sndev Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 και εγω 50 φορες δοκιμασα αλλα @@.... το χουν αρκετοί αυτό το πρόβλημα και αύριο μέρα είναι ^^
Versusgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 το χουν αρκετοί αυτό το πρόβλημακαι αύριο μέρα είναι ^^ τους πληρονουμαι ποσα ευρο και παλι @@ .. περνουμαι με την γαμ...αιτερια την ncsoft ... τεσπα...
NickPlusPlus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 ατυχια ... σας εχει δειξει σιγουρα το πρασινο βελος που λεει "You Are Ready" ? ειχε ανεβασει ενα screen τις προαλλες ενα αλανι εδω στο thread για τσεκαρετε
sndev Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 τους πληρονουμαι ποσα ευρο και παλι @@ .. περνουμαι με την γαμ...αιτερια την ncsoft ... τεσπα... να σου θυμίσω ότι είναι ΒΕΤΑ και είναι λογικό να υπάρχουν προβλήματα και αυτό που πληρώσαμε θεωρητικά αρχίζει απο τις 20 σεπ. γιαυτό είναι κ οι beta για να εντοπίζονται ανωμαλίες
Versusgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 ατυχια ... σας εχει δειξει σιγουρα το πρασινο βελος που λεει "You Are Ready" ? ειχε ανεβασει ενα screen τις προαλλες ενα αλανι εδω στο thread για τσεκαρετε ΝΑΙ ρε το εχω στο master account του αιον μεσα μου λεει YOU ARE READY !!! αλλα @@ ειμαι ready
telegamesvg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Kαι εμενα "YES!You're ready!" μου λεει , αλλα βαζω user name - password στον client και μενει εκει
NickPlusPlus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στον client εχετε πατησει europe στις επιλογες + σας λεει aion north america στα games? (ναι north america πρεπει να λεει)
Versusgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στον client εχετε πατησει europe στις επιλογες + σας λεει aion north america στα games? (ναι north america πρεπει να λεει) αφτο που ακριβως ειναι? λολ?
NickPlusPlus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 αφτο που ακριβως ειναι? λολ? στον client της ncsoft πας file->settings->advanced και βαζεις Europe.
telegamesvg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Εσας τι συμπεριφορα εχει ο client μολις βαζεται user name k password ?
NickPlusPlus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Εσας τι συμπεριφορα εχει ο client μολις βαζεται user name k password ? αγενη συμπεριφορα xa xa xa soz
Versusgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 αγενη συμπεριφορα xa xa xa soz ρε μλκ μιλα τοσι ωρα λολ .... το βρικα και παλεβω τοσι ωρα το region eftege..... σε ποιον server Μπικες να σε λιωσο λολζ
telegamesvg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Eμενα κολλαει σε αυτη την οθονη , μπορωνα κουνησω το ποντικι , αλλα δεν μπορω να διαλεξω καμια επιλογη (option, credits,quit) ... Exει καταφερει κανεις να μπει μεχρι στιγμης ?
NickPlusPlus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 ρε μλκ μιλα τοσι ωρα λολ .... το βρικα και παλεβω τοσι ωρα το region eftege..... σε ποιον server Μπικες να σε λιωσο λολζ xaxaxaxaxa ελα στον thor και φτιαξε elyos. το nick μου ειναι stial.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα