rallistas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω Παναγιωτη πηγα το pc στο μαγαζι να κανω κατι αλλαγες οποτε αυριο που θα το εχω θα κανω τις δοκιμες μου.
telegamesvg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω Παναγιωτη πηγα το pc στο μαγαζι να κανω κατι αλλαγες οποτε αυριο που θα το εχω θα κανω τις δοκιμες μου. Εγω περασα το Σαββατο να σε δω, αλλα ειχες φυγει .. Εβαλα τον Αντρεα να σε παρει τηλ , αλλα δεν απαντουσες .... Προσπαθω να μπω τωρα , αλλα τιποτα.... Εκανα την αλλαγη και στο region το εβαλα north america αλλα μια απο τα ιδια
NickPlusPlus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω περασα το Σαββατο να σε δω, αλλα ειχες φυγει ..Εβαλα τον Αντρεα να σε παρει τηλ , αλλα δεν απαντουσες .... Προσπαθω να μπω τωρα , αλλα τιποτα.... Εκανα την αλλαγη και στο region το εβαλα north america αλλα μια απο τα ιδια europe θελει στα settings απλα θα λεει north america στο status
Versusgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 europe θελει στα settings απλα θα λεει north america στο status ρε το xp ine x1 kai σε αφτον δεν ειναι ποιο πανω να ανεβουμαι asap να δοκιμασω 2 class που θελω.... γμτ
NickPlusPlus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 ρε το xp ine x1 kai σε αφτον δεν ειναι ποιο πανω να ανεβουμαι asap να δοκιμασω 2 class που θελω.... γμτ lol στον official παιζεις ρε μαν τι περιμενες 300χ xp ?
telegamesvg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Τελικα το προβλημα μου λυθηκε απεγκαθειστωντας το Kaspersky ..
ultralisk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Eμενα κολλαει σε αυτη την οθονη , μπορωνα κουνησω το ποντικι , αλλα δεν μπορω να διαλεξω καμια επιλογη (option, credits,quit) ... Exει καταφερει κανεις να μπει μεχρι στιγμης ? το Gameguard έχει πολλά θέματα συμβατότητας με τα antivirus δυστυχώς πωπω τα σπάει το παιχνίδι χωρίς lag...είχαμε πήξει στον κινέζικο
alex_000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) το είδα για κανα 2ωρο ωραίο φαίνεται αλλά είναι τελείως wow clone. το θέμα είναι τι παίζει απο pvp και end game Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2009 από alex_000
GabrielConnor Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 το είδα για κανα 2ωρο ωραίο φαίνεται αλλά είναι τελείως wow clone. το θέμα είναι τι παίζει απο pvp και end game Περίμενε να ξεκινήσεις το rifting world pvp και να πατήσεις στην Abyss και δεν θα σου θυμίζει σε τίποτα WoW:)
alex_000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) κυριλέ , τετοια να ακούω. Οχι οτι δεν μου αρεσε το wow (pvp κυρίως) αλλά μετα απο 3 χρόνια είναι καιρος για κατι άλλο. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2009 από alex_000
thanaras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια ινε καλο το game γιατη ακουο πολυ κακα σχολια στο mmorpg?
telegamesvg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 το Gameguard έχει πολλά θέματα συμβατότητας με τα antivirus δυστυχώς Και τι κανουμε τωρα ? Θα μεινουμε χωρις antivirus ?
ultralisk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Και τι κανουμε τωρα ?Θα μεινουμε χωρις antivirus ? είναι random η όλη φάση...το Kaspersky πάντως είχε τα πιο πολλά προβλήματα...άλλοι το έκαναν allow και δεν έχουν πρόβλημα, άλλοι πάλι παίζουν χωρίς antivirus
estenough Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στο gameplay η κίνηση του χαρακτήρα είναι σε στυλ lineage 2 (με το mouse) ή σαν το wow (με τα πλήκτρα)?? γτ το l2 στυλ με βόλευε καλύτερα....
the_valliant Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Και με τα δύο! Με το τελευταίο (1.5) πατς απενεργοποίησαν το click-to-move αλλά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω των ρυθμίσεων. Το δεξί κλικ κάνει interact (attack, talk to npc, gather, etc).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα