Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΥΑΥ :-D

να ρωτησω.. οταν εκανα πατσαρισμα απο CBT σε ΟΒΤ τον client στο τελος μου ειπε οτι στις 31/8 δηλαδη σημερα θα γινει applied το πατς..αυτο σημαινει οτι απο σημερα παιζουμε open η ουτε καν?

Δημοσ.
μαλιστα. thnx. αν και ειχα ψηθει για σημερα χαχαχα.

στην open εχουμε οτι εχουμε παιξει στην closed..right?

Στην open ξεκινάμε από την αρχή, δηλαδή γίνονται wipe oi CB χαρακτήρες και έχουμε level cap 30. Και οι χαρακτήρες της OB θα γίνουν wipe για το release.

Προσωπικά δεν θα ασχοληθώ πολύ, γιατί θα πάθουμε burn out πριν το release με τόσα events (+τις ώρες που έχω αφιερώσει στο κινέζικο:P) Έτσι μια ματια θα ρίξω για να πάρω μια γεύση από τα καλούδια της 1.5:-D:-D:-D

Δημοσ.
Στην open ξεκινάμε από την αρχή, δηλαδή γίνονται wipe oi CB χαρακτήρες και έχουμε level cap 30. Και οι χαρακτήρες της OB θα γίνουν wipe για το release.

Προσωπικά δεν θα ασχοληθώ πολύ, γιατί θα πάθουμε burn out πριν το release με τόσα events (+τις ώρες που έχω αφιερώσει στο κινέζικο:P) Έτσι μια ματια θα ρίξω για να πάρω μια γεύση από τα καλούδια της 1.5:-D:-D:-D

Όπα! Που το διάβασες ότι θα αρχίσουμε από την αρχή στην OBT? Έχω μείνει με την εντύπωση ότι συνεχίζουμε και ότι το μόνο wipe θα είναι στις 13/9 εν όψει του launch :confused:

Δημοσ.
Eγω εχω κατεβασει τον client απο το Fileplanet ,αλλα κολλαει στην αρχη του setup :-( ..εχω Windows 7 64

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τον client που κατέβασα από το fileplanet.

Δημοσ.
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τον client που κατέβασα από το fileplanet.

Εκανα το μηχανημα reset και δεν δουλεψε , εβγαλα το Kaspersky αλλα τζιφος, εκανα και δυο τρια αλλα πειραματα ,νευριασα και εκλεισα το μηχανημα ..:mad:

Τωρα που το ανοιξα ξανα μου ξεκινησε κανονικα την εγκατασταση !:whistle:

Δημοσ.
Εκανα το μηχανημα reset και δεν δουλεψε , εβγαλα το Kaspersky αλλα τζιφος, εκανα και δυο τρια αλλα πειραματα ,νευριασα και εκλεισα το μηχανημα ..:mad:

Τωρα που το ανοιξα ξανα μου ξεκινησε κανονικα την εγκατασταση !:whistle:

Είδες μωρε;

Και εσύ το κακοπαίρνεις.

Έχει και αυτό αισθήματα και συναισθήματα. :-P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...