Lagoudisio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 τελικα που θα υπαρχουν τα περισσοτερα ελληνικα Εlyos guilds? Υπαρχει καποιο site που να φαινεται η συμμετοχη τους? Εμεις παντως Telemachus θα παμε σαν Elyos Legion.
GabrielConnor Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Εμεις παντως Telemachus θα παμε σαν Elyos Legion. Ωραία, θα χουμε να δέρνουμε
Cyngus X-1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια αν αγορασο τωρα την collectors απο το site της ncsoft θα μπορεσω να παιξω το βραδυ???
ultralisk Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια αν αγορασο τωρα την collectors απο το site της ncsoft θα μπορεσω να παιξω το βραδυ??? αν πήρες key τότε μπορείς
BossDoc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια αν αγορασο τωρα την collectors απο το site της ncsoft θα μπορεσω να παιξω το βραδυ??? αν αγοράσεις Collectors απο NCSOFT 1 ειναι digital δεν θα πάρεις box 2 Θα σου στείλουν άμεσως το cdkey και θα στο ενεργοποιησουν αμέσως στο account σου αρα θα μπείς το βραδυ
Toufas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 και την κανονικη να παρεις λογικα θα παιξεις. εγω την πηρα χτες και θα παιξω σημερα
Strategos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Γραφω μερικους ελληνικους χαρακτηρες για να με αφηση το insomnia να ποσταρω το παρακατω. Boogeyman - Chanter @ Spatalos/Asmodian
Xorxhs! Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 προβληματιζομαι ...δεν ξερω που να κανω character..
Toufas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 και εγω spatalos, teresa, assassin asmodian strategos, ελπιζω να εχεις group γιατι ειναι 1000% group char o chanter και στο solo θα εχεις προβλημα.
filippchris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας και απο εμενα,ειμαστε παρεα ατομων ηλικιας 20-32 με εμπειρια απο αλλα ΜΜΟ και παιζουμε με σκοπο να περναμε καλα.Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm για να τα πουμε στο ventrillo. Stabby assassin Telemachus Asmodian Guild Apokalypsis 25+ members
Strategos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 και εγω spatalos, teresa, assassin asmodianstrategos, ελπιζω να εχεις group γιατι ειναι 1000% group char o chanter και στο solo θα εχεις προβλημα. ναι ενας φιλος μου που θα παει εκει εχει κατι φιλους απο το wow που θα πανε εκει και κατι θα βρω. παντος στο beta με τον assasin μεχρι το 10 εφαγα 30 ψοφους ενω με τον chanter 2 και αν... στην OB πηγα τον chanter 19.5 μπορεσα και solαρα elite mob μονος μου, ασε που ψινω και επιθετικο build με stigma. αυτα...
Toufas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 επαιζα chanter μεχρι το 34 για αυτο στο λεω τα λεμε το βραδυ μεσα
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Από που να το αγοράσω για να παίξω σήμερα η αύριο ? Και αν γίνεται με αντικαταβολή γιατί μάλλον αύριο θα έχω κάρτα ... Πλαισιο ? πλαy ? multirama ?
GabrielConnor Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Από που να το αγοράσω για να παίξω σήμερα η αύριο ? Και αν γίνεται με αντικαταβολή γιατί μάλλον αύριο θα έχω κάρτα ... Πλαισιο ? πλαy ? multirama ? Για να παίξεις άμεσα από το store της NC, όπου είναι digital το download και ενεργοποιήται το account σου αμέσως. https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/Store.pl?language=en-gb
Strategos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) επαιζα chanter μεχρι το 34 για αυτο στο λεω τα λεμε το βραδυ μεσα γιατι ο assasin κανει solo ποιο ευκολα; εγω παντως στο 11lvl ζοριζομουν, ηθελα rest, εσυ εχεις ανεβασει και assasin μεγαλο lvl και ειδες οτι ετσι παει; Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2009 από Strategos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα