Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε αλανια σημερα θα ανοικσει ο beta του aion μετα τις 12 η αυριο το πρωι ??? οποιος κσερει ας απαντηση ty :P

Αύριο βράδυ στις 12 αν δεν κάνω λάθος για Ελλάδα. Το βράδυ είναι σίγουρο, για την ώρα δεν βάζω και στοίχημα.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δηλαδη σημερα σωστα γιατι μετα τις 12 ειναι κυριακη :P

Πάμε πάλι.

Η Open Beta ξεκινάει αύριο, Κυριακή, στις 10 ή 12 το βράδυ. Σε 24 ώρες και κάτι δηλαδή.

Δημοσ.
gladiator για main και εναν assassin για αρχη.. μετα βλεπουμε ;)

Και εγω για gladi το πσινω αλλα ειναι και ο sorceror στην μεση :rolleyes: και θα τον κανω περισοτερω γιατι θα παιξω με φιλους για να help το group με sleep curse tree κτλπ ... αλλιος gladi FTW ..

Δημοσ.

σκεφτομαι να κανω chanter. αλλα απο οτι διαβαζω ολα τα hybrid classes ειναι πολυ νερφαρισμενα σε σχεση με τα main classes. επισης απο οτι διαβαζω ο chanter βασικα δεν μπορει να κερδισει σχεδον καμια class σε 1v1. παρολα αυτα μου αρεσει αυτος ο υποστηρικτικος ρολος τους. αναρωτιεμαι, μπορουν σε end game οι chantersνα κανουν καθολου αξιολογο ranged dps? ξερει κανεις? η σωνει και καλα πρεπει να παμε melee?

Δημοσ.
σκεφτομαι να κανω chanter. αλλα απο οτι διαβαζω ολα τα hybrid classes ειναι πολυ νερφαρισμενα σε σχεση με τα main classes. επισης απο οτι διαβαζω ο chanter βασικα δεν μπορει να κερδισει σχεδον καμια class σε 1v1. παρολα αυτα μου αρεσει αυτος ο υποστηρικτικος ρολος τους. αναρωτιεμαι, μπορουν σε end game οι chantersνα κανουν καθολου αξιολογο ranged dps? ξερει κανεις? η σωνει και καλα πρεπει να παμε melee?

Η γνωμη μου ειναι πως ο chanter ειναι αρκετα καλο class οπως γενικος ολλα τα class του αιον γιατι υπαρχη μια ισοροπια και σχετικα στα max lvls ειναι πολλοι δυνατο class και σε 1vs1 σκωτονει κοζμο... Και με το αιον επιδει εχω παιξει τον κινεζικο beta και εχω παει ranger 39 lvls απο chanter που ειχε κανι φιλος μου και ηταν 38 lvl με σχετικα ιδιο gear (blue ) kai η δυο στα 4 duels το 1 του πιρα .... Και μιν ξεχνας πως παιζουν πολλα ρολο τι stigma skils use ο καθενας γιατι εχει πολλα καθε char (στα max lvls) να διαλεξει και εχει λιγα solts τι manastones θα βαλεις κτλπ πολλοι chanter βαζουν για hp αλλοι για critical ινε θεμα επιλογεις πως θα χτισις τον char sou ποιο αμυντικο ποιο επυθετικο παιζουν πολλα ρολο γιαυτο αν πραγματικα σου αρεσει αφτο το class που για μενα ειναι πολλι καλο και διαφορετικο απο τα υπολιπα καντο δεν εχεις να χασεις ;)

Δημοσ.
Παιδιά σύμφωνα με το counter η open beta ξεκινά σήμερα Κυριακή στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Εχεις κανα Link να δουμαι και εμεις τι παιζει περιμενουμαι πως και πως να αρχισει :-D . O pro gabriel τι εχει να πει γιαυτο ??? :-p

Δημοσ.
Εχεις κανα Link να δουμαι και εμεις τι παιζει περιμενουμαι πως και πως να αρχισει :-D . O pro gabriel τι εχει να πει γιαυτο ??? :-p

Τι ακριβώς θέλεις να πώ;

Ότι έπεσα λίγο έξω στην ώρα που ξεκινά η OB;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...