Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχετε lag, δεν σας κλεβουν το account, οι παικτες δεν κανουν κονε με τους GM, εχει ολο το παιχνιδι οπως πρεπει να ειναι και οχι δειγμα αυτου, ο καθε server αντεχει χιλιαδες παικτες, εχετε το κεφαλι σας συγουρο οτι δε θα κλεισει ο server και δε θα χασετε τον κοπο σας και ολα αυτα με την συντηρηση σοβαρων μηχανηματων ωστε να μπορουν να ανταπεξελθουν στις δυσκολιες και σας φαινονται πολλα τα 15 ευρο τον μηνα??? Συγνωμη που οι ξενοι δεν ειναι τζαμπατζηδες σαν εμας τους Ελληνες που τα θελουμε ολλα τσαμπα και αν δεν τα βρουμε τα κλεβουμε (private servers, πειρατικα παιχνιδια κλπ κλπ).

Παρατήρησα ότι στη λίστα με τις "προσφερόμενες υπηρεσίες" επιμελώς παρέλειψες να συμπεριλάβεις το "προστασία από τον κακόβουλο τρόπο παιξίματος" (βλέπε bots) :X

Αυτό το "οι ξένοι δεν είναι τζαμπατζήδες"... δεν το πιστεύεις και πολύ έτσι; Ή μάλλον δεν το εννοούσες έτσι ακριβώς. Πριν ακόμα σκάσει μύτη το παιχνίδι εδώ (άρα δεν το έκαναν Έλληνες) μπορείς να αγοράσεις από το ίντερνετ από όπλα και άλλα σπέσιαλ αντικείμενα μέχρι έτοιμους χαρακτήρες και... in-game χρήματα!!!

Και κάτι για αυτά που είπε ο gabriel παραπάνω: δεν υπάρχει τρόπος να αναγνωρίσουν την συμπεριφορά ενός bot? Προφανώς είναι επαναλαμβανόμενο μοτίβο στην ίδια περιοχή. Αυτή η nProtect -την οποία πληρώνουν με χρυσάφι για το gameguard της- δεν έχει τσίπα; Ποινικές ρήτρες για διαφυγόντα κέρδη δεν έχουν βάλει στη σύμβασή τους; Είναι δυνατόν να κυκλοφορεί βίντεο με παίκτη που δείχνει πως μποτάρει ενώ το gameguard τρέχει στο background και να μην το έχουν φτιάξει ακόμα; Δε νομίζω ότι είναι δύσκολο να φτιαχτεί πρόγραμμα που να ανιχνεύει πιθανές έστω bot συμπεριφορές ώστε να ελέγχονται άμεσα στη συνέχεια. Ακόμα και reverse-engineering να κάνουν (το οποίο είναι παράνομο) δε νομίζω να τους κατηγορήσει κανείς!

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

η blizzard έχει αντιμετωπίσει από μονη της το boting. το wow είναι ένα Trojan το οποίο επιτρέπει στην blizzard να εποπτεύει τα προγράμματα που τρέχουν στο background του υπολογιστή σου καθώς παίζεις wow.

ορισμένα antivirus μάλιστα το μπλοκάρουν αναγνωρίζοντας το σαν επικυνδινο trojan.

Δημοσ.
Και κάτι για αυτά που είπε ο gabriel παραπάνω: δεν υπάρχει τρόπος να αναγνωρίσουν την συμπεριφορά ενός bot? Προφανώς είναι επαναλαμβανόμενο μοτίβο στην ίδια περιοχή. Αυτή η nProtect -την οποία πληρώνουν με χρυσάφι για το gameguard της- δεν έχει τσίπα;

Εδώ να σημειώσω πως αυτο τον καιρό παίζω στον Κινέζικο Server όπου το παιχνίδι δεν το διαχειρίζεται η NC Soft άμεσα αλλά το έχει κάνει lease σε άλλη εταιρια (Νομίζω την SDO). Άρα ο έλεγχος για bots και μπαναρίσματα πέφτει στην SDO. Στα υπόλοιπα regions άκουσα πως υπάρχει αποτελεσματική αντιμετώπιση των bots. Ελπίζω και στην Ευρώπη να γίνει έτσι. Θα δείξει.

Δημοσ.

υπάρχει κάπου που μπορώ να παίξω το αιών για test? πλην τον beta ανοιγμάτων του official που ο επόμενος that είναι μες τον 15αύγουστο. έχω κατεβάσει τον Europe client. thanks

Δημοσ.
υπάρχει κάπου που μπορώ να παίξω το αιών για test? πλην τον beta ανοιγμάτων του official που ο επόμενος that είναι μες τον 15αύγουστο. έχω κατεβάσει τον Europe client. thanks

στο κινεζικο μονο νομιζω με το κινεζικο client

Δημοσ.
Εδώ να σημειώσω πως αυτο τον καιρό παίζω στον Κινέζικο Server όπου το παιχνίδι δεν το διαχειρίζεται η NC Soft άμεσα αλλά το έχει κάνει lease σε άλλη εταιρια (Νομίζω την SDO). Άρα ο έλεγχος για bots και μπαναρίσματα πέφτει στην SDO. Στα υπόλοιπα regions άκουσα πως υπάρχει αποτελεσματική αντιμετώπιση των bots. Ελπίζω και στην Ευρώπη να γίνει έτσι. Θα δείξει.

μην περιμένεις να κάνει τίποτα η ncsoft... όπως έκανε με το l2 τα στραβά ματια έτσι θα κάνει και εδώ! θα δούμε πολλά bot και στο ΑΙΩΝ.. μονο η blizzard ως τώρα έχει καταφέρει να βρει λύσεις για τα bot... τώρα το αν μειωθεί ο αριθμός τον παικτών που botaroun είναι ένα άλλο θέμα αλλα σίγουρα bot θα υπάρχουν (κατά τι γνώμη μου) και να σημειώσω ότι εφόσον υπάρχουν αυτά τα sites από τώρα για να αγοράσεις πράγματα στο ΑΙΩΝ (όπλα, στολές, λεφτά κλπ κλπ) σίγουρα θα συνεχίσουν να υπάρχουν (και ίσος να πολλαπλασιαστούν ως τότε) όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι...

Δημοσ.
Παιδιά η beta ανοίγει μόνο για συγκεκριμένες μέρες ή είναι συνέχεια ανοιχτή απλά γίνονται events όταν λέει το schedule?

Η Closed Beta ανοιγει συγκεκριμένες μέρες. Σύντομα θα ξεκινήσει και η open beta (νομίζω έχουμε άλλο ένα CB Event)

Δημοσ.
Παιδιά η beta ανοίγει μόνο για συγκεκριμένες μέρες ή είναι συνέχεια ανοιχτή απλά γίνονται events όταν λέει το schedule?

οι μέρες που ανοίγουν οι beta servers είναι προκαθορισμένες από την ncsoft και ως τώρα έχουν γίνει 5 events... το επόμενο που θα γίνει θα είναι και το τελευταίο πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού και αν θυμάμαι καλά είναι από 14 έως 17 αυγούσοτυ

Δημοσ.

Έκανα προπαραγγελία απο Παπασωτηρίου σήμερα, ξέρετε αν αργούν να σου στείλουν το beta key για να κάνεις register για τα events?

Δημοσ.
Έκανα προπαραγγελία απο Παπασωτηρίου σήμερα, ξέρετε αν αργούν να σου στείλουν το beta key για να κάνεις register για τα events?

Δεν ξέρω πως δουλεύουν οι προπαραγγελίες από Ελλάδα, εγώ το είχα παραγγείλει από game.co.uk και πήρα το Beta (Preorder) key μου σε email σε περίπου 2 ώρες.

Δημοσ.
Η Closed Beta ανοιγει συγκεκριμένες μέρες. Σύντομα θα ξεκινήσει και η open beta (νομίζω έχουμε άλλο ένα CB Event)

οι μέρες που ανοίγουν οι beta servers είναι προκαθορισμένες από την ncsoft και ως τώρα έχουν γίνει 5 events... το επόμενο που θα γίνει θα είναι και το τελευταίο πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού και αν θυμάμαι καλά είναι από 14 έως 17 αυγούσοτυ

Thnx :)

Δηλαδή κάτι φίλοι μου που πήραν κλειδιά σήμερα παίζουν 14-17 τώρα(που δεν παίζουν γιατι είναι 15αύγουστος) και μετά όποτε ανοίξει η open...

Δημοσ.

Στο θεμα του BOT πιστευω πως θα ειναι σεβαστα λιγοτερο απο του L2 γιατι πολυ απλα το ιδιο το παιχνιδι δε υποστηρίζει το farming. Θα πρεπει να ειναι πολυ βλακας καποιος να αφησει το pc του ανοικτο για 3 μερες για να παρει ενα level και ΑΝ το παρει και αυτο! H Ncsoft με το ΑΙΟΝ αλλαξε το στιλ παιχνιδιου, ξεχαστε το Lineage και σταματηστε να το συγκρίνετε με αυτο. Οσοι το ξεκινησετε με την νοοτροπια του L2 ειστε χαμενοι απο χερι, ενω οσοι δεν το ξεκινησετε νομιζοντας πως ειναι αλλο ενα Lineage θα χασετε πολλα.

Θελετε xp? Η λυση ειναι μονο τα quests και το pvp αργοτερα. Farming το ΑΙΟΝ δεν εχει.

Δημοσ.
Στο θεμα του BOT πιστευω πως θα ειναι σεβαστα λιγοτερο απο του L2 γιατι πολυ απλα το ιδιο το παιχνιδι δε υποστηρίζει το farming. Θα πρεπει να ειναι πολυ βλακας καποιος να αφησει το pc του ανοικτο για 3 μερες για να παρει ενα level και ΑΝ το παρει και αυτο! H Ncsoft με το ΑΙΟΝ αλλαξε το στιλ παιχνιδιου, ξεχαστε το Lineage και σταματηστε να το συγκρίνετε με αυτο. Οσοι το ξεκινησετε με την νοοτροπια του L2 ειστε χαμενοι απο χερι, ενω οσοι δεν το ξεκινησετε νομιζοντας πως ειναι αλλο ενα Lineage θα χασετε πολλα.

Θελετε xp? Η λυση ειναι μονο τα quests και το pvp αργοτερα. Farming το ΑΙΟΝ δεν εχει.

με το 90% τον quest να είναι στην ουσία farming λες να μην βγει μελλοντικά και ένα bot που να κάνει αυτή τι δουλειά? τόσο δύσκολο είναι?

ότι δεν έχει καμια σχέση με το l2 δεν το έχω παίξει για να πω τι γνώμη μου αλλα σίγουρα bot θα βγούνε και αν είναι όπως τα λες όντως δηλαδή ότι exp = quest or pvp τότε ναι.. θα καταφερουν να μειώσουν πολύ τον αριθμό τον bot (οχι ομως να τον μηδενισουν...). Αν γίνει αυτό θα είναι ένα μεγάλο βήμα τότε για να έχουμε ένα τέλειο παιχνίδι επιτέλους αλλα και για να σταματήσει το μονοπώλιο του wow...

Ακόμα να μου στείλουν key απο Παπασωτηρίου...

ξαναπάρε τηλέφωνο.. όσο ποιο πολύ τους πρήζεις τόσο ποιο πολλές πιθανότητες να το έχεις... συνήθως έτσι γίνεται :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...