Atreas21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Πρεπει να βλεπουμε ποια εταιρεια κατασκευαζει τα games και τι εμπειρια εχει. Για παραδειγμα η funcom εφτιαξε το ΑΟC. H funcom ειναι μια μικρη εταιρεια που το τελευταιο της παιχνιδι πριν το ΑΟC ηταν το anarchy online το 2001......Τα ιδια και η mythic. Δεν μπορουν να συγκριθουν αυτες οι εταιρειες με την Bioware που φτιαχνει το swtor, την blizzard και την ncsoft Το ότι μια εταιρία είναι μικρή δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να φτιάξει ένα καλό παιχνίδι και το αντίστροφο. Τουλάχιστον παρά την αδυναμία της mythic να συντηρήσει μια μεγάλη ομάδα υπαλλήλων κατάφερε να έχει το καλύτερο (και με διαφορά από τα άλλα) pvp MMO (άποψή μου). Το ΑΙΟΝ δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά θα έρθει η στιγμή να μου αποδείξη τι αξίζει. Το μόνο πράγμα για το οποίο με φοβίζει (μπορεί και άδικα) είναι το γεγονός ότι το farming στα παιχνίδια της εταιρίας αυτής ήταν απλά αηδιαστικό.
dream21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Οι προπληρωμενες ειναι οι πιο εμπιστες γιατι απλα βαζεις τα λεφτα που θες και μονο. Κανεις την αγορα σου και μετα ειναι αδεια! Στην επομενη αγορα ξαναγεμιζεις κλπ κλπ Αν προλαβουν να σε κλεψουν πριν την αγορα σου τι να σου παρουν? 50? 60? 150 ευρο? Ενω η πιστωτικη με το οριο 1000+ ευρο τσουζη........Τραπεζα και να σου δινει πισω τα λεφτα σου? Αν ειναι να αγορασω μερικα πραματακια και μετα να τους πω οτι μου εκλεψαν την καρτα και οτι δε τα εκανα εγω! Και αυτοι που βγηκαν στην τηλεοραση και κατηγορουσαν οτι ξαφνικα χρεωθηκαν καποια χιλιαδες ευρο οταν τους εκλεψαν τον αριθμο της πιστωτικης και εκαναν αγορες αξιας 2000+ ευρο και τωρα δε ξερουν τι να κανουν για να τα βγαλουν περα που ηταν το προβλημα? Σε μια προπληρωμενη καρτα prepaid τραπεζα κυπρου 273 ευρωπουλακια εκαναν φτερα οταν επεσα θυμα phishing και η τραπεζα δεν μου τα γυρισε ποτε. σε visa gold που εχω παθει καπιους μπελαδες με ποσα τις ταξεως 1158 ευρω και μετα απο 7 μηνες 832 ευρωπουλακια εκανα Αμφισβητηση χρεωσης συναλλαγης και δεν μου χρεωσανε τιποτα.αυτα περι prepaid και κανονικης visa. απλά την προπληρωμένη θα την γεμίζω 1 ώρα πριν πληρώσω στο AION την συνδρομη και θα τα χαλάω εκεί με την μια τα λεφτά με αυτή την έννοια το λέω ποιο έμπιστο...τελικά προπληρωμένη μπορώ να χρησιμοποιώ για να πληρώνω την μηνιαία συνδρομή του ΑΙΟΝ? Τα λεφτα που κανεις καταθεση σε οποιαδηποτε prepaid πχ πας το πρωι και βαζεις 150 ευρω,θα φανουν μετα τις 17:00 στο συστημα και οχι αμεσως.
SpellStormer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Τα λεφτα που κανεις καταθεση σε οποιαδηποτε prepaid πχ πας το πρωι και βαζεις 150 ευρω,θα φανουν μετα τις 17:00 στο συστημα και οχι αμεσως. βασικά με προπληρωμένη κάνω αγορές στο ps store του ps3 και τώρα πρόσφατα συγκεκριμένα τι δευτερα πήγα το πρωί στην τράπεζα έβαλα 17ευρώ για να αγοράσω ένα παιχνίδι και με το που πήγα σπίτι, 40 λεπτά μετά μπόρεσα και το αγόρασα.. ίσως ήμουν τυχερός ίσως και να είναι ανάλογα τι κάρτα έχεις δεν ξέρω :/ πάντως αυτό που λες σε άλλες κάρτες ισχύει γιατί έχω φίλο ο οποιος εχει άλλη κάρτα prepaid και όταν πάει να τι γεμίσει συνεχεια παίρνει τηλέφωνο την τράπεζα και τους πρήζει και τελικά συνήθως μετά από 3-4 ώρες γίνεται η ανανέωση
aposperittis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Υπαρχει μια μικρη διαφορα φιλε dream21, εσυ (και ο καθε εσυ) που εχεις gold θα κανουν και μια φορα τους μ@λακες οι τραπεζες για να μη σε χασουν απο πελατη (και τους τζιρους που τους κανεις). Ο κυρ Μητσος με την visa και το οριο των 600-1000 ευρο αν αμφισβητησει την αγορα του ξερει τι θα παρει? Τα @@.................... Η Prepaid που εχω παντος εγω (Eurobank) φαινετε ΑΜΕΣΩΣ, παντα την εχω χωρις λεφτα και παω στο μαγαζι που θελω να ψωνισω, βλεπω το ποσο που με ενδιαφερει και μεσω του netbook μου την γεμιζω εκεινη την ωρα και παω στο ταμειο και πληρωνω. Για τον αλλο φιλο που ειπε πως φοβαται το farming στο ΑΙΟΝ να του πουμε οτι το ΑΙΟΝ δεν υποστιριζει το farming!!!!! 3 μερες μονοκομματα μπορεις να φαρμαρεις? Θα παρεις ακριβως το ιδιο xp με το να εκανες πολυ απλα 10 quests. Aυτο βοηθα και στην καταπολέμησή του boting αφου πολυ απλα δεν εχει πια σκοπο να το κανεις, δεν κερδιζεις xp με αυτο αλλα μονο με quests και pvp. Μια τεραστια αλλαγη απο την Ncsoft και μπραβο της!!!
Atreas21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Για τον αλλο φιλο που ειπε πως φοβαται το farming στο ΑΙΟΝ να του πουμε οτι το ΑΙΟΝ δεν υποστιριζει το farming!!!!! 3 μερες μονοκομματα μπορεις να φαρμαρεις? Θα παρεις ακριβως το ιδιο xp με το να εκανες πολυ απλα 10 quests. Aυτο βοηθα και στην καταπολέμησή του boting αφου πολυ απλα δεν εχει πια σκοπο να το κανεις, δεν κερδιζεις xp με αυτο αλλα μονο με quests και pvp. Μια τεραστια αλλαγη απο την Ncsoft και μπραβο της!!! Κλίμακα farming με 1(warhammer) και 10 (WoW) τι βαθμό παίρνει το AION? Βασική ερώτηση για να το δοκιμάσω (χωρίσ πλάκα).
Radiatedsoul Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Κλίμακα farming με 1(warhammer) και 10 (WoW) τι βαθμό παίρνει το AION? Ελα ρε ελεος τι κλιμακα ειναι αυτη που εφτιαξες. Το ιδιο farming θελουν και το WoW και το War. Το Αιον μια απο τα ιδια θα ειναι σε θεμα farming και με τα δυο αυτα παιχνιδια, ολα τα καινουργια mmo ετσι βγαινουν.
GabrielConnor Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Για τον αλλο φιλο που ειπε πως φοβαται το farming στο ΑΙΟΝ να του πουμε οτι το ΑΙΟΝ δεν υποστιριζει το farming!!!!! 3 μερες μονοκομματα μπορεις να φαρμαρεις? Θα παρεις ακριβως το ιδιο xp με το να εκανες πολυ απλα 10 quests. Aυτο βοηθα και στην καταπολέμησή του boting αφου πολυ απλα δεν εχει πια σκοπο να το κανεις, δεν κερδιζεις xp με αυτο αλλα μονο με quests και pvp. Να συμπληρώσω εδώ κάτι που μου συνέβει χτές και πέθανα στα γέλια Είμαστε με 2 φίλους και κάνουμε ένα infiltration quest (για όσους δεν ξέρουν, περνάς από rift σε περιοχές του αντίπαλου faction για κάποια quest, τέλεια αφορμή για PvP με λίγα λόγια). Καθώς πηγαίνουμε λοιπόν βλέπουμε έναν τυπά Cleric, να σκοτώνει κάτι Mobs. Τον τρώμε. Μετά από λίγο, να τον πάλι. Λες και δεν είμαστε εκεί. Ε δεν θέλει και πολύ να καταλάβεις πως ήταν bot. Την αράζουμε λοιπόν κανά μισάωρο εκεί και τον σκοτώνουμε σε κάθε respawn του! Θα ήθελα να δώ τα μούτρα του Κινέζου μόλις δεί τι έχει να πληρώσει για Soul Healing με τόσους θανάτους
Atreas21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Ελα ρε ελεος τι κλιμακα ειναι αυτη που εφτιαξες. Το ιδιο farming θελουν και το WoW και το War.Το Αιον μια απο τα ιδια θα ειναι σε θεμα farming και με τα δυο αυτα παιχνιδια, ολα τα καινουργια mmo ετσι βγαινουν. Λοιπόν 11 in game μέρες στο WAR και έχω full conqueror warrior priest (που σημαίνει max rank, καλό renow rank)με κάλα item. 11 μέρες στο WoW και ήμουν στο level 55? με άθλια αντικείμενα και ανύπαρκτος στο pvp. Μην μου λες λοιπόν ότι έχουν το ίδιο farming. Για εμένα το war είναι το ένα άκρο και το WoW μαζί με το l2. Η ερώτηση μου μένη. Είπα δεν εντέχω το farming γιατί δεν έχω και τον πολύ χρόνο.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Λοιπόν 11 in game μέρες στο WAR και έχω full conqueror warrior priest (που σημαίνει max rank, καλό renow rank)με κάλα item. 11 μέρες στο WoW και ήμουν στο level 55? με άθλια αντικείμενα και ανύπαρκτος στο pvp. Μην μου λες λοιπόν ότι έχουν το ίδιο farming. Για εμένα το war είναι το ένα άκρο και το WoW μαζί με το l2. Η ερώτηση μου μένη. Είπα δεν εντέχω το farming γιατί δεν έχω και τον πολύ χρόνο. Εδω συμφωνω. Το farming στο WAR ειναι σχεδον ανυπαρκτο οπως και στο Guild Wars και σιγουρα το προτιμαω 15000 φορες περισσοτερο απο το εντελως γελοιο φαρμαρισμα που πρεπει να ριχνεις στο WoW k L2. Γενικα με ενδιαφερουν παιχνιδια επι της ουσιας και οχι παιχνιδια που φαρμαρεις σαν κινεζικο bot επι ετελειωτες ωρες, μερες, μηνες μονο και μονο για να μπεις στο νοημα (γιατι προηγουμενως εισαι ο κανεις) και μετα αντε παλι τα ιδια φτου και απ την αρχη. Εχει και η υπομονη και η βλακεια (καλα ενταξει αυτο δεν εχει οριο) τα ορια της.
the_valliant Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Να συμπληρώσω εδώ κάτι που μου συνέβει χτές και πέθανα στα γέλια Είμαστε με 2 φίλους και κάνουμε ένα infiltration quest (για όσους δεν ξέρουν, περνάς από rift σε περιοχές του αντίπαλου faction για κάποια quest, τέλεια αφορμή για PvP με λίγα λόγια). Καθώς πηγαίνουμε λοιπόν βλέπουμε έναν τυπά Cleric, να σκοτώνει κάτι Mobs. Τον τρώμε. Μετά από λίγο, να τον πάλι. Λες και δεν είμαστε εκεί. Ε δεν θέλει και πολύ να καταλάβεις πως ήταν bot. Την αράζουμε λοιπόν κανά μισάωρο εκεί και τον σκοτώνουμε σε κάθε respawn του! Θα ήθελα να δώ τα μούτρα του Κινέζου μόλις δεί τι έχει να πληρώσει για Soul Healing με τόσους θανάτους Άμα βρεις screenshot του Κινέζου σε παρακαλώ να το μοιραστείς μαζί μας Κατά τ'άλλα θα συμφωνήσω με τον ikaruga: το φάρμινγκ είναι άθλιο και επιρρεπές στο botting. Το GW είναι το μόνο παιχνίδι που ξέρω που έχει επιτυχώς αντιμετωπίσει και υπερπηδήσει τον ύφαλο αυτόν. Το Αίον τώρα, από τη στιγμή που τα τέρατα respawn στο ίδιο μέρος, είναι φυσικό να (έχει ήδη) πέσει θύμα botting. Το ίδιο το παιχνίδι ωστόσο ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ να κάνεις φάρμινγκ, με την έννοια ότι δεν είναι απαραίτητο. Περισσότερο ΧΡ παίρνεις κάνοντας quests παρά φαρμάροντας. Τώρα βέβαια, το ότι το 90%+ των quests είναι... φάρμινγκ, είναι οπωσδήποτε ένα ζήτημα!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:58 ---------- Εχει και η υπομονη και η βλακεια (καλα ενταξει αυτο δεν εχει οριο) τα ορια της. Κι όμως, η βλακεία έχει -άνω- όριο: είναι ο Στρατός! "Εκεί που τελειώνει η βλακεία αρχίζει ο Στρατός" μας έλεγαν. 100% ακριβές
ikaruga24 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 [/color] Κι όμως, η βλακεία έχει -άνω- όριο: είναι ο Στρατός! "Εκεί που τελειώνει η βλακεία αρχίζει ο Στρατός" μας έλεγαν. 100% ακριβές Τι εγινε το αλλαξανε? Για εμας ηταν "λογικη".
the_valliant Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Τι εγινε το αλλαξανε? Για εμας ηταν "λογικη". Α, δεν το έμαθες; Ο Στρατός... πήρε προαγωγή: τελειώνει η λογική, αρχίζει η βλακεία, τελειώνει και η βλακεία και μετά αρχίζει ο Στρατός... :-):-)
ikaruga24 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Α, δεν το έμαθες; Ο Στρατός... πήρε προαγωγή: τελειώνει η λογική, αρχίζει η βλακεία, τελειώνει και η βλακεία και μετά αρχίζει ο Στρατός... :-):-) Α πολυ ωραια
sndev Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Να συμπληρώσω εδώ κάτι που μου συνέβει χτές και πέθανα στα γέλια Είμαστε με 2 φίλους και κάνουμε ένα infiltration quest (για όσους δεν ξέρουν, περνάς από rift σε περιοχές του αντίπαλου faction για κάποια quest, τέλεια αφορμή για PvP με λίγα λόγια). Καθώς πηγαίνουμε λοιπόν βλέπουμε έναν τυπά Cleric, να σκοτώνει κάτι Mobs. Τον τρώμε. Μετά από λίγο, να τον πάλι. Λες και δεν είμαστε εκεί. Ε δεν θέλει και πολύ να καταλάβεις πως ήταν bot. Την αράζουμε λοιπόν κανά μισάωρο εκεί και τον σκοτώνουμε σε κάθε respawn του! Θα ήθελα να δώ τα μούτρα του Κινέζου μόλις δεί τι έχει να πληρώσει για Soul Healing με τόσους θανάτους αμα ψοφολογας απο αντιπαλους δεν χανεις xp αρα δε πληρωνεις
GabrielConnor Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 αμα ψοφολογας απο αντιπαλους δεν χανεις xp αρα δε πληρωνεις Σωστος. Πάντως και το AP κόστος δεν είναι αμελητέο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα