thanaras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια εγω προπαραγειλα το aion απτο πλαισιο και δεν μου εδωσαν κανενα pre order key για την open beta ουτε τιποτα αλλο τι να πω...
Versusgr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 allo και παλι .. κατεβασα το game client απο το download που μου εβγαλε το site της ncsoft. Τωρα δεν μπορω να μπω ουτε μεχρι το Login που δοκιμασα λογικα μονο στις 6 του μηνα θα μπορω να login κανονικα σωστα ??? xD
aposperittis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Στο Login θα πρεπει να σε βγαζει πατωντας το "Play". Aπο εκει και μετα δεν πρεπει να κανει κατι αλλο.
ultralisk Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 ο client έχει ακόμα προβλήματα αφού δεν έχουν ανοίξει οι servers...βγαίνουν πολλά errors αλλά η NCsoft είπε ότι όλα θα έχουν φτιαχτεί μέχρι τις 6 του μηνός
telegamesvg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια εγω προπαραγειλα το aion απτο πλαισιο και δεν μου εδωσαν κανενα pre order key για την open beta ουτε τιποτα αλλο τι να πω... Nα τους το ζητησεις , το εχουν στον υπολογιστη τους .. Απο εκει μου το εδωσαν εμενα .
aposperittis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Το event του Public ξεκινα την αλλη βδομαδα! Δειτε λεπτομέρειες αλλα και την αναγνώριση μας
Versusgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μεχρι ποτε θα μπορω να παρω pre-order key απο το site οστε να μπορω να μπω στο game νοριτερα γιατι θελουν να το παρουν και καπιοι φιλοι μου το game ... και αν ινε σιγουρο οτι 20 του μηνα μπορουμαι να παιξουμαι κανονικα με το headstart γιατι καπως κολαω με αυτο ακομα και νομιζω οτι o eu θα εχει headstart στις 23 του μηνα και οχι 20
NickPlusPlus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 "Η ομαδα Ε.Λ (οι καλυτεροι παικτες του παιχνιδιου)" ehm ναι ok..
Carebear Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια εγω μονο που ειδα το character customization και το περιβαλον... εμεινα παγωτο. και το flying combat λεει πολυ. συν οτι ειναι pvp-oriented κυριως. τα εφε των melee κινησεων ειναι λιγο υπερβολικα, αλλα αυτο μαλλον το κανονιζεις απο τα options. και εχει μερικα τελειαχαρακτηριστικα, οπως να βαφεις τον εξοπλισμο σου, καθως και να του αλλαζεις το σχημα/εμφανιση ωστε να μοιαζει με καποιο αλο item που εχεις στην κατοχη σου. (ευτυχως, γιατι και τα max-level armors ειναι υπερβολικα για το γουστο μου)
Squalo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 ο client έχει ακόμα προβλήματα αφού δεν έχουν ανοίξει οι servers...βγαίνουν πολλά errors αλλά η NCsoft είπε ότι όλα θα έχουν φτιαχτεί μέχρι τις 6 του μηνός έχω αγοράσει το game online και το έχω ήδη στο pc μου. To κατέβασα μέσω ncsoft launcher.οσο για τα errors και στο download και στο login υπάρχουν .Τα του download τα έλυσα απλά περιμένοντας να συνδέεται στο server και τα του Login υπάρχουν λύσεις σε site όπως http://www.aionsource.com. Το μόνο που δεν δουλεύει είναι ότι δεν αναγνωρίζει το gamegaurd την χώρα μας αλλά θα λυθεί από ότι είπε η ncsoft πριν το realese της beta. Τα collectors edition από site πρέπει να έχουν τελειώσει.
ultralisk Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 έχω αγοράσει το game online και το έχω ήδη στο pc μου. To κατέβασα μέσω ncsoft launcher.οσο για τα errors και στο download και στο login υπάρχουν .Τα του download τα έλυσα απλά περιμένοντας να συνδέεται στο server και τα του Login υπάρχουν λύσεις σε site όπως http://www.aionsource.com. Το μόνο που δεν δουλεύει είναι ότι δεν αναγνωρίζει το gamegaurd την χώρα μας αλλά θα λυθεί από ότι είπε η ncsoft πριν το realese της beta.Τα collectors edition από site πρέπει να έχουν τελειώσει. οι λύσεις που προτείνουν εκεί δεν πιάνουν σε όλους...η όλη φάση είναι πολύ "random" θα μπορούσαμε να πούμε, αφού σε κάποιους το παιχνίδι μπήκε μέχρι και την οθόνη που κάνεις log in και την επομένη έβγαινε πάλι το error με το gameguard...το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να ξεκινήσει η Open Beta την Κυριακή, όπου θα λυθούν και τα προβλήματα λογικά
aposperittis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 "Η ομαδα Ε.Λ (οι καλυτεροι παικτες του παιχνιδιου)" ehm ναι ok.. Μπορει να τα φουσκωσαν, γιατι δεν ειμαστε του παιχνιδιου αλλα του server που παιζαμε (Aryel) αυτο που μετραει ομως ειναι οτι αναδειχτηκαμε ως Ελληνες και αυτο πρωτη φορα συμβαινει. Μια ζωη ξενες ομαδες υπερτερουσαν....
alex_000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Το εκανα preorder απο multirama απο οτι καταλαβα άν και θα εχω όλα τα extra η κατάσταση σχετικά με το beta key για την κυριακή είναι λιγο grey αν κάποιος έχει καποια ακρη η site για beta keys ας το πει εδώ η σε πμ pls . thanks -EDIT- ακυρο βρήκα beta Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2009 από alex_000
Squalo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Το εκανα preorder απο multirama απο οτι καταλαβα άν και θα εχω όλα τα extra η κατάσταση σχετικά με το beta key για την κυριακή είναι λιγο grey αν κάποιος έχει καποια ακρη η site για beta keys ας το πει εδώ η σε πμ pls . thanks Αν δεν κάνω λάθος όταν φτιάξεις acount στην ncsoft μετά θα πρέπει να φτιάξεις και game acount. (θα πρέπει να πληρώσεις την πρώτη συνδρομή) μετά θα μπορείς να παίξεις beta. τουλάχιστον σε εμένα μετά το game acount μου ήρθε email ότι μπόρω να παίξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα