fotis12 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Το έχει δοκιμάσει κανείς και να έχει Kaspersky Internet security 2010; Γιατί σε εμένα βγάζει πρόβλημα
athinamj Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Εγώ το έπαιξα στο Mac μου μέσω bootcamp και είναι υπέροχο. Εκανα σύγκριση με το pc του αδελφού μου και δεν υπήρχε θέμα. Ακόμα και σε Windows το Mac σκίζει!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 αν το PC του αδερφού σου έχει χειρότερο hardware από το mac λογικό είναι...
fotis12 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Απο που μπορούμε να κάνουμε acount; Αφού είναι beta δεν χριάζεται πληρομή;
athinamj Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Το pc είναι πιο δυνατο σε specs αλλά και πάλι χάνει!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Το pc είναι πιο δυνατο σε specs αλλά και πάλι χάνει! ειδικά στα παιχνίδια απλά δεν παίζει κάτι τέτοιο και αυτό δεν θα το ακούσεις μόνο από μένα αλλά και από άπειρους χρήστες MAC.. δώσε αποδείξεις και βλέπουμε αν ισχύουν αυτά που λες...
telegamesvg Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Eνταξει τωρα μην το παμε σε flame Mac-PC..
athinamj Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 ειδικά στα παιχνίδια απλά δεν παίζει κάτι τέτοιο και αυτό δεν θα το ακούσεις μόνο από μένα αλλά και από άπειρους χρήστες MAC.. δώσε αποδείξεις και βλέπουμε αν ισχύουν αυτά που λες... Οι αποδείξεις είναι το μόνο εύκολο! Αν οι χρήστες Mac που έχεις ρωτήσει δεν παίζουν παιχνίδια, δεν ξέρουν να απαντήσουν και επίσης εξαρτάται πιο Mac έχεις. Δοκίμασε να παίξεις σε Mac και θα δεις απο μόνος σου...Εγώ είμαι σε 24'' Mac και το να παίζω παιχνίδια είναι απλά μια απόλαυση!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 κατάλαβα, δεν χρειάζεται άλλο post...
DrFreeman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 κατάλαβα, δεν χρειάζεται άλλο post... Μου αρέσει που πίστεψες πως χρειαζόταν...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 indeed, μλκια μου...
Radiatedsoul Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Το pc είναι πιο δυνατο σε specs αλλά και πάλι χάνει! θα μας τρελανεις εσυ πρωι πρωι. ξερεις τιποτα απο υπολογιστες η αγορασες το mac επειδη ειναι ασπρο;
telegamesvg Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 θα μας τρελανεις εσυ πρωι πρωι. ξερεις τιποτα απο υπολογιστες η αγορασες το mac επειδη ειναι ασπρο; Εσυ ξερεις καθολου απο iMac ?? Δεν ειναι πλεον ασπρα ...
NickPlusPlus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 πω καλα παλι αρχισανε οι flamaριες .. ρε παιδια δεν θα γινει εδω η συζητηση-μαχη αν το pc παιζει καλυτερα τα games απο το mac.. εδω μιλαμε για το υπερπαιχνιδι και μονο... btw ακουσα οτι αυριο αρχιζει η open beta.. εχει ανακαλυψει κανεις αν ισχυει αυτο???
Makios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά, με τον client που έχουμε ήδη θα παίζουμε και το κανονικό game;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα