shadowmann Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 και μια ακόμα ερώτηση όταν αγοράσω το παιχνίδι θα έχει μέσα και κάνα trial key να το δώσω σε ένα φίλο μου? η γίνετε μέσα από το site?
pj2501 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 και εγω spatalos, teresa, assassin asmodianstrategos, ελπιζω να εχεις group γιατι ειναι 1000% group char o chanter και στο solo θα εχεις προβλημα. Δεν νομιζω! σολαρα μια χαρα
alex_000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 "cannot connect to the server because there are too many users right now" καλά αρχίσαμε
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε κωλόπαιδα ένα μισάωρο άργησα να μπω και γεμίσατε όλους τους server; :p:p
ultralisk Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 ναι ενας φιλος μου που θα παει εκει εχει κατι φιλους απο το wow που θα πανε εκει και κατι θα βρω. παντος στο beta με τον assasin μεχρι το 10 εφαγα 30 ψοφους ενω με τον chanter 2 και αν... γιατι ο assasin κανει solo ποιο ευκολα; εγω παντως στο 11lvl ζοριζομουν, ηθελα rest, εσυ εχεις ανεβασει και assasin μεγαλο lvl και ειδες οτι ετσι παει; κάτι κάνεις προφανώς ΠΟΛΥΥΥΥ λάθος
Aias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Σιγουρα θα εχει ερωτηθει και πιο πανω αλλα ειναι και 80+ σελιδες ...Σταματησα το WoW επειδη βαριεμαι να κανω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια και πλεον ειναι full epic ακομα και οι τυφλοι που παιζουν...Εχει γινει τρομερα ευκολο... Το Aion τι λεει? Μια δυσκολη ερωτηση...Ειναι καλυτερο απο το WoW ή τσαμπα θα πανε τα λεφτα? Thx
spprod Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Σιγουρα θα εχει ερωτηθει και πιο πανω αλλα ειναι και 80+ σελιδες ...Σταματησα το WoW επειδη βαριεμαι να κανω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια και πλεον ειναι full epic ακομα και οι τυφλοι που παιζουν...Εχει γινει τρομερα ευκολο...Το Aion τι λεει? Μια δυσκολη ερωτηση...Ειναι καλυτερο απο το WoW ή τσαμπα θα πανε τα λεφτα? Thx Δεν μπορώ να το συγκρίνω με το WoW γιατί δεν έχω παίξει ποτέ. Μετά απο 300+ ώρες στο κινέζικο +open beta και απο εχθές headstart , μπορώ να πω ότι το Aion είναι καταπληκτικό ... Τα bots μόνο φοβάμαι γιατί στο κινέζικο είχε αρκετά . Ήταν αλλη εταιρεία όμως ,εδώ ελπίζω να είμαστε ΟΚ ΥΓ. Θερμή παράκληση , ΜΗΝ μιλάτε ελληνικά στο general chat !!!
Xorxhs! Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 καλυτερο σιγουρα δεν ειναι,αλλα ειναι το αμεσως επομενο απο το wow.. Exετε κανει assign τα preorder items? Σε εμενα δεν εμφανιζει επιλογη...
chill Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μια δυσκολη ερωτηση...Ειναι καλυτερο απο το WoW ή τσαμπα θα πανε τα λεφτα?Thx Το ένα είναι παιχνίδι της Blizzard και το άλλο της μούφαsoft. Έχεις την απάντηση σου νομίζω χωρίς πολλά πολλά. Ως δημιουργός του ιστορικότερου topic στα fora του insomnia δεν θα πρέπει να έχεις τέτοια διλήμματα
ultralisk Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Σιγουρα θα εχει ερωτηθει και πιο πανω αλλα ειναι και 80+ σελιδες ...Σταματησα το WoW επειδη βαριεμαι να κανω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια και πλεον ειναι full epic ακομα και οι τυφλοι που παιζουν...Εχει γινει τρομερα ευκολο...Το Aion τι λεει? Μια δυσκολη ερωτηση...Ειναι καλυτερο απο το WoW ή τσαμπα θα πανε τα λεφτα? Thx έδωσες την απάντηση μόνος σου...αν θες πιο skll based και hardcore παιχνίδι δοκίμασε το ΑΙΟΝ
SpY Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Το ένα είναι παιχνίδι της Blizzard και το άλλο της μούφαsoft. Έχεις την απάντηση σου νομίζω χωρίς πολλά πολλά. Τρομερό επιχείρημα.
chill Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Τρομερό επιχείρημα. Και εγώ το ίδιο πιστεύω
A7X. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Και να ήταν το μόνο καλύτερο απο το WoW υπάρχουν κι άλλα και μάλιστα ενά ακόμη της NC Soft
Aias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Το ένα είναι παιχνίδι της Blizzard και το άλλο της μούφαsoft. Έχεις την απάντηση σου νομίζω χωρίς πολλά πολλά. Ως δημιουργός του ιστορικότερου topic στα fora του insomnia δεν θα πρέπει να έχεις τέτοια διλήμματα Ε φαντασου ποσο καιρο παιζω wow απο τοτε που βγηκε (5 χρονια ειναι? ) και στεναχωριεμαι οταν βλεπω οτι πλεον το παιχνιδι παει κατα διαολου με την πολιτικη της εταιριας ολα για ολους...Οταν ειχα full tier 2 με hunter που το ειχα παρει με 10000 wipe σε bwl και εμπαινα bgs δεν με σκοτωνε τιποτα Τωρα ολοι φορανε τα ιδια...μα ολοι... Ασε κιολας που Genjuros ειναι τιγκα στα παιδακια...πολυ ξενερα εχει καταντισει... Εχω κοψει κανα μηνα αλλα και αλλες φορες το εχω κανει αλλα επανερχομαι...να δουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα