Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
To παιχνίδι δείχνει αρκετά καλό μέχρι στιγμής, μόνο που με έχει ξενερώσει ένα πράγμα μόνο. Εμένα γενικά μ'αρέσει πρώτα να δοκιμάζω όλες τις κλάσεις και όλα τα factions τουλάχιστον μέχρι το 10 level για να καταλάβω πιο μ'αρέσει περισσότερο να πάιζω. Μου την έχει σπάσει τρελά όμως που αν επιλέξεις 1 faction μετά τέλος αυτό ήταν και ας πας και σε άλλο server. Αλήθεια, γιατί το κάνουν αυτό; Μου φαίνεται εντελώς παράλογο.

μπορείς κάλιστα να έχεις char asmo σε κάποιον server και elyos σε άλλον, απλώς δεν μπορείς να έχεις asmo ΚΑΙ elyos στον ίδιο server

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
μπορείς κάλιστα να έχεις char asmo σε κάποιον server και elyos σε άλλον, απλώς δεν μπορείς να έχεις asmo ΚΑΙ elyos στον ίδιο server

Για ευνόητους λόγους:-D

Δημοσ.
Το leveling ειναι αργο ?

Γινεται με quest ή κ με grinding?

Ξερω πως εχει quests αλλα ειναι αρκετα για να καλυψουν το grinding?

σίγουρα μέχρι το 32 δεν υπάρχει grind...υπάρχουν πάρα πολλά quest που φτάνουν για leveling

Δημοσ.
Για παραδειγμα εσενα ποσο σου πηρε για να φτασεις lvl32 ,με ποσες ωρες παιχνιδιου ημερησιως?

βασικά εγώ είμαι 30, απλά σου λέω για 32 επειδή είναι κάποιος από την παρέα που παίζω...ε παίζω περίπου κανά 6ωρο την μέρα

Δημοσ.

Καλησπερα.

Θελω να ρωτισω κκαποια πραγματα.

1ον

Για να δω αν μου αρεσει το παιχνιδι θα πρεπει να σκασω 50ε (το game) + 16e (gamecard)???????

2ον.

Αν τελικα το αγορασω πρεπει οπωσδηποτε να εχω καποια συναλαγη μεσω internet(paypall ή πιστοτικες ή prepaid cards)?????????

Αν μπορειτε και ξερετε δωστε μια απαντιση.

Ευχαριστω:X

Δημοσ.
βασικά εγώ είμαι 30, απλά σου λέω για 32 επειδή είναι κάποιος από την παρέα που παίζω...ε παίζω περίπου κανά 6ωρο την μέρα

Δηλαδη κανα δεκαημερο+ περιπου ε?

οκ ..ευχαριστω :-)

Δημοσ.

Hi σε ολους.

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, μολις τελειωσουν τα cinematics και εμφανιστει η login screen, το παιχνιδι με πεταει εξω, και κατευθειαν βγαινουν 2 αναφορες σφαλματος, 1 απο τα windows και αλλη μια μαλλον του launcher.

Ξερει κανεις καποια λυση?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

έχω κατεβάσει το ΕΝ client του ΑΙΟΝ και προσπάθησα να μπώ σε ένα private server(http://www.infiniteaion.com) αλλά μου τα βγάζει όλα στα κινέζικα ενώ άμα παώ να μπώ στον official server κανονικα όλα στα αγγλικά...Ξέρει κανείς τι γίνετε???

Δημοσ.
Καλησπερα.

Θελω να ρωτισω κκαποια πραγματα.

1ον

Για να δω αν μου αρεσει το παιχνιδι θα πρεπει να σκασω 50ε (το game) + 16e (gamecard)???????

2ον.

Αν τελικα το αγορασω πρεπει οπωσδηποτε να εχω καποια συναλαγη μεσω internet(paypall ή πιστοτικες ή prepaid cards)?????????

Αν μπορειτε και ξερετε δωστε μια απαντιση.

Ευχαριστω:X

1ον...ναι

2ον...όχι, μπορείς να αγοράζεις gamecards από ΠΛΑΙΣΙΟ και e-shop

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...