδι πρώτη φορά σε ένα φίλο μου τις προάλλες. Τελικά απογοητεύτικα Δεν είναι καθόλου του στύλ μου αυτά τα γραφικά, πολύ ανατολίτικα. Η κίνηση και γενικώς το παιχνίδι μου φαίνεται πολύ αργό. Το περιβάλλν πολύ στατικό. Γενικώς είναι κάποια πραγματάκια μου με χάλασαν. Καλύτερα πάντως, δεν χρειάζεται να καώ πάλι σε άλλο ΜΜΟ
A7X. Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Εγώ έχω ψιλοαπογοητευτεί από το παιχνίδι και τα πρώτα 20 lvl του αλλά θα του δώσω μία ευκαιρία μέχρι τα 30 για να δω και το καινούριο περιεχόμενο απο το 25 και μετά. Μετά από αυτό θα γράψω review
evts Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 χαχα αρχισαν οι πωλήσεις Και εγω να πω την αλήθεια είμαι λίγο ξενερωμένος αλλα συνεχίζω προς το παρόν ..και μειώνονται οι ουρές...
Xorxhs! Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 τελικα μου φαινεται wow>all Ήδη αρχιζω να λαχταρω το Cataclysm
Toufas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 ναι ρε παιχνιδαρα. αντε πηγαιντε παλι στο wowακι μπας και δεν σας εχουν στην σφαλιαρα ολα τα παιχνιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα