Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

aposperittis Φιλος να σε ρωτισω κατι πηρα το game και η μαλ....ες η κινεζι ιθελαν να κανω και ανανεωσι του account για τον 1ο μινα εκανα και αφτο τελος παντων , και αφου μου πιγαν καπου στα 83 εuro kapou εκει γιατι πηρα και το αλλο που κανι 10 euro που σου δινει τα φτερα , μετα μου ηρθε ενα email που μου ελεγε πως το Pass mou activeted κτλπ μου εδωσε ενα Link το οποιο κατεβαζω το game clιent του aion. Ερωτιση τωρα το Pass μου τωρα για να μπορω να Login στο game tou aion ιvε το ιδιο με του plaync account μου ?? τωρα που κατεβαζω το Aion client με το Aion downloader μηπως ξερεις πωσι ωρα θα μου παρι η μερες με 8ra σινδεση cone-x αν εχεις κανη τον ιδιο τροπο με εμενα και εσυ ..και επιδει πηρα τιν colectors edittion θα μπω 2 μερες προτου κυκλωφορισει επησιμα το game σωστα? Και κατι ακομα Last γιατι βαρεθικα να γραφω μπορω να μπω τωρα στον 1.5 server του eu aion (δηλαδι αμα το κατεβασω το game) να δω πως ινε με τo pass το ιδιο που εχω?? ty

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:16 ----------

Kαι αν εχεις msn να μου δωσεις να σε add για να help οπου κολαω αν θες :)

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Versusgr

1o Δεν είναι Κινέζοι ,είναι Κορεατες

2ο Πως τα κατάφερες και πλήρωσες 83ευρο??? Αφου η colector εχει 60ευρο και θελει 13ευρο ενα μηνά κάρτα 73ευρο και με αυτα έχεις 65 μερες game προπληρωμένες απο της 25 Σεπτεμβρίου και μετά!Γιατι έδωσες αλλα 10 ευρο? Αφου τα φτερά και τα ingame items στα δίνει η colector!

3ο Στο Master Αccount της Ncsoft αν δεν έχεις βάλει μεσα στην καρτέλα του Αιον αλλο pass τότε ειναι το ιδιο με το Master !

4o Ανάλογα απο που κατεβάζεις το Game ,τορρεντ ,fileplanet ή Ncsoft launcher?Πάντως με 8αρα δεν πρέπει να κάνει πάνω απο 5 ώρες τα 9.3gb!

5ο 6-13 Σεπτεμβρίου εχει openbeta τότε θα μπορείς να μπεις να παίξεις και να δεις το game!

Mετα επειδή εχεις κανει pre-order θα μπορείς 18 Σεπτεμβρίου να μπεις και να κατοχυρώσεις όνομα !

Και στης 20 Σεπτεμβρίου πάλι επειδή έχεις κανει pre-order θα μπορείς να μπεις και να αρχίσεις να παίζεις κανονικά!

Τώρα όλοι όσοι δεν έχουν κανει pre-order θα μπορούν να logaroyn απο της 25 Σεπτεμβρίου και μετα που ειναι το επίσημο άνοιγμα των ευρωπαϊκών Server!

Δημοσ.

Και σε Windows XP,sVista, αλλα και σε 7(se7en) rc+rtm! Kαι στο λέω εγγυημένα και δοκιμασμένα!

ΥΓ: Και έλεος με τα Greeklish κτλ!

Δημοσ.

Είμαι παλιος παίχτης wow (3.5 χρόνια) και το σιχάθηκα . Ψηνομαι πολύ για οτιδήποτε σε μμο και λέω να δοκιμάσω το Αιον (αφου το παρουσιασε και ο εβαγγελατος ! λολ). Ελπίζω να εχει καλο PVP γιατι είναι το μόνο που κανω (αυστηρώς)

το εχει παραγγείλει κανεις απο εδώ?

http://www.dlgamer.eu/comprar-aion_pre_order-download-p-5177.html?affil=493056302&typnews=SEM_GoogleAds_AionEu

Δημοσ.

Ναι οι server της Νcsoft ειναι down σήμερα γιατί κάνουν κάποιες διορθώσεις στο Launcher!

Τωρα οποίος θέλει το Aion full Client(9.3gb) υπάρχουν τρις επίσημοι τρόποι να το κατεβάζουν περα απο το Launcher!

1ος Με Τοrrent ΕΔΩ

2ος Με Fileplanet ΕΔΩ

3ος Gamershell ΕΔΩ

alex_000

To site που έδωσες ειναι πιστοποιημένο απο την Ncsoft και γνωρίζω άτομα που το έχουν παραγγείλει απο εκει!

Απλα σου λεω οταν αν το πάρεις απο εκει η απο την Ncsoft θα ειναι σε digital μορφή και δεν προκιτε να παραλαβής πότε κουτί κτλ..άπλα μόνο 1 email με το cdkey!

Όλοι όσοι έχουν προπαραγγείλει το παιχνίδι έχουν δικαίωμα να μπουν στην open beta που ξεκινάει 6 Σεπτεμβρίου έτσι;

Ακριβώς! 6 με 13 Σεπτεμβρίου!

Δημοσ.

# Head Start Program: Get a 48-hour head start to the live game before the game releases. απο το site http://www.aiononline.com . 22 στην αμερικη και 25 στην ευρωπη βγαινει επισημως το game kai αυτοι που εχουν το collectors ξεκινανε στις 23 του μηνα στην eu

Δημοσ.

Θα το πω μια και τελευταία φορά!

Το Head Start ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ είναι 20 Σεπτεμβρίου!

Απλα όσοι δεν έχουν κάνει Pre-order στην Αμερική θα ξεκινήσουν 22 Σεπτεμβρίου και στην Ευρώπη 25 Σεπτεμβρίου!

Δημοσ.

alex_000

To site που έδωσες ειναι πιστοποιημένο απο την Ncsoft και γνωρίζω άτομα που το έχουν παραγγείλει απο εκει!

Απλα σου λεω οταν αν το πάρεις απο εκει η απο την Ncsoft θα ειναι σε digital μορφή και δεν προκιτε να παραλαβής πότε κουτί κτλ..άπλα μόνο 1 email με το cdkey!

thanks. Απλά σκεύτομαι οτι αν το παραγγείλω απο εξω και περιμένω να μου το στείλουν θα χάσω το head start καθώς θα το παραλάβω σίγουρα μετά τις 27 αφου η releace είναι στις 25.

για Ελληνικά καταστηματα δεν ξερω τι παίζει.

Ξέρει κανεις κανα μερος για preorder που να παίζει κουτι/manual αλλα και να είσαι μεσα στις 20 του μηνός που ανοιγει το headstart?

Δημοσ.
thanks. Απλά σκεύτομαι οτι αν το παραγγείλω απο εξω και περιμένω να μου το στείλουν θα χάσω το head start καθώς θα το παραλάβω σίγουρα μετά τις 27 αφου η releace είναι στις 25.

για Ελληνικά καταστηματα δεν ξερω τι παίζει.

Ξέρει κανεις κανα μερος για preorder που να παίζει κουτι/manual αλλα και να είσαι μεσα στις 20 του μηνός που ανοιγει το headstart?

Για collector έκδοση ειναι λίγο χλωμό να βρεις στην Ελλαδα,γιατι είναι λίγες και ήδη τις έχουν κλείσει μιας και το 1/10 τις ποσότητας που θα εισαχθεί θα ειναι collector !

Όμως την απλή μαζί με το preorder θα το βρεις σε Eshop,Πλαισιο,Παρατηρητηρίου,Multirama,Pablic,Seven Videonet και ίσως και άλλου!

Επίσης με το preorder σου δίνουν 7μερες απο το επίσημο άνοιγμα (δηλαδη 25 Σεπ.) να μπορείς να παίζεις εως να πάρεις στα χεριά σου το κουτί με το cdkey!

Δημοσ.
Γιατι ρε μπαμπατσα σου ειπε κανης να τα διαβασεις qq σου σιγα μην κατσω να τα γραπσω και στην πενα για να μπωρις να τα διαβασεις εσυ με κωματα και τονους και τελιες και μλκιες αντε γεια ρεε !!

καλα δεν σου ειπε να βαζεις τονους και τελειες.. για την ορθογραφια μιλησε :P btw ρε θηριο πηρες την κορεατικη εκδοση? :confused:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε μαν αφου λει απο το aion site oti headstart 48 hours τι μου λες τωρα ..... πως γινεται να ειναι 5 μερες ενω λεει 2 τεσπα ... ( Και φιλε μου για το παραπανω σιγα μην κατσω να γραφω σωστα σε ενα site που μπηκα να κανω την δουλεια μου εχοντας μαθει να γραφω greeklish στο pc μου και εχω εναν δασκαλο extra τωρα να μου λεει γιατι δεν εχω σωστη ορθογραφια λες και παω για πανελλαδικες και σε οποιον αρεσει το κειμενο μου το διαβαζι σε οποιον οχι δεν τον πιεσε κανεις να το διαβασι omg dld .. Τεσπα αρκετα ασχοληθικα .. με αυτο .. /care αμα εχουν καπιοι προβλημα με την ορθογραφια ας πανε να γινουν δασκαλι να διωρθονουν καμια σελιδα χαρτι απο κανα παιδακι να χαρουν gf αρκετα τα εχωσα ..... Οπου γαμος και χαρα η ΒΑΣΙΛΟ πρωτη !!! ) και για την κορεατικη εκδοση δεν την πηρα απλα την κατεβασα αλλα ηταν chinise beta οχι κορεατικι ;p και επαιξα 2 μηνες με εναν ranger τον εφτασα 39 lvl λιγο για 40..αλλα μαπα το καρπουζι στο eu sorceror κατα 80% αν και ο gladi μου αρεσει.... sorceror vs gladi = ??? Ηο is the better for pvp ??? ;p

Επεξ/σία από Versusgr
Δημοσ.
Ρε μαν αφου λει απο το aion site oti headstart 48 hours τι μου λες τωρα ..... πως γινεται να ειναι 5 μερες ενω λεει 2 τεσπα ...

1oν Γιατί το είπε ο Community Manager: Sebastian Streiffert (Ayase)

2ον Γιατί το λέει και εδώ

3ον Γιατι αυτό το πράμα αυτο εχει συζητηθεί σε πολλούς άλλους χώρους του Aion ,όπως μεγάλα forum που απαντούν άνθρωποι μέσα απο την ncsoft επίσημα!

Δημοσ.

Kaλα μην μας φας κιωλας την γνωμη μου λεω απλος για το 48 hours που λει εκει κολαω... καπως αλλα οκ εχεις δικιο μαλον το εχεις ψακσει παραπανο ;p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...