Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι προπληρωμενες ειναι οι πιο εμπιστες γιατι απλα βαζεις τα λεφτα που θες και μονο. Κανεις την αγορα σου και μετα ειναι αδεια! Στην επομενη αγορα ξαναγεμιζεις κλπ κλπ Αν προλαβουν να σε κλεψουν πριν την αγορα σου τι να σου παρουν? 50? 60? 150 ευρο? Ενω η πιστωτικη με το οριο 1000+ ευρο τσουζη........

Τραπεζα και να σου δινει πισω τα λεφτα σου? Αν ειναι να αγορασω μερικα πραματακια και μετα να τους πω οτι μου εκλεψαν την καρτα και οτι δε τα εκανα εγω! Και αυτοι που βγηκαν στην τηλεοραση και κατηγορουσαν οτι ξαφνικα χρεωθηκαν καποια χιλιαδες ευρο οταν τους εκλεψαν τον αριθμο της πιστωτικης και εκαναν αγορες αξιας 2000+ ευρο και τωρα δε ξερουν τι να κανουν για να τα βγαλουν περα που ηταν το προβλημα?

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

απλά την προπληρωμένη θα την γεμίζω 1 ώρα πριν πληρώσω στο AION την συνδρομη και θα τα χαλάω εκεί με την μια τα λεφτά με αυτή την έννοια το λέω ποιο έμπιστο...

τελικά προπληρωμένη μπορώ να χρησιμοποιώ για να πληρώνω την μηνιαία συνδρομή του ΑΙΟΝ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το standard για μένα είναι τα 12.99 αφού πληρώνω μέσω

πιστωτικής

οπότε τζαμπατζής δεν είμαι για όσους

βιάστηκαν να με κακολογήσουν

όταν λοιπόν έχω συνηθίσει τα 12.99 και βλέπω 14.99

κάνω το σχόλιο μου

δεν μου αρεσει η δουλεια τους ... 15 ευρω συνδρομη ?!?!

ρε ουστ

κανα δυο μηνες να δω πως ειναι το game απο πλευρας gameplay και επιστροφη στα πατρια εδαφη ... WoW

15 ευρω συνδρομη !! ε οχι αυτο παρα παει

δεν έχω αγοράσει ποτέ μου κάρτα χρόνου

η ανανεώσει γίνετε αυτόματα μέσω πιστωτικής

δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με private servers

'η με bot programs ούτε πρόκειται να το κάνω

όποτε τα παραπάνω σχόλια δεν με αφορούν

όσον αφορά τη συνδρομή πάντως όλα οκ

edit

θα μου πείτε τα δυο ευρώ σε πείραξαν ?

ναι τα δυο ευρώ !!

όταν εγώ στην δουλειά μου

είμαι μισθολογικά καθηλωμένος

την τελευταία τριετία

όταν η εργασία που κάνω εμπίπτει

στα βαρέα και ανθυγιεινά (δεν είμαι υπάλληλος γραφείου)

και δουλεύω μέσα στα χημικά

δεν πρόκειται να τους δώσω όχι ευρώ αλλά σεντ παραπάνω

Επεξ/σία από aliakas
Δημοσ.

όταν εγώ στην δουλειά μου

είμαι μισθολογικά καθηλωμένος

την τελευταία τριετία

όταν η εργασία που κάνω εμπίπτει

στα βαρέα και ανθυγιεινά (δεν είμαι υπάλληλος γραφείου)

και δουλεύω μέσα στα χημικά

δεν πρόκειται να τους δώσω όχι ευρώ αλλά σεντ παραπάνω

Και τι φταιει η Ncsoft για τα χαλια τα δικα μας? Αντιθετος σου προσφερει ενα παιχνιδι για να ξελαμπικαρεις λιγο και να περασεις ευχαριστα την ελευθερη ωρα σου μακρια απο τα προβληματα σου.

2 ευρο να τα δωσεις στην Ncsoft γιατι κοπιασε για να παραγει ενα εργο.

ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΚΡΙΒΑΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΜΜ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΜΜΜ ΡΕ ΟΥΣΤ!

Δημοσ.

χα χα

ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΚΡΙΒΥΝΑΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΜΜ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΜΜΜ ΡΕ ΟΥΣΤ!

οι νταβατζήδες είναι ίδιοι παντού

γιαυτό μου ξένισαν τα 2 ευρώ διαφορά

που ΝOΜΙΖΑ αρχικά ότι θα πλήρωνα παραπάνω

τελικά περιγράφουμε το ίδιο πράγμα με διαφορετικά

παραδείγματα

όσο για το game οποίος ενδιαφέρετε να το δει το έχουν και στο www.justin.tv

σε live streaming όταν παίζει beta

Δημοσ.

το μεσημέρι έβλεπα στο justin το steam από την beta του AION και μονο τα καλύτερα μπορώ να πω! είναι ίσος το καλύτερο MMORPG που έχω δει ως τώρα... τέλεια γραφικά πολλά νέα χαρακτηριστικά και γενικά μου άφησε πολύ καλή εικόνα... επειδή τώρα δεν προλαβαίνω αύριο θα σας αναλύσω αυτό που είδα. το μονο που μπορώ να πω είναι ότι αν δεν πέσει θύμα τις πειρατείας και τον private servers τότε πιθανόν να φτάσει και ίσος με τον καιρό να περάσει και το wow...

Δημοσ.
το μεσημέρι έβλεπα στο justin το steam από την beta του AION και μονο τα καλύτερα μπορώ να πω! είναι ίσος το καλύτερο MMORPG που έχω δει ως τώρα... τέλεια γραφικά πολλά νέα χαρακτηριστικά και γενικά μου άφησε πολύ καλή εικόνα... επειδή τώρα δεν προλαβαίνω αύριο θα σας αναλύσω αυτό που είδα. το μονο που μπορώ να πω είναι ότι αν δεν πέσει θύμα τις πειρατείας και τον private servers τότε πιθανόν να φτάσει και ίσος με τον καιρό να περάσει και το wow...

ειδες? Αν δεν συμμετεχεις ο ιδιος στην beta δεν μπορεις να βγαλεις αξιοπιστα συμπερασματα.Γνωμη μου ειναι οτι ειναι καλυτερο απο οτι κυκλοφορει μεχρι τωρα στα mmo,εξαιρουμενου του WoW.

Δημοσ.

παιδιά θέλω μια συμβουλή... ο υπολογιστής μου έχει πάνω τα εξής:

ΜΗΤΡΙΚΗ: απροσδιόριστο C19/MCP51

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ: indel core 2 duo E6600 @ 2400MHZ

RAM: 2048MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM)

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: NVIDIA geforce 7600gs

και έχω ένα δίλημμα.. επειδή θα παω φαντάρος σε μισό μηνα λέω η να πάρο νέο pc αυτες τις μερες και στις άδειες να παίζω το AION η να περιμένω να απολυθώ και να πάρω ένα pc με την τεχνολογία του 2010 αλλα δεν ξέρω αν το pc που έχω τώρα σηκώνει το AION... εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου??:fear:

Δημοσ.

και έχω ένα δίλημμα.. επειδή θα παω φαντάρος σε μισό μηνα λέω η να πάρο νέο pc αυτες τις μερες και στις άδειες να παίζω το AION η να περιμένω να απολυθώ και να πάρω ένα pc με την τεχνολογία του 2010 αλλα δεν ξέρω αν το pc που έχω τώρα σηκώνει το AION... εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου??:fear:

To σηκωνει ,αλλα θα παιζεις σε medium αναλυσεις

Δημοσ.

Πάρε ένα PC μόλις απολυθείς, δεν αξίζει ο κόπος για μερικές εβδομάδες :) (άσε που πάντα υπάρχει η περίπτωση να πας να παίζεις σε κάνα νετ καφε...)

Δημοσ.

ευχάριστο παιδιά... μακάρι να μπορώ να παίξω το AION έστω και σε medium ανάλυση με τον υπολογιστη που εχω τωρα και να μην τα θέλει όλα κάτω στις ρυθμισεις... μόλις βρήκα και στο google για τους νέους επεξεργαστές (i9 εξαπιρινοι) και τα νέα καλούδια που έρχονται στις αρχες του 2010 (usb3 κλπ) και όντως η αγορά αυτή τη στιγμή θα ήταν κίνηση βιασύνης... το μονο που με χαλάει είναι ότι δεν βλέπω πολλές κάρτες γραφικών και οθόνες να υποστηρίζουν HDMI... ελπίζω μέχρι τα μέσα του 2010 να έχουν βγει και HDMI για υπολογιστές γιατί όπως και να το κάνουμε υπάρχει τεραστια διαφορα σε απλή σύνδεση με σύνδεση HDMI...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...