Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και κάτι άλλο που ξέχασα να το ρωτήσω πριν.Μήπως έχει κανείς κανά link για τον client;Έχω μπερδευτεί λίγο.Είναι ο ίδιος για EU και NA;

Δημοσ.

ο Telemachus μια χαρά είναι απο queue...προσωπικά μία φορά συνάντησα χτες όπου και περίμενα 20 λεπτά...είχατε λυσσάξει με Spatalos και Parento :P

Δημοσ.

Κατα τα αλλα 12 level εχω πάει ωραίο το game αλλά είναι τελείως wow clone (προς το παρόν).

ε ναι το πρωτο mmo που βγηκε ποτε ειναι το wow

Δημοσ.

οι server πεσαν χωρις προειδοποιηση η μαλον μας ειπαν στα καλα καθουμενα οτι θα ειναι "κατω" σε 60 δευτερολεπτα χωρις εξηγησεις χωρις τπτ και απλα περιμενουμε...

Δημοσ.

Ναι τι στο καλο εγινε και πεσαν ετσι αποτομα ...... και ποσες ωρες να εχει downtime ..... και εχω δουλεια το απογευμα και ειπα να παιξω λιγο αλλα @@ ... παντος telemachus gg server με καλο κοσμο, ελληνες πολλους, και κοσμο πολι γενικος μεχρι στιγμις οτι πρεπει ειναι και δεν εχω αντιμετοπισει καποιο προβλημα με το Login η γενικος κατι αλλο ...

Δημοσ.
Τα qs είναι απαγορευτικά παντου σχεδόν. Μεσημέρι 2ωρα / βράδυ 4ωρα. Εχουν πήξει οι server με τα γίδια που ανοίγουν τα private shops για να μην βγαίνουν ποτέ offline και εχει καταντήσει ο κόσμος να περιμένει στα qs ενώ το 1/3 του server να ειναι afk.

Κατα τα αλλα 12 level εχω πάει ωραίο το game αλλά είναι τελείως wow clone (προς το παρόν).

αν δοκιμάσεις το pvp θα αλλάξεις γνώμη

Δημοσ.
Στις περιοχές του αντιπάλου μπορείς να πας ή δε σε αφήνει;

στην κάθε φυλή υπάρχουν 2 πόλεις από τις οποίες μπορείς να μεταφερθείς στην αντίστοιχη των αντιπάλων...προϋπόθεση βέβαια να βρεις τα αντίστοιχα rifts από τα οποία μπορείς να περάσεις

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...