Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η mythic είναι η πιο σοβαρή αμερικάνικη εταιρία στα mmorpg αλλά νομίζω ότι πάντα οι τίτλοι της ήταν για hardcore gamer και όχι για casual. Το είχαμε δει αυτό με το Daoc αλλά και πρόσφατα με το warhammer online έναν καθαρά pvp hardcore τίτλο.

Daoc Rules hibernia dem hibbies και τα μυαλα στα καγκελα:lol:

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eχω να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με το παιχνίδι...

καταρχήν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας? Διάβασα σε ένα μεγάλο site με games ότι κυκλοφορεί στην ευρώπη στις 25/09/2009! ισχύει?

επίσης για να παίξω πως θα είναι? Θα αγοράσω το game και θα μπαίνω οποτε θέλω χωρίς να πληρώσω τίποτα άλλο η θα θέλει μηνιαία συνδρομή (να πληρώνω ένα ποσο τον μηνα) για να παίξω?

Και κάτι τελευταίο επειδή διάβασα σε προηγούενα posts ότι δεν είναι τόσο μεγάλο αυτό ισχύει? είναι μικρό σαν παιχνίδι σαν το lineage? Δηλαδή ο χάρτης και το περιβάλλον είναι παρόμιου μεγέθους με το linage η μεγαλύτερο? (ξέρω πολλά ζητάω για ένα παιχνίδι που δεν έχει βγει αλλα μπορεί κάποιος να ξέρει). Oποιος/a ξέρει κάτι από τα παραπάνω ας μου πει γιατί από τι μέρα που έμαθα για το paixnii έχω κολλήσει!:-)

Δημοσ.

Xorxhs! Η Λεγεωνα μου λεγετε "ΕΛ" και παιζουμε στον Ariel.

SpellStormer το παιχνιδι ναι βγαινει στις 25/09.

Καθε 2 μηνες θα πληρωνεις την συνδρομη σου που ειναι 28ε, ειναι οι ιδιες καρτες που εχει και το Lineage.

Δεν εχει μικρο κοσμο, μικροτερο απο του L2 μεν αλλα μην ξεχναμε πως το L2 εχει περασει και καπια δεκαδες updates.

Σιγουρα ομως ειναι αρκετα μεγαλο ωστε να το ευχαριστηθουμε μεχρι το πρωτο του μεγαλο expansion.

Δημοσ.

ευχάριστο πολύ aposperittis

έχω δυο ακόμα απορίες (συγγνώμη για το πρήξιμο...)

επειδή στο lineage δεν έπαιξα ποτε official λόγο του ότι το pc μου ήταν αρχαίο και δεν το σήκωνε και έπαιζα μονο από net cafe (στα οποια έχουν private servers) και τώρα που πήρα το νέο pc θέλω να αρχίσω official το aion, μπορείτε να μου πείτε από που παίρνω την κάρτα τις ncsoft για να γίνω μέλος για το aion? και κάτι τελευταίο, επειδή θέλω να πάρο την συλλεκτική έκδοση και έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα post αυτού του topic αναφέρουν κάποια καταστήματα (e-shop, παπασωτηρίου) ότι το κάνουν προπαραγγελία το θέμα είναι θα μπορώ να προπαραγγείλω την συλλεκτική έκδοση η θα μου πούνε μετά δεν τι βρήκαμε, πάρε την normal?:whistle:

Δημοσ.
Xorxhs! Η Λεγεωνα μου λεγετε "ΕΛ" και παιζουμε στον Ariel.

SpellStormer το παιχνιδι ναι βγαινει στις 25/09.

Καθε 2 μηνες θα πληρωνεις την συνδρομη σου που ειναι 28ε, ειναι οι ιδιες καρτες που εχει και το Lineage.

Δεν εχει μικρο κοσμο, μικροτερο απο του L2 μεν αλλα μην ξεχναμε πως το L2 εχει περασει και καπια δεκαδες updates.

Σιγουρα ομως ειναι αρκετα μεγαλο ωστε να το ευχαριστηθουμε μεχρι το πρωτο του μεγαλο expansion.

Δύο ερωτήσεις κι από μένα:

α) πως ξέρουμε ότι αυτές είναι οι τιμές; (δηλ. 28€ ανά δίμηνο);

β) υπάρχει περιορισμός (στις κάρτες) του τύπου: "2 μήνες ή 60 ώρες -όποιο τελειώσει πρώτο";

Δημοσ.
Δύο ερωτήσεις κι από μένα:

α) πως ξέρουμε ότι αυτές είναι οι τιμές; (δηλ. 28€ ανά δίμηνο);

β) υπάρχει περιορισμός (στις κάρτες) του τύπου: "2 μήνες ή 60 ώρες -όποιο τελειώσει πρώτο";

a) Η Επίσημη τιμή που έχει ανακοινωθεί από την NCWest είναι 14.99 Euro τον μήνα

β) Δεν υπάρχει επιλογή μεταξύ ωρών και flat rate(για Ευρώπη / Β. Αμερικη). Το subscription model ειναι ανα μήνα 14.99.

Δημοσ.

δεν μου αρεσει η δουλεια τους ... 15 ευρω συνδρομη ?!?!

ρε ουστ

κανα δυο μηνες να δω πως ειναι το game απο πλευρας gameplay και επιστροφη στα πατρια εδαφη ... WoW

15 ευρω συνδρομη !! ε οχι αυτο παρα παει

Δημοσ.
δεν μου αρεσει η δουλεια τους ... 15 ευρω συνδρομη ?!?!

ρε ουστ

κανα δυο μηνες να δω πως ειναι το game απο πλευρας gameplay και επιστροφη στα πατρια εδαφη ... WoW

15 ευρω συνδρομη !! ε οχι αυτο παρα παει

Στανταρ συνδρομη ειναι ρε συ σε ολα τα high profile MMO, χαλαρωσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεις να παραγγειλεις την collectors αλλα δε σου εγγυάται κανεις και οτι θα την παρεις!Στο E-shop για παραδειγμα ειπαν πως τελος, ξεπουλησαν! Μονο stadar εκδοση.Ψαξε σε αλλα μαγαζια οπως Παπασωτηριου που παντα τον θεωρουσα αξιολογο.

Ολα τα ΜΜΟ παχνιδια που εχει βγαλει η Ncsoft τα ενσωματωνει στις ειδη υπαρχουσες καρτες ανανεωσης χρονου παιξιματος της. Δεν θα κανει κατι διαφορετικο με το ΑΙΟΝ.

Ειναι ανωφελο να ενημερωνουμε τους Ελληνες παικτες για το ποσο των 14,99 αφου αυτες οι καρτες ΔΕΝ πουλιουνται στην Ελλαδα. ΠΡΟΣΟΧΗ οχι οτι δεν τις φερνει η Ncsoft αλλα οι μαγαζατορες αποφασισαν πως δεν τους συμφερει η μηνιαια καρτα οποτε φερνουν μονο 2μηνες οπου κοστιζουν 28 ευρο. Για εναν μηνα (14,99) μονο απο το επισημο site της και μεσο πιστωτικης καρτας. Αρα.......

Δεν εχετε lag, δεν σας κλεβουν το account, οι παικτες δεν κανουν κονε με τους GM, εχει ολο το παιχνιδι οπως πρεπει να ειναι και οχι δειγμα αυτου, ο καθε server αντεχει χιλιαδες παικτες, εχετε το κεφαλι σας συγουρο οτι δε θα κλεισει ο server και δε θα χασετε τον κοπο σας και ολα αυτα με την συντηρηση σοβαρων μηχανηματων ωστε να μπορουν να ανταπεξελθουν στις δυσκολιες και σας φαινονται πολλα τα 15 ευρο τον μηνα??? Συγνωμη που οι ξενοι δεν ειναι τζαμπατζηδες σαν εμας τους Ελληνες που τα θελουμε ολλα τσαμπα και αν δεν τα βρουμε τα κλεβουμε (private servers, πειρατικα παιχνιδια κλπ κλπ).

Επεξ/σία από aposperittis
Δημοσ.

όχι φιλε aposperittis προς θεού τα 15 ευρώ είναι μια χαρά! και δεν το λέω με ειρωνεία γιατί από πίσω από το παιχνίδι για να παίζουμε εμείς κάποιοι κάτσανε και το φτιάξανε (ολοκληρα 24ωρα προγραματισμου) και κάποιοι άλλοι έχουν τους servers και τους συντηρούνε για να παίζουμε εμείς, όλα αυτά χρειάστηκαν κόπο, χρήματα κλπ αλλα στην ελλάδα έτσι πάει... έχουμε συνηθίσει τα free και οταν κυκλοφορει κατι σε καλη τιμη που στην ουσία είναι σχεδόν τσάμπα το θεωρούμε ακριβό...

το μονο που εύχομαι είναι όταν με το καλο κυκλοφορήσει να έχει την πλειοψηφία τον παικτών του στον official server (και κύριος τον ελλήνων) και να μην γίνει όπως με το lineage που όλοι είναι στους private servers...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:49 ----------

a ξέχασα! για να πληρώνω την μηναία (η δίμηνη) συνδρομή μου για το AION θα μπορώ να χρησιμοποιώ προπληρωμένη πιστωτική κάρτα η θέλει μονο κανονική πιστωτική?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή παίζω και L2 στον Official είτε ανανεώνεις με Πιστωτική

1 month: €12.99 και οχι 15 που γράφετε

3 months: €34.99 (equivalent to €11.66 per month)

6 months: €64.99 (equivalent to €10.83 per month)

είτε παίρνεις 2μηνη κάρτα 26.90 απο μαγαζιά όπως το Public (γιατι τα άλλα τα εχουν 29.90 χωρις λόγο) έιτε παίρνεις κάρτα για 15μέρες 7.99(που δεν συνφέρει) απο τα Seven.

Eγω με την ίδια ανανέωση μπορώ να παίζω και τα 2 παιχνίδια !!!

Επεξ/σία από SpY
Δημοσ.

Μα δε το ειπα για εσενα φιλε Spellstormer το τελευταιο σχολιο, αλλα για τον aliakas που μαλιστα του φανηκε και εξωφρενικο-ανηκουστο-τρομερο!!!!!!

Δημοσ.

δηλαδή φιλε spy η προπληρωμένη κάρτα δεν κάνει για αυτήν την δουλειά? (να πληρώνω την συνδρομή μου μέσο αυτηνής και όχι μέσο πιστωτικής )

ρωτάω γιατί η προπληρωμένες είναι και ποιο έμπιστες (συνήθως) και δυστυχώς μονο αυτήν έχω!

Δημοσ.

Δεν ειναι ποιο εμπιστες οι προπληρωμενες. Αν γινει κατι και σου παρουν τα λεφτα που εχεις μεσα στην προπληρωμενη δεν μπορει να στα επιστρεψει κανεις.

Αν ομως γινει κατι και σου παρουν λεφτα μεσα απο την πιστωτικη, το λες στην τραπεζα και στα επιστρεφει πισω, τοσο απλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...