Versusgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Τι ακριβώς θέλεις να πώ; Ότι έπεσα λίγο έξω στην ώρα που ξεκινά η OB; Οχι bro μια πλακα εκανα μην το περνεις σοβαρα χD ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:02 ---------- Ρε μπηκε κανις ???
Xorxhs! Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 μεσα ειμαι αλλα δεν βλεπω τους παλιους servers/characters....τρελο lag
NickPlusPlus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι bro μια πλακα εκανα μην το περνεις σοβαρα χD ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:02 ---------- Ρε μπηκε κανις ??? εγω χεχε. αλλαξανε τους σερβερς. στον thor ειμαι και το nick μου ειναι stial . οποιος ψηνεται για party whisp. (elyos )
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 εγω σημερα μπορεσα να το ξεινησω για download Τοσες μερες μου πετουσε error και απο το Fileplanet και απο το αλλο που εχει στην σελιδα Το torrent δεν κατεβαζε με πανω απο 0.6 kbps.....ειμαι στο 25 % οποτε παμε για αυριο Ερωτηση ..... Αυτο που κατεβαζω 9.3 GB ειναι ΟΛΟ το παιχνιδι μαζι με τα patch ? ή μετα θα πρεπει να κατεβασω και κανα 2-3 petabyte patch ?
Versusgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 εγω χεχε. αλλαξανε τους σερβερς. στον thor ειμαι και το nick μου ειναι stial . οποιος ψηνεται για party whisp. ρε μιλα μου μια στο MSN ειμαι ofline
Xorxhs! Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 εγω χεχε. αλλαξανε τους σερβερς. στον thor ειμαι και το nick μου ειναι stial . οποιος ψηνεται για party whisp. (elyos ) elyos?asmodians?
NickPlusPlus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 εγω σημερα μπορεσα να το ξεινησω για download Τοσες μερες μου πετουσε error και απο το Fileplanet και απο το αλλο που εχει στην σελιδα Το torrent δεν κατεβαζε με πανω απο 0.6 kbps.....ειμαι στο 25 % οποτε παμε για αυριο Ερωτηση .....Αυτο που κατεβαζω 9.3 GB ειναι ΟΛΟ το παιχνιδι μαζι με τα patch ? ή μετα θα πρεπει να κατεβασω και κανα 2-3 petabyte patch ? εχει βγαλει link το official site του aion τσεκαρε εκει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:45 ---------- elyos?asmodians? το παρεθεσα πιο μετα elyos
Versusgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Eγω παντος δεν μπορω να μπω ...... μου λει οτι το pass μου δεν τεριαζει ... μιπως ξερει κανεις τι παιζι με αυτο ???? γιατι εχω παρει το πακετο το colectors εχω activate το pass μου αλλα δεν ... :S
Xorxhs! Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Eγω παντος δεν μπορω να μπω ...... μου λει οτι το pass μου δεν τεριαζει ... μιπως ξερει κανεις τι παιζι με αυτο ???? γιατι εχω παρει το πακετο το colectors εχω activate το pass μου αλλα δεν ... :S πρεπει να κανεις change password /account management,βαλε και το ιδιο δεν πειραζει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:22 ---------- παντως ο ηχος του ειναι απιστευτα βλακωδης/asian.....
sndev Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Eγω παντος δεν μπορω να μπω ...... μου λει οτι το pass μου δεν τεριαζει ... μιπως ξερει κανεις τι παιζι με αυτο ???? γιατι εχω παρει το πακετο το colectors εχω activate το pass μου αλλα δεν ... :S και νόμιζα ήμουν ο μόνος που χα αυτό το πρόβλημα .. τι και αν έκανα reset to pw.. εκεί κολλημένο είναι λάθος λέει!
Xorxhs! Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 και νόμιζα ήμουν ο μόνος που χα αυτό το πρόβλημα .. τι και αν έκανα reset to pw.. εκεί κολλημένο είναι λάθος λέει! μηπως εχεις τον αμερικανικο client? στον launcher σου λεει ΑΙΟΝ σκετο ή ΑΙΟΝ US? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:47 ---------- οι closed beta characters εχουν γινει wiped?
sndev Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 μηπως εχεις τον αμερικανικο client? στον launcher σου λεει ΑΙΟΝ σκετο ή ΑΙΟΝ US? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:47 ---------- οι closed beta characters εχουν γινει wiped? ίδιοι είναι .. άλλα τεσπα.. AION EUROPE γράφει ..
NickPlusPlus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 [/color]οι closed beta characters εχουν γινει wiped? ναι καθως δεν υπαρχουν πλεον οι σερβερς της closed
Xorxhs! Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 δοκιμασε να κανεις ξανα change password....για καποιους δουλεψε μετα απο καποιες προσπαθειες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα