Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
στο gameplay η κίνηση του χαρακτήρα είναι σε στυλ lineage 2 (με το mouse) ή σαν το wow (με τα πλήκτρα)??

γτ το l2 στυλ με βόλευε καλύτερα....

Έχεις την επιλογη να παίξεις με όποιον τρόπο γουστάρεις.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Εχω το Kaspersky ειτε παταω ολη την ωρα "allow" σε οτι με ρωταει, ειτε του κανω exit, το παιχνιδι τρεχει απροβληματιστα!

Θα δοκιμασω να εγκαταστησω και παλι το Kaspersky , αφου εχω κανει ηδη install το παιχνιδι , μηπως και αλλαξει η τυχη μου.:-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ρε aposperiti, τι κάνατε στο site σας? Είναι πιο βαρύ και απο τον Κραουνάκη...

Ναι το αρχικο flash ειναι λιγο βαρυ σαν τον Κραουνάκη που εχει φαει φασολαδα! (με τοσο τζερτζελο απο πισω!)

Ομως μπορεις να γραψεις http://www.aion-el.gr/forum και να το παρακαμψεις :-)

H να κανεις υπομονη μεχρι να μπει και μετα το κανεις add favorites οποτε παλι το πρακαμπτεις. ;)

Επεξ/σία από aposperittis
Δημοσ.

χθες προσπαθούσα απο τις 7 να συνδεθώ σε κάποιο server αλλά μόλις επέλεγα server και πατούσα "select" μου πέταγε μήνυμα "you are disconnected from game server" και έκλεινε.

Τελικά κατα τις 12μιση κατάφερα να μπω για λίγο. Είχατε και σεις τέτοια προβλήματα ή μήπως έχει κάτι το pc μου;

Ελπίζω απόψε το βράδυ να είναι καλύτερα τα πράγματα.

Δημοσ.

Εγώ μπήκα για λίγο κατά τις 11 το βράδυ, ντάξ' πολύ lag και όλα τα σχετικά αλλά επειδή στο προηγούμενο CB έφτασα lvl 15-16 σε 2 μέρες σε πολύ χαλάρό pace, δε με καίει και τρελλά να βιαστώ τώρα που ξέρω τον ρυθμό του game.

Στόχος μου είναι πρίν λήξει η OB να έχω pvpάρει αρκετά για να γευτώ λίγο Elyos first blood :devil::devil::devil:

Edit: Ξέρει κανείς πως τσεκάρεις/βάζεις on για να βλέπεις το Ping σου?

Δημοσ.

Οχι μονο τα ειχαμε αλλα ειχαμε και αλλα! Μας ελεγε πως το account μας δεν ειναι πληρωμενο για την ΒΕΤΑ!!!! Ενω οχι μονο ηταν αλλα ειχαμε κανει και την αλλαγη του password που απαιτουσε να γινει για οσους επαιζαν στην CB.

Εν πασει περιπτωση ηταν προβληματα της Ncsoft που λυθηκαν μεχρι το βραδυ.

Δημοσ.
Εγώ μπήκα για λίγο κατά τις 11 το βράδυ, ντάξ' πολύ lag και όλα τα σχετικά

εγώ πάντως όταν κατάφερα να συνδεθώ δεν είχα καθόλου μα καθόλου lag (και μάλιστα με ότι να ναι κάρτα γραφικών), δεν την περίμενα τέτοια σταθερότητα!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:14 ----------

Εν πασει περιπτωση ηταν προβληματα της Ncsoft που λυθηκαν μεχρι το βραδυ.

Εντάξει το περίμενα οτι θα υπάρχουν προβλήματα με τόσο κόσμο. Μόνο η σελίδα που δείχνει αν είναι up ή down οι server, είχε 14000 άτομα να παραμονεύουν.

Ας ελπίσουμε οτι θα στρώσει όταν θα κυκλοφορήσει κανονικά. Είμαι αισιόδοξη!

Δημοσ.

ρε παιδια πως φτιαχνω account για να μπω μεσα ? Ας μου πει καποιος . Εκανα ενα account στο NCsoft αλλα δεν μπορω να κανω login στο παιχνιδι με αυτο το account με τιποτα . Πρεπει να κανω κατι αλλο ? Πληρωμη ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...