Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μολις εκανα register και μου λεει YES! YOU ARE READY! οποτε μετα το download ορμαω για λιωσιμο!ποιο server ειπαμε? και μεχρι ποτε ισχυει το κλειδι...thanks προκαταβολικα

ελα στον thor να σε ντυσω :P elyos παντα. μεχρι την κυριακη το βραδυ

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πήρα και γω beta key καιρός να δούμε τι αξίζει από κοντά .

Δημοσ.
προσεχε μονο να θυμασαι δεν ειναι καποιο expansion του WoW . Aion παιζεις οκ? :devil:

Ωραία , έχω πρόβλημα με το torrent της nc soft και δεν μπορώ να το κατεβάσω . Κάποιο άλλο γρήγορο λινκ για το λαστ βέρσιον ?

ΕΔΙΤ Κακίες είναι αυτά :P ...

Δημοσ.

εμενα μου λεει ειμαι ετοιμος και οταν παω να μπω λεει οτι εχω λαθος κωδικο η username.καμια ιδεα κανεις?

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει το εξής... κουφό (συνέβη σ'εμένα και ακόμα δεν έχω καταλάβει πως :confused:)

μπορεί να υπάρχει διαφορετικό username/password για το λογαριασμό σου στην ncsoft και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ username/password για το παιχνίδι!!! Μάλλον υπάρχει η δυνατότητα κάπου στο site της να το αλλάξεις.

Κανονικά θα πρέπει ή να μπαίνεις στο παιχνίδι ή να σου βγάζει "Cannot connect to authorisation server" (οπότε συνεχίζεις να προσπαθείς :fear:).

Δημοσ.
εμενα μου λεει ειμαι ετοιμος και οταν παω να μπω λεει οτι εχω λαθος κωδικο η username.καμια ιδεα κανεις?

Οταν είσαι στο launcer πανε file > properties > τελευταια καρτέλα και άλλαξε απο North America σε Europe και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Μόλις επιβεβαίωσα οτί η εταιρία είναι του πέους , χωρίς να έχω παίξει ΑΚΟΜΑ το παιχνίδι αφού με τα ηλίθια launcher και μαλακίες που έχει δεν βγάζεις άκρη .

Δημοσ.
Μόλις επιβεβαίωσα οτί η εταιρία είναι του πέους , χωρίς να έχω παίξει ΑΚΟΜΑ το παιχνίδι αφού με τα ηλίθια launcher και μαλακίες που έχει δεν βγάζεις άκρη .

μια χαρά άκρη βγάζεις...και ένα search στο internet για αυτούς που παρόλα αυτά δυσκολεύονται, δεν βλάπτει

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...