GabrielConnor Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε αλανια σημερα θα ανοικσει ο beta του aion μετα τις 12 η αυριο το πρωι ??? οποιος κσερει ας απαντηση ty Αύριο βράδυ στις 12 αν δεν κάνω λάθος για Ελλάδα. Το βράδυ είναι σίγουρο, για την ώρα δεν βάζω και στοίχημα.
Versusgr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δηλαδη σημερα σωστα γιατι μετα τις 12 ειναι κυριακη
GabrielConnor Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δηλαδη σημερα σωστα γιατι μετα τις 12 ειναι κυριακη Πάμε πάλι. Η Open Beta ξεκινάει αύριο, Κυριακή, στις 10 ή 12 το βράδυ. Σε 24 ώρες και κάτι δηλαδή.
NickPlusPlus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 αυριο στις 10 θα ανοιξει.. και επειδη θα γινει παλι χαμος βαζουμε και καμια ωριτσα μεχρι να καταφερουμε να συνδεθουμε στον σερβερ
NickPlusPlus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ti chars θα κανεται στο Αιον?? gladiator για main και εναν assassin για αρχη.. μετα βλεπουμε
Versusgr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 gladiator για main και εναν assassin για αρχη.. μετα βλεπουμε Και εγω για gladi το πσινω αλλα ειναι και ο sorceror στην μεση και θα τον κανω περισοτερω γιατι θα παιξω με φιλους για να help το group με sleep curse tree κτλπ ... αλλιος gladi FTW ..
greekmule Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 σκεφτομαι να κανω chanter. αλλα απο οτι διαβαζω ολα τα hybrid classes ειναι πολυ νερφαρισμενα σε σχεση με τα main classes. επισης απο οτι διαβαζω ο chanter βασικα δεν μπορει να κερδισει σχεδον καμια class σε 1v1. παρολα αυτα μου αρεσει αυτος ο υποστηρικτικος ρολος τους. αναρωτιεμαι, μπορουν σε end game οι chantersνα κανουν καθολου αξιολογο ranged dps? ξερει κανεις? η σωνει και καλα πρεπει να παμε melee?
Versusgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 σκεφτομαι να κανω chanter. αλλα απο οτι διαβαζω ολα τα hybrid classes ειναι πολυ νερφαρισμενα σε σχεση με τα main classes. επισης απο οτι διαβαζω ο chanter βασικα δεν μπορει να κερδισει σχεδον καμια class σε 1v1. παρολα αυτα μου αρεσει αυτος ο υποστηρικτικος ρολος τους. αναρωτιεμαι, μπορουν σε end game οι chantersνα κανουν καθολου αξιολογο ranged dps? ξερει κανεις? η σωνει και καλα πρεπει να παμε melee? Η γνωμη μου ειναι πως ο chanter ειναι αρκετα καλο class οπως γενικος ολλα τα class του αιον γιατι υπαρχη μια ισοροπια και σχετικα στα max lvls ειναι πολλοι δυνατο class και σε 1vs1 σκωτονει κοζμο... Και με το αιον επιδει εχω παιξει τον κινεζικο beta και εχω παει ranger 39 lvls απο chanter που ειχε κανι φιλος μου και ηταν 38 lvl με σχετικα ιδιο gear (blue ) kai η δυο στα 4 duels το 1 του πιρα .... Και μιν ξεχνας πως παιζουν πολλα ρολο τι stigma skils use ο καθενας γιατι εχει πολλα καθε char (στα max lvls) να διαλεξει και εχει λιγα solts τι manastones θα βαλεις κτλπ πολλοι chanter βαζουν για hp αλλοι για critical ινε θεμα επιλογεις πως θα χτισις τον char sou ποιο αμυντικο ποιο επυθετικο παιζουν πολλα ρολο γιαυτο αν πραγματικα σου αρεσει αφτο το class που για μενα ειναι πολλι καλο και διαφορετικο απο τα υπολιπα καντο δεν εχεις να χασεις
greekmule Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 thanks! αληθεια ξερει κανεις τιποτα για το end game PvE του αιον? μονο abyss θα υπαρχει η θα εχουν και raids τυπου wow?
Makios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά σύμφωνα με το counter η open beta ξεκινά σήμερα Κυριακή στις 19:00 ώρα Ελλάδος.
Versusgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά σύμφωνα με το counter η open beta ξεκινά σήμερα Κυριακή στις 19:00 ώρα Ελλάδος. Εχεις κανα Link να δουμαι και εμεις τι παιζει περιμενουμαι πως και πως να αρχισει . O pro gabriel τι εχει να πει γιαυτο ??? :-p
GabrielConnor Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Εχεις κανα Link να δουμαι και εμεις τι παιζει περιμενουμαι πως και πως να αρχισει . O pro gabriel τι εχει να πει γιαυτο ??? :-p Τι ακριβώς θέλεις να πώ; Ότι έπεσα λίγο έξω στην ώρα που ξεκινά η OB;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα