iNfErNeR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Mεχρι στιγμης νομιζω οτι ειναι το ποιο απροβληματιστο open beta !!! Open? Movo open που δεν ειναι... Ακομα δε καταλαβαινω το σκεπτικο της εταιριας να μην δινει ελευθερα keys για την "open" beta
the_valliant Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδια πως φτιαχνω account για να μπω μεσα ? Ας μου πει καποιος . Εκανα ενα account στο NCsoft αλλα δεν μπορω να κανω login στο παιχνιδι με αυτο το account με τιποτα . Πρεπει να κανω κατι αλλο ? Πληρωμη ? Αφού κάνεις το λογαριασμό, συνδέεσαι σε αυτόν και κάνεις κλικ στο "Use a Serial Code" (αν θυμάμαι καλά). Εκεί σου βγάζει ένα κουτάκι μέσα στο οποίο γράφεις το... Serial Code του Open Beta. Αν είναι σωστός και τον δεχτεί, θα σου δείξει στο My Accounts ότι έχεις προσθέσει το Αιον σε κατάσταση (status) Open Beta. Τότε μπορείς να συνδεθείς στο παιχνίδι
sarisn Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Θα δοκιμασω να εγκαταστησω και παλι το Kaspersky , αφου εχω κανει ηδη install το παιχνιδι , μηπως και αλλαξει η τυχη μου. Είχα πρόβλημα κι' εγώ με το Kaspersky αλλά βρήκα τη λύση. Κάθε φορά που έμπαινε καινούργιο patch για το WoW ναι μεν το κατέβαζε κανονικά αλλά δεν το έκανε install με τίποτα. Γι' αυτό λοιπόν το έκλεινα (και η επιλογή pause protection κάνει τη δουλειά), έτρεχα το update ξανά και μόλις τελείωνε άνοιγα ξανά το Kaspersky και όλα κομπλέ
Tredor Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 CDkey για Open Beta και οποιος προλάβει ! http://gamers.eurogamer.net/giveaways.php?id=86963 http://eu.aiononline.com/uk/news/more-european-open-beta-keys-are-on-their-way.html
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 πουλάω key, στην προνομιακή τιμή των 230498230428949 euro! μην στέλνετε pms...
Luciddream Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Open? Movo open που δεν ειναι... Ακομα δε καταλαβαινω το σκεπτικο της εταιριας να μην δινει ελευθερα keys για την "open" beta There are currently 4828 keys remaining for this giveaway... χαλαρά...
NickPlusPlus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 πουλάω key, στην προνομιακή τιμή των 230498230428949 euro! μην στέλνετε pms... ειναι συζητισιμη η τιμη ? επειδη ειναι λιγο ακριβο
klainmaingr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 CDkey για Open Beta και οποιος προλάβει ! http://gamers.eurogamer.net/giveaways.php?id=86963 http://eu.aiononline.com/uk/news/more-european-open-beta-keys-are-on-their-way.html Thnx Στο activation όμως στέλνει αυτό You are invited to the Aion (Europe) closed beta. A closed beta is an event open only to a very limited number of participants. NCsoft would like you to be one of the first to experience the incredible world of Aion (Europe). Τι θέλει να πεί ο ποιητής; Θα δοκιμάσω αν ισχύει το νέο account σπίτι που έχω τον client αλλα αυτό το closed με προβλημάτισε κάπως..
nikos234 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Σορρυ αν το εχετε ξαναπει , αλλα για να παιξω στο open beta θελω κλειδι ? για να ξερω να το κατεβασω ή οχι ειναι και 9 Giga ?
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 ναι θελεις beta key ή να εχεις κανει preorder το παιχνιδι
pj2501 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 λειτουργουν τα κλειδια απο eurogamer? δοκιμασε κανεις? δηλαδη γραφομαι κατεβαζω και παιζω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 προφανώς και λειτουργούν, δεν είναι πρώτη φορά που μοιράζει keys για beta κάποιου game
pj2501 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 μολις εκανα register και μου λεει YES! YOU ARE READY! οποτε μετα το download ορμαω για λιωσιμο!ποιο server ειπαμε? και μεχρι ποτε ισχυει το κλειδι...thanks προκαταβολικα
klainmaingr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα πάντως μου βγάζει YOU ARE READY στο site της ncsoft.. Client για μάκ έχει είπαμε; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:14 ---------- Και μου απαντάω.. Όχι.. μόνο μέσω bootcamp.. Windows στο mb ΔΕΝ βάζω όμως για κανένα λόγο... Oh well...
spprod Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 μολις εκανα register και μου λεει YES! YOU ARE READY! οποτε μετα το download ορμαω για λιωσιμο!ποιο server ειπαμε? και μεχρι ποτε ισχυει το κλειδι...thanks προκαταβολικα Έχει λίστα με servers . Η Open Beta είναι έως το βράδυ της Κυριακής .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα