Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ο client είναι ίδιος.

όταν ξεκινήσει όμως λέγεται θα έχει την εκδοσή 1,5

στη beta αν δε κάνω λάθος παίζουμε τη 1.04

αυτό σημαίνει ότι θα έχεις ένα σεβαστό extra download

επειδή παίζω στο κινέζικο για να έχω χρόνο να το ψάξω λίγο παραπάνω το game μιας κ με 3ς μέρες ανά δυο βδομάδες δε προλαβαίνεις να δεις και πάρα πολλά και ιδικά μες το καλοκαίρι..! θα σου πω οτι το update Που είχανε αυτοί στην έκδοση 1.2 που βάλανε μόλις προχτές ήταν περίπου στα 900 mb

έχει σεβαστές αλλαγές σε skill κ τρόπο παιχνιδιού αλλά όχι αλλαγές σε γραφικά

στην 1.5 λένε ότι βελτιωνοντε κατά πολύ και τα γραφικά οπότε πρόσθεσε ακόμα +++++ σε mb κατεβάσματος..!

Δημοσ.
Το έχει δοκιμάσει κανείς και να έχει Kaspersky Internet security 2010; Γιατί σε εμένα βγάζει πρόβλημα

ναι δεν εχω καποιο προβλημα.

Δημοσ.
Εκτός απο το http://eu.aiononline.com/uk/ υπάρχει κανένα άλλο site που να δίνει πληροφορίες για skills, όπλα, στολές κλπ, όπως υπήρχε στο Lineage II??

Να πάρουμε καμιά γεύση για το τι παίζει??

δες εδώ

και γενικά το aionsource είναι πολύ καλό site για infos και έχει ένα πολύ ενεργό φόρουμ για τα πάντα

Δημοσ.

Άγνωστο.

Αλλά έχε τα μάτια σου στη σελίδα http://eu.aiononline.com/uk/news/?src=hdr : στο δεξί μέρος είναι το πρόγραμμα για τις beta. Εκεί θα σκάσει μύτη όταν είναι να αρχίσει :-D

Α, ρίχνε και μια ματιά στο http://www.aion-el.gr/ , κάτι ξέρει ο προλαλήσας ;)

Δημοσ.

Βασικά υπάρχει και αυτό Aion Counter οσο παίζοταν τα events ήταν ακριβής στις ώρες τους.

Τώρα κάτω κάτω γράφει 25days και κάτι ώρες

δεν θέλω να πιστέψω οτι τότε θα ξανα παίξουμε !

Δημοσ.

Αφού ανακοινώσανε επίσημα ότι θα έχει OB τους πιστεύω. Βέβαια τίποτα δεν αποκλείει να είναι μεταξύ 15-20 Σεπτεμβρίου ! (λέμε τώρα :X)

Δημοσ.

Εμένα χθες ήρθε αυτό το παρακάτω email από ncsoft χωρίς να κάνω κάποια ενέργεια, απλά κατέβασα ξανα τον client:

Thank you for creating your presales game account! Once you are approved for beta testing, or you activate the game with the serial code from your final product, you will be able to log in.

Το λογαριασμό τον είχα φτιάξει από τα πρώτα beta events και όχι τώρα.

Δημοσ.
Εμένα χθες ήρθε αυτό το παρακάτω email από ncsoft χωρίς να κάνω κάποια ενέργεια, απλά κατέβασα ξανα τον client:

Το λογαριασμό τον είχα φτιάξει από τα πρώτα beta events και όχι τώρα.

σωστο ειναι και σε μενα ηρθε.. λογικα με την εισοδο του νεου client κανανε καποια ανανεωση

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:44 ----------

Ρε ποτε βγενι επισιμα το real beta tou Aion ???

αν εννοεις το open beta δες τα links που εχω παραθεσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...