Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

nai αλλα το 8εμα ινε πως μονο στον κινεζικο εχω παικσι .... τον eu beta δεν κσερω πως μπορω να μπω γιατι δεν κσερω ουτε πως να βρω beta key ουτε απο που τον κατεβαζω .. αμα μπορι κανενας να help ας μου πει xD ..

Δημοσ.
Μια γνωμι Gladiator or Sorceror >> στο AION ?? για πιτε μου τιν γνωμι σας plz tnx :D

βασικά καμία σχέση μεταξύ τους

εγώ παίζω σαν Sorcerer και μπορώ να σου πω ότι ναι μεν είναι απόλαυση λόγω του μεγάλου damage που κάνεις, αλλά θέλει τρομερή προσοχή αφού αν σε πλησιάσει mob ή κάποιος εχθρός και αρχίσει τις φάπες, την έχεις άσχημα...πρέπει να κρατάς πάντα μία απόσταση με κατάλληλη χρήση των CC skills

ο Gladiator είναι ακριβώς το αντίθετο...θα πρέπει να πλησιάσεις τον αντίπαλο σου για να του κάνεις ζημιά, αλλά στο παίξιμο είναι πολύ πιο εύκολος από τον Sorcerer αφού τα skills του δεν είναι και τόσο πολύπλοκα (για αυτό άλλωστε όλα τα bots σχεδόν είναι Gladiators :P)

Δημοσ.
βασικά καμία σχέση μεταξύ τους

εγώ παίζω σαν Sorcerer και μπορώ να σου πω ότι ναι μεν είναι απόλαυση λόγω του μεγάλου damage που κάνεις, αλλά θέλει τρομερή προσοχή αφού αν σε πλησιάσει mob ή κάποιος εχθρός και αρχίσει τις φάπες, την έχεις άσχημα...πρέπει να κρατάς πάντα μία απόσταση με κατάλληλη χρήση των CC skills

ο Gladiator είναι ακριβώς το αντίθετο...θα πρέπει να πλησιάσεις τον αντίπαλο σου για να του κάνεις ζημιά, αλλά στο παίξιμο είναι πολύ πιο εύκολος από τον Sorcerer αφού τα skills του δεν είναι και τόσο πολύπλοκα (για αυτό άλλωστε όλα τα bots σχεδόν είναι Gladiators :P)

Ακόμα δεν βγήκε η full έκδοση και υπάρχουν bots? Φαντάσου τι έχει να γίνει σε 20 μέρες :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Υπάρχουν στο net 2-3 guides που πας 45 lvl σε 4-5 μέρες. Από εκεί και πέρα θέλει να κάνεις Raids για να ντυθείς, εγώ προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο κάποιος να Botαρει

Δημοσ.
Ακόμα δεν βγήκε η full έκδοση και υπάρχουν bots? Φαντάσου τι έχει να γίνει σε 20 μέρες :lol::lol::lol:

στην Κίνα έχει βγει το game εδώ και 5-6 μήνες οπότε οι μάνες στα bots κινέζοι βρήκαν άκρη...βέβαια είναι πολύ λίγα αλλά και η περίπτωση στην Κίνα είναι ιδιαίτερη αφού υπεύθυνη για το content είναι η SDOA και όχι η NCSoft...κοντός ψαλμός Αλληλούια

αν καταστρέψει το παιχνίδι την στιγμή που είναι πολλά υποσχόμενο με την ελαστικότητα στα bots η NCsoft (μετά και την ιστορία με το Lineage 2), ας το κλείσει το μαγαζί

ήδη πολύς κόσμος είναι επιφυλακτικός...αν τα σκατώσει και πάλι δεν νομίζω να ξανασχοληθεί κανείς μαζί της...πιστεύω πάντως ότι έμαθε από τα λάθη της

Δημοσ.

Εγω προσωπικα δε θα αφησω σε χλορο κλαρι κανενα ΒΟΤ στον σερβερ που θα παιξω, εκτος του οτι θα τους αναφερω στην Ncsoft εναν προς εναν που θα βρισκω εχω δωσει και εντολη στα 180 ατομα των Λεγεωνων μου να κανουν και αυτοι το ιδιο.

Αυτα που τραβηξα στο Lineage δεν θα τα ξαναπερασω και εδω.

Επειδη καποια καθυστερημενα δε ξερουν να παιζουν και μετα πουλανε μαγκια με παικτες που δεν κουραστικαν ουτε κατα το ιμηση να ανεβασουν.

Και οχι μονο αυτο αλλα χαλανε και το παιχνιδι, χαλανε την ισορροπια του, χαλανε την οικονομια του, χαλανε την διασκεδαση μας, δεν ξερουν να παιζουν αφου δεν ασχοληθηκαν μαζι του κλπ κλπ κλπ

Δημοσ.

Aposperittis να σε ρωτισω κατι ρε φιλε ποτε βγενι το επισημο release του aion,kai αν μπορω να παρω το game του aion apo τωρα και να φτιακσω account.Kai an ισχυει οτι αμα παρω το colectors Cd game του αιον θα μπορω να μπω 2 μερες νωριτερα στον κανονικο server πρωτου τιν εναρκση του ?? χD auta ;d

Δημοσ.

Επειδη ειμαι στην δουλεια τωρα και δεν τα θυμαμαι απεξω μου εστειλε η Ncsoft δελτιου τυπου οπου αναφερει τα παντα μεσα. Το εχω αναρτησει στο site μου, μεσα στο forum στον τομεα Aion News με ονομα τοπικ "Δελτιο τυπου" η καπως ετσι τελος παντον. Μπες και διαβασε τα παντα εκει...

http://www.aion-el.gr/forum

Τωρα στα γρηγορα σου λεω οτι αυτοι που το προ-παραγγειλαν θα παιξουν 20 του μηνα ημερα Κυριακη, ολοι οι υπολιποι στις 25.

Δημοσ.

@aposperittis επειδή και εγώ είμαι στην δουλειά και μιας και σε βρίσκουμε εδώ, σε ποιον server θα παίξετε ? Και με ποια φιλή ? Elyos ? Asmodians? Αν είναι να έρθω και εγώ προς τα εκεί, αν βέβαια είμαστε καλοδεχούμενοι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και η NCSOFT λογικα δεν θα κρατησει τα ιδια ονοματα στους servers (δεν το εχει κανει ποτε) μολις βγει το παιχνιδι εμεις θα παμε στους πρωτους (αναλογα ποιο ονομα μας τραβηξει), αν κρατησει τα ιδια ονοματα εννοειτε στον Ariel.

Eιμαστε με τους Elyos.

H Ελ τεαμ ειναι γεματη (90 ατομα) φτιαχνουμε τους Ελ Guards τωρα οπου θα ειναι ολα τα υπολοιπα ατομα που δεν προλαβαν να μπουν στην πρωτη. Θα ειναι η Regular legion αφου εκει ο καθε ενας παιζει ωσες ωρες θελει, ομως θα ακολουθει τους κανονες της μεγαλης, θα εχουμε το ιδιο Forum και το ιδιο ventrilo, θα ειμαστε σαν μια ομαδα μονο που εκει δεν θα ειμαστε τοσο αυστηροι!Η αλλη ειναι για ανω των 6-7 ωρων παιξιματος. Εχουμε λιγο χωρο (στην δευτερη) ακομα αν θες στειλε gaming βιογραφικο στο site μας στο τοπικ "Δηλωστε συμμετοχη στην Λεγεωνα μας" και θα σου απαντησουμε αμεσα.

Να ξερεις πως βαζουμε ανω των 22 ετων, το 90% των μελων μας ειναι απο 30 εως και 44 ετων ενω το υπολοιπο 10% ειναι απο 29 ετων και κατω.

Τελος να αναφερω πως μετα το "σκανδαλο" με τους Existence (για οσους τους ξερουν) οπου μας ειχαν καθηλωσει στην δευτερη θεση στην καταταξη των καλυτερων Λεγεωνων του server (οπου δεν ειναι και λιγο αυτο για Full Ελληνικη Λεγεωνα) παψαμε να τους θεωρουμε μετρο συγκρισης και για εμας ειναι σαν να μην υπαρχουν πια........Αρα λοιπον ειμαστε οι πρωτοι του server γιατι εμεις παιζουμε χωρις να μας βοηθα ο GM.

Ακομα και οταν τα περισσοτερα μελη μας παρατησαν το παιχνιδι στην ΒΕΤΑ και περιμενουμε πλεον το κανονικο στις 20 του μηνος (ειμαστε ολοι pre orders) μετα απο 2 ΒΕΤΑ μας ειπαν καποιοι φιλοι πως πεσαμε στην 5η θεση! Τοσο ψηλα στατιστικα ειχαμε.

Για τα πρακτικα να πω επισης πως εμεις ειμασταν αυτοι που τους ξεσκεπασαμε και στειλαμε email στην Ncsoft ζητώντας τους εξηγήσεις, αυτοι με την σειρα τους αφου μας αραδιασαν λογια του αερα οπως "πως κατι τετοιο θα ηταν παρανομο και θα κατεστρεφε την φιλοσοφια του παιχνιδιου" τους στειλαμε screenshot οπου δειχναμε τον GM τους να φορα αντικειμενα level 30+ σε μια ΒΕΤΑ με Max level τα 25 και απο πανω του το λογοτυπο των Existence μας ευχαριστησαν για την αναφορα και ειπαν πως θα το ερευνησουν αμεσα.........

Επεξ/σία από aposperittis
Δημοσ.

Για τα πρακτικα να πω επισης πως εμεις ειμασταν αυτοι που τους ξεσκεπασαμε και στειλαμε email στην Ncsoft ζητώντας τους εξηγήσεις, αυτοι με την σειρα τους αφου μας αραδιασαν λογια του αερα οπως "πως κατι τετοιο θα ηταν παρανομο και θα κατεστρεφε την φιλοσοφια του παιχνιδιου" τους στειλαμε screenshot οπου δειχναμε τον GM τους να φορα αντικειμενα level 30+ σε μια ΒΕΤΑ με Max level τα 25 και απο πανω του το λογοτυπο των Existence μας ευχαριστησαν για την αναφορα και ειπαν πως θα το ερευνησουν αμεσα.........

Lol ο GM. Δεν τον βλέπω να συνεχίσει να είναι για πολύ σε αυτή τη θέση. Η Ncsoft είναι πολύ αυστηρή σε αυτά τα θέματα.

Δημοσ.
Αν και η NCSOFT λογικα δεν θα κρατησει τα ιδια ονοματα στους servers (δεν το εχει κανει ποτε) μολις βγει το παιχνιδι εμεις θα παμε στους πρωτους (αναλογα ποιο ονομα μας τραβηξει), αν κρατησει τα ιδια ονοματα εννοειτε στον Ariel.

Eιμαστε με τους Elyos.

H Ελ τεαμ ειναι γεματη (90 ατομα) φτιαχνουμε τους Ελ Guards τωρα οπου θα ειναι ολα τα υπολοιπα ατομα που δεν προλαβαν να μπουν στην πρωτη. Θα ειναι η Regular legion αφου εκει ο καθε ενας παιζει ωσες ωρες θελει, ομως θα ακολουθει τους κανονες της μεγαλης, θα εχουμε το ιδιο Forum και το ιδιο ventrilo, θα ειμαστε σαν μια ομαδα μονο που εκει δεν θα ειμαστε τοσο αυστηροι!Η αλλη ειναι για ανω των 6-7 ωρων παιξιματος. Εχουμε λιγο χωρο (στην δευτερη) ακομα αν θες στειλε gaming βιογραφικο στο site μας στο τοπικ "Δηλωστε συμμετοχη στην Λεγεωνα μας" και θα σου απαντησουμε αμεσα.

Να ξερεις πως βαζουμε ανω των 22 ετων, το 90% των μελων μας ειναι απο 30 εως και 44 ετων ενω το υπολοιπο 10% ειναι απο 29 ετων και κατω.

Τελος να αναφερω πως μετα το "σκανδαλο" με τους Existence (για οσους τους ξερουν) οπου μας ειχαν καθηλωσει στην δευτερη θεση στην καταταξη των καλυτερων Λεγεωνων του server (οπου δεν ειναι και λιγο αυτο για Full Ελληνικη Λεγεωνα) παψαμε να τους θεωρουμε μετρο συγκρισης και για εμας ειναι σαν να μην υπαρχουν πια........Αρα λοιπον ειμαστε οι πρωτοι του server γιατι εμεις παιζουμε χωρις να μας βοηθα ο GM.

Ακομα και οταν τα περισσοτερα μελη μας παρατησαν το παιχνιδι στην ΒΕΤΑ και περιμενουμε πλεον το κανονικο στις 20 του μηνος (ειμαστε ολοι pre orders) μετα απο 2 ΒΕΤΑ μας ειπαν καποιοι φιλοι πως πεσαμε στην 5η θεση! Τοσο ψηλα στατιστικα ειχαμε.

Αμαν! Φεύγω μια-δυο βδομάδες σε άδεια και πέφτει ο ουρανός στα κεφάλια μας!? Τι είναι αυτά που ακούω; Πότε έγιναν όλα αυτά και δεν πήρα μυρουδιά ο "ψαγμένος"; :-D Δε μου λες, υπάρχουν καταγεγραμμένα κάπου αυτά που γράφεις; Έχασα επισόδεια και με την αλλαγή του site κλπ. Για στείλε κανένα λινκ γιατί είναι σοβαρό το θέμα και πρέπει να μπορούμε ΟΛΟΙ να το εντοπίζουμε και να το αναφέρουμε αυτό -αν ξανασυμβεί.

Δημοσ.

Ρε αλανια να ρωτισω αμα παρω το game απο το site τις ncsoft μονο κωδικους στο mail μου θα μου στιλουν???? οχι πακετο με το cd ktlp???? ty ;d

Δημοσ.

Οχι φιλε Versusgr δεν παραλαμαβανεις πακετα και τα σχετικα, παρα μονο το παιχνιδι σε ηλεκτρονικη μορφη, για αυτο ειναι και φτηνοτερο.

Εχουμε screenshot για τα παντα οπου τα στειλαμε στην Ncsoft και ειπαν πως θα το ερευνησουν γιατι ειναι σοβαρο θεμα.

Τώρα εισαι ενας Asmo Valiant λογικο να χασεις επεισοδια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...