aposperittis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Να βγει ΒΟΤ που να σου κανει quests και pvp? Ε τοτε θα τα εχω δει ολλα! Η αληθεια ειναι πως σιγουρα θα βγει και αυτο....αλλα ευχομαι να μην ζω μεχρι τοτε για να δω αυτο το αισχος, καταντια αλλα και την ξεφτιλα του gaming. Κοιτα ειπα πως θα το μειωσει οχι οτι θα το εξαληψει!!! Παντα θα υπαρχουν οι ηλιθιοι που θα αφηνουν το Pc τους ανοικτο μερες ολοκληρες για να παρουν ελαχιστα Level και μαλιστα θα πληρωνουν για να "παιζουν". Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2009 από aposperittis
GabrielConnor Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Το παιχνίδι είναι ήδη πολύ καλό και με κάθε content patch γίνεται καλύτερο, με αποκορύφωμα το 1,5 όπου πραγματικά απογειώνεται σε όλους τους τομείς. Το μοναδικό θέμα για εμένα είναι πως θα καταπολεμήσει η NC Soft το φαινόμενο των bots, αυτό θα τα κρίνει όλα.
notorious20 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Αν αλλάξει νοοτροπια η ncsoft και δεν μας βγαλει πάλι την ψυχη στο farming θα ειναι top ..
GabrielConnor Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 μια ερωτηση, σε mac θα παιζει? Όχι, δεν έχει ανακοινωθεί client για Mac, μόνο μέσω bootcamp.
Radiatedsoul Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Χανει πελατες ετσι ομως. Στην αμερικη οι mac ειναι παρα πολυ διαδεδομενοι
the_valliant Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Χανει πελατες ετσι ομως. Στην αμερικη οι mac ειναι παρα πολυ διαδεδομενοι Γεγονός. Μόνο που είναι διαδεδομένοι για δουλειά και όχι για παιχνίδι. Κάτι αντίστοιχο με το linux δηλαδή...
SpellStormer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Λέτε να μην έχουν σκεφτεί όσους έχουν linux και mac? Απλό είναι... τους αφορούν όσοι τα σκάνε κάθε μηνα και φυσικά κάποιος που τα σκάει κάθε μηνα για να παίζει θα έχει έναν υπολογιστή με windows... τα mac και τα linux είναι ποιο διαδεδομένα κύριος για δουλειά (σε εταιρίες, servers κλπ) και όχι σε φανατικούς gamers... οποτε δεν έχει νόημα να σκάσει λεφτά η ncsoft για να αλλάξει τον κώδικα ώστε να παίζει σε linux η mac και αυτά που θα βγάλει να είναι 10% από αυτά που πλήρωσε για να αλλάξει τον κώδικα (λογικη της ετερειας παντα η οποια ειναι εναντια σε οσους εχουν τετοια λειτουργικα..) πολύ απλά γιατί ένας χρηστης με mac η linux (στην πλειοψηφία πάντα) θα έχει τέτοιο λειτουργικό λόγο δουλειάς και ο ελεύθερος χρόνος του θα είναι λίγος άρα δεν θα πληρώνει συνεχεια ανά μηνα άντε το πολύ τους 2 πρώτους μήνες που είναι η γλύκα.. πάντως υπάρχουν προγράμματα, κάτι σαν emulators, στα linux που μπορείς από εκεί να τρέχεις εφαρμογές τον windows ίσος υπάρχει και για mac...
GabrielConnor Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Επιβεβαιώθηκε πως τα CE items θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους χαρακτήρες του account και όχι μόνο σε έναν. Καλή κίνηση.
dream21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Γεγονός. Μόνο που είναι διαδεδομένοι για δουλειά και όχι για παιχνίδι.Κάτι αντίστοιχο με το linux δηλαδή... Ευτυχως που υπαρχουν εταιριες που σκεφτονται τους παντες πχ blizzard (WOW).εδω η mythic με το warhammer on line το φυσαει και δεν κρυωνει που δεν εβγαλε client για mac os,και αφου ειδε και εφαγε το μεγαλο αγγουρι τρεχουν και δεν φτανουν για να βγαλουν μεχρι οκτωβριο client για mac os.Να δω ποσους πελατες θα πιασουν απο αμερικη μερια η NCSOFT,που σιγα μη κατσουν να περασουν του billakou την αποτυχια μεσω bootcamp.Ρε ουστ με τους κινεζικους τους σερβερς και τα κινεζακια (bots).Παλι ολοι wow θα γυρισουνε
GabrielConnor Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Το νέο intro cinematic του Aion για την Αγγλική έκδοση.
SpY Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Άντε να ανοίξει και σήμερα το τελευταίο event να δούμε
Skia11 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Αυτά τα D/L launchers/patchers με τις ταχύτητες δεκαετίας 90 είναι έλεος πια την σήμερον ημέρα. Τόσο δύσκολο τους είναι να κάνουν κανά upload σε μερικά κεντρικά gaming sites και/ή σε rapidshare και σχετικά? Τέσπα 14 - 17 τυχαίνει να είμαι Αθήνα ενδιαμέσα μετακίνησης διακοπών οπότε ευκαιρία να πάρουμε μια γευση.
klainmaingr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Αχεμ.. Τρομερή αντιγραφή του wow όμως... Σήμερα μου δώθηκε η ευκαιρία να ανεβάσω έναν rogue και έναν warlock και διασκέδασα αρκετά. Ήταν σαν να έπαιζα τον κλασσικό μου rogue απο το wow αλλα με cryengine γραφικά.. Η κίνηση; Τα skills; Τα animation; Όλα.. Τα flypaths είναι ξεσηκωμένα στα όλα τους... Τα φτερά με άφησαν παντελώς αδιάφορο (flying mounts anyone?) και γέλασα τρομερά με τα built in Quest helper/cartographer etc. Όμορφο παιχνιδάκι είναι που ενσωματώνει ΟΛΑ τα στοιχεία του wow σε ένα, μαζί με καλύτερα γραφικά και χωρίς την απαραίτητη χρήση addons (το παιχνίδι είναι easy mode απο τη μάνα του μιας και στα quest καθοδηγείσαι στα πάντα). Το duel που είδα επίσης ήταν πανομοιότυπο με του wow. Δεν ξέρω αν θα πλήρωνα συνδρομή για να παίξω ένα wow clone. Περίμενα κάτι πιο ριζοσπαστικό να πω την αλήθεια.. Αυτό που είδα ήταν ναι μεν πολύ καλό.. αλλα δεν βρίσκω το λόγο να ξεκινήσω αυτό και να μην ξεπαγώσω το account μου. Μου άρεσε που απέχει πολύ απο την λογική του lineage αλλα πιστεύω πως δεν θα έχει την ανταπόκριση που νομίζουμε όλοι οτι θα έχει... Θα έχει ένα καλό ξεκίνημα και μετά όλοι θα γυρίσουν πίσω σε ότι έπαιζαν (ή δεν έπαιζαν). Μακάρι να βγώ ψεύτης.. Αλλα το cataclysm + το upcoming next gen mmo νομίζω οτι δεν θα δώσουν πολύ χώρο... Βασικά στο μυαλό μου ήρθε αμέσως η σύγκριση dota/hon. Μία polished αντιγραφή που αν δεν σε νοιάζουν τα γραφικά δεν υπάρχει λόγος να την πιάσεις και να φύγεις απο το κλασσικό σου gui και τρόπο παιχνιδιού. Αυτά απο έναν casual στα mmo μιας και δεν είναι ο "τομέας" μου
GabrielConnor Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Αχεμ.. Τρομερή αντιγραφή του wow όμως...Σήμερα μου δώθηκε η ευκαιρία να ανεβάσω έναν rogue και έναν warlock και διασκέδασα αρκετά. Ανέβασες warlock; Υποθέτω πως αναφέρεσαι στο WoW γιατι στο Aion δεν υπάρχει κάτι τέτοιο Εκεί που πραγματικά το Aion διαφοροποιείται είναι στο PvP του. Μόλις με το καλό μπείς Abyss θα δεις τι εννοω, όλο το ζουμί είναι εκεί. Έχει δωθεί πολύ βαρύτητα και είναι πολύ προσεγμένο και balanced. Γύρω στο lvl20 (αν θυμάμαι καλά) ξεκινάνε και τα infiltration quests μέσω rifts στις αντίπαλες περιοχές τα οποία είναι επίσης πολύ διασκεδαστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα