NickPlusPlus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 δεν λέει όμως τρόπο για δημιούργεια account :S εχεις προμηθευτει pre order key?
user-64 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 εχεις προμηθευτει pre order key? η open beta θέλει pre order key εισαι σωστός το ξέχασα τελείως
NickPlusPlus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 η open beta θέλει pre order key εισαι σωστός το ξέχασα τελείως υπαρχουν ακομα παντως διαθεσιμα κλειδια στο εμποριο..
NickPlusPlus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 ΥΑΥ να ρωτησω.. οταν εκανα πατσαρισμα απο CBT σε ΟΒΤ τον client στο τελος μου ειπε οτι στις 31/8 δηλαδη σημερα θα γινει applied το πατς..αυτο σημαινει οτι απο σημερα παιζουμε open η ουτε καν?
NickPlusPlus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 σε 7 μέρες λέει εδώ για την Open Beta μαλιστα. thnx. αν και ειχα ψηθει για σημερα χαχαχα. στην open εχουμε οτι εχουμε παιξει στην closed..right?
GabrielConnor Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 μαλιστα. thnx. αν και ειχα ψηθει για σημερα χαχαχα. στην open εχουμε οτι εχουμε παιξει στην closed..right? Στην open ξεκινάμε από την αρχή, δηλαδή γίνονται wipe oi CB χαρακτήρες και έχουμε level cap 30. Και οι χαρακτήρες της OB θα γίνουν wipe για το release. Προσωπικά δεν θα ασχοληθώ πολύ, γιατί θα πάθουμε burn out πριν το release με τόσα events (+τις ώρες που έχω αφιερώσει στο κινέζικο) Έτσι μια ματια θα ρίξω για να πάρω μια γεύση από τα καλούδια της 1.5:-D:-D:-D
the_valliant Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Στην open ξεκινάμε από την αρχή, δηλαδή γίνονται wipe oi CB χαρακτήρες και έχουμε level cap 30. Και οι χαρακτήρες της OB θα γίνουν wipe για το release. Προσωπικά δεν θα ασχοληθώ πολύ, γιατί θα πάθουμε burn out πριν το release με τόσα events (+τις ώρες που έχω αφιερώσει στο κινέζικο) Έτσι μια ματια θα ρίξω για να πάρω μια γεύση από τα καλούδια της 1.5:-D:-D:-D Όπα! Που το διάβασες ότι θα αρχίσουμε από την αρχή στην OBT? Έχω μείνει με την εντύπωση ότι συνεχίζουμε και ότι το μόνο wipe θα είναι στις 13/9 εν όψει του launch
telegamesvg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Eγω εχω κατεβασει τον client απο το Fileplanet ,αλλα κολλαει στην αρχη του setup ..εχω Windows 7 64
EvilEyes Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Eγω εχω κατεβασει τον client απο το Fileplanet ,αλλα κολλαει στην αρχη του setup ..εχω Windows 7 64 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τον client που κατέβασα από το fileplanet.
telegamesvg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τον client που κατέβασα από το fileplanet. Εκανα το μηχανημα reset και δεν δουλεψε , εβγαλα το Kaspersky αλλα τζιφος, εκανα και δυο τρια αλλα πειραματα ,νευριασα και εκλεισα το μηχανημα .. Τωρα που το ανοιξα ξανα μου ξεκινησε κανονικα την εγκατασταση !
Yperaspisths Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Εχει ωραια γραφικα το ΑΙΟΝ ,αλλα εμενα προσωπικα με χαλαει το asian style.
Versusgr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μια γνωμι Gladiator or Sorceror >> στο AION ?? για πιτε μου τιν γνωμι σας plz tnx
giorgos147 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Εκανα το μηχανημα reset και δεν δουλεψε , εβγαλα το Kaspersky αλλα τζιφος, εκανα και δυο τρια αλλα πειραματα ,νευριασα και εκλεισα το μηχανημα .. Τωρα που το ανοιξα ξανα μου ξεκινησε κανονικα την εγκατασταση ! Είδες μωρε; Και εσύ το κακοπαίρνεις. Έχει και αυτό αισθήματα και συναισθήματα. :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα