Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστηχως φιλε valiant δεν σου απανταγε κανεις γιατι εκτος απο το wiki περιορησαν αρκετα και το δικο μας επισημο site!!!! Η ΒΕΤΑ μας κατεστρεψε κυριολεκτικα!!!! Ενια σου ομως και τους ετοιμαζω εκπληξουλες!

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δυστηχως φιλε valiant δεν σου απανταγε κανεις γιατι εκτος απο το wiki περιορησαν αρκετα και το δικο μας επισημο site!!!! Η ΒΕΤΑ μας κατεστρεψε κυριολεκτικα!!!! Ενια σου ομως και τους ετοιμαζω εκπληξουλες!

Κάτι υποψιάζομαι... Και πολύ καλά θα κάνεις!

Είμαι όμως off topic οπότε σταματάω εδώ

Δημοσ.

Άντε παιδιά να ανοίξουν σήμερα οι servers να μπούμε λιγο να δουμε τι παίζει. Και πάντα παμε με την Dark Force :) ποτε δεν μου αρέσουν οι "καλοί" και τα happy End

Δημοσ.
Άντε παιδιά να ανοίξουν σήμερα οι servers να μπούμε λιγο να δουμε τι παίζει. Και πάντα παμε με την Dark Force :) ποτε δεν μου αρέσουν οι "καλοί" και τα happy End

δεν υπαρχουν καλοι και κακοι :)

υπαρχουν 2 διαφορετικες ιστοριες κ απο οποια οπτικη το δει κανεις

καλο ξεκινιμα σε οσους αρχιζουν σημερα και μην το βιαστητε για το lvling γτ αν αφηνετε πραματα το game στη πορεια θα σας γυρναει πισω (πχ gathering)

Δημοσ.

Δε ξερω αν το ξερεις αλλα η "Darkforce" ειναι οι Elyos και οχι οι Asmo που πιθανον να εννοεις!

Βασικα δεν υπαρχουν καλοι και κακοι αλλα ωραιοι και ασχημοι, αν επρεπε να πουμε οπωσδηποτε καποιους "κακους" αυτοι ειναι οι Elyos.

Καποτε πιστευα και εγω το αντιθετο, αλλα μεταφραζοντας την ιστορια και των Elyos στα Ελληνικα και με την βοηθεια του Valiant που μεταφρασε τους Asmo ειδα την μαυρη αληθεια :(

YΓ με προλαβε ο φιλος sndev :)

Δημοσ.

καλο ξεκινιμα σε οσους αρχιζουν σημερα και μην το βιαστητε για το lvling γτ αν αφηνετε πραματα το game στη πορεια θα σας γυρναει πισω (πχ gathering)

μεγαλο δικιο οσον αφορα το να μην βιαστειτε. προσωπικα εκανα κυριολεκτικα rush μεχρι το 10 για να φυγω απο τις low level περιοχες και μετα επειδη δεν ειχα κανει gather εψαχνα angelicas σαν τον μ***κα. :o

Δημοσ.
μεγαλο δικιο οσον αφορα το να μην βιαστειτε. προσωπικα εκανα κυριολεκτικα rush μεχρι το 10 για να φυγω απο τις low level περιοχες και μετα επειδη δεν ειχα κανει gather εψαχνα angelicas σαν τον μ***κα. :o

Κ οταν με το καλο αλαξετε πολη στα 20 lvl μην διανοιθητε να φυγετε πριν εχετε τερματισει στα 99 το gathering ^^

αμα βλεπεται πολυ λαο κ δεν βρισκετε mobs πχ να σκοτωσετε η τπτ ιτεμς για extract αλαξτε channel!

επεισης μην διαλεξετε πανω απο μια ειδικοτητα να ανεβασετε στην αρχη στα craft .. θα φαληρισετε..

Δημοσ.

Τοτε φιλε kolossos_22 εθελοτυφλει αφου δεν θελει να θυμαται οτι και το wow ειχε χρονους αναμονης.

δεν θα διαφωνησω πως ειχε ωρες αναμονης.....και αρκετες μαλιστα στην αρχη, μιας και οι περισσοτεροι παιχτες ηταν μαζεμενοι σε συγκεκριμενους server.

Οπως επισης θα πρεπει να πουμε πως δεν πρεπει να κρινουμε ενα παιχνιδι σε συγκριση με καποιο αλλο, αφου το καθενα εχει το δικο του lore κια θα γραψει μονο του την δικη του ιστορια, μακροχρονη ή βρυχυπροθεσμη, οτι και να ειναι δεν πρεπει να συγκριθει με κανενα αλλο και κυριως με το wow, το οποιο καλως η κακως για μενα τουλαχιστον ειναι παιχνιδι σταθμος στον χωρο των mmo-rpg, πραγμα το οποιο πιστευω πως δεν μπορειι να το αρνηθει κανεις αυτο, οπως και αν εχουν καταληξει τωρα πλεον οι κριτικες για εκεινο. Γι'αυτο και παντα μετα απο καθε κυκλοφορια ολοι προσπαθουν να το συγκρινουν μαζι του.

Πιστευω πως θα κανει καλη πορεια το ΑΙΟΝ αρκει να μην αφησει τα βοτακια και το ε-μπευ να το κυριευσουν.

Οπως προειπα.....ο χρονος θα δειξει

φιλικα παντα

Kolossos

Δημοσ.
δεν θα διαφωνησω πως ειχε ωρες αναμονης.....και αρκετες μαλιστα στην αρχη, μιας και οι περισσοτεροι παιχτες ηταν μαζεμενοι σε συγκεκριμενους server.

Οπως επισης θα πρεπει να πουμε πως δεν πρεπει να κρινουμε ενα παιχνιδι σε συγκριση με καποιο αλλο, αφου το καθενα εχει το δικο του lore κια θα γραψει μονο του την δικη του ιστορια, μακροχρονη ή βρυχυπροθεσμη, οτι και να ειναι δεν πρεπει να συγκριθει με κανενα αλλο και κυριως με το wow, το οποιο καλως η κακως για μενα τουλαχιστον ειναι παιχνιδι σταθμος στον χωρο των mmo-rpg, πραγμα το οποιο πιστευω πως δεν μπορειι να το αρνηθει κανεις αυτο, οπως και αν εχουν καταληξει τωρα πλεον οι κριτικες για εκεινο. Γι'αυτο και παντα μετα απο καθε κυκλοφορια ολοι προσπαθουν να το συγκρινουν μαζι του.

Πιστευω πως θα κανει καλη πορεια το ΑΙΟΝ αρκει να μην αφησει τα βοτακια και το ε-μπευ να το κυριευσουν.

Οπως προειπα.....ο χρονος θα δειξει

φιλικα παντα

Kolossos

και γιατι να μην συγκριθει με το WoW ή με οποιοδηποτε αλλο mmo? Tι λογικη ειναι αυτη? Warhammer Online,Age of Conan,LoTRO ξεκινησαν με διθυραμβους (ασχοληθηκα και εγω μαζι τους), αλλα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα, ξεφουσκωσαν...Πολυ φοβαμαι οτι και το ΑΙΟΝ παρολο που φανηκε απο την beta αρκετα καλο, θα εχει την ιδια καταληξη. Τελευταια μου ελπιδα πριν απο καποιο αλλο blizzard's mmo ειναι το Star Wars KOTOR.

Δημοσ.
και γιατι να μην συγκριθει με το WoW ή με οποιοδηποτε αλλο mmo? Tι λογικη ειναι αυτη? Warhammer Online,Age of Conan,LoTRO ξεκινησαν με διθυραμβους (ασχοληθηκα και εγω μαζι τους), αλλα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα, ξεφουσκωσαν...Πολυ φοβαμαι οτι και το ΑΙΟΝ παρολο που φανηκε απο την beta αρκετα καλο, θα εχει την ιδια καταληξη. Τελευταια μου ελπιδα πριν απο καποιο αλλο blizzard's mmo ειναι το Star Wars KOTOR.

Πρεπει να βλεπουμε ποια εταιρεια κατασκευαζει τα games και τι εμπειρια εχει. Για παραδειγμα η funcom εφτιαξε το ΑΟC. H funcom ειναι μια μικρη εταιρεια που το τελευταιο της παιχνιδι πριν το ΑΟC ηταν το anarchy online το 2001......

Τα ιδια και η mythic.

Δεν μπορουν να συγκριθουν αυτες οι εταιρειες με την Bioware που φτιαχνει το swtor, την blizzard και την ncsoft

To WoW συμφωνα με την blizzard(που αμφιβαλλω αν ειναι πραγματικα στοιχεια) εχει πλεον 5 εκατομ. accounts , αφου 6 εκατομ. accounts εκλεισαν στην Κινα. Ηδη το ΑΙΟΝ εχει ξεπερασει τα 3.5 εκατομ. και αφου ερθει στην Ευρωπη ειμαι 100% σιγουρος οτι θα ξεπερασει το WoW

Δημοσ.
To WoW συμφωνα με την blizzard(που αμφιβαλλω αν ειναι πραγματικα στοιχεια) εχει πλεον 5 εκατομ. accounts , αφου 6 εκατομ. accounts εκλεισαν στην Κινα.

Εκλεισαν οι κινεζικοι σερβερς, και εχουν πλυμμηρισει οι αλλοι ασιατικοι απο τα κινεζακια.

Θα κανει ενα restore η Blizzard σε σερβερς που θα τρεχουν στην Ιαπωνια π.χ και ολα μια χαρα. Δε χανονται ετσι τα accounts.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχει κανείς το pach 1.0.2.14 ? γιατι κατεβάζει με 12 Κβ !!!!

ούτε αύριο δεν θα κατέβει

Δημοσ.
Πρεπει να βλεπουμε ποια εταιρεια κατασκευαζει τα games και τι εμπειρια εχει. Για παραδειγμα η funcom εφτιαξε το ΑΟC. H funcom ειναι μια μικρη εταιρεια που το τελευταιο της παιχνιδι πριν το ΑΟC ηταν το anarchy online το 2001......

Τα ιδια και η mythic.

Δεν μπορουν να συγκριθουν αυτες οι εταιρειες με την Bioware που φτιαχνει το swtor, την blizzard και την ncsoft

To WoW συμφωνα με την blizzard(που αμφιβαλλω αν ειναι πραγματικα στοιχεια) εχει πλεον 5 εκατομ. accounts , αφου 6 εκατομ. accounts εκλεισαν στην Κινα. Ηδη το ΑΙΟΝ εχει ξεπερασει τα 3.5 εκατομ. και αφου ερθει στην Ευρωπη ειμαι 100% σιγουρος οτι θα ξεπερασει το WoW

καλά και η ncsoft έχει να σταυρώσει επιτυχία από τότε που έβγαλε το guild wars που και αυτό δεν είναι καθαρά κορεάτικο αλλά από ένα spin κάποιον πρώην developer της blizzard.

Ολοί θυμόμαστε τo tabula rasa και το auto assault που κλείσανε τους server μέσα σε ένα χρόνο.

Από την άλλη η funcom είναι γνωστή εταιρία στις προχειροδουλείες τις στα mmorpg αλλά τουλάχιστον δεν κλείνει τους server και στηρίζει τα games της για χρόνια.

Η mythic είναι η πιο σοβαρή αμερικάνικη εταιρία στα mmorpg αλλά νομίζω ότι πάντα οι τίτλοι της ήταν για hardcore gamer και όχι για casual. Το είχαμε δει αυτό με το Daoc αλλά και πρόσφατα με το warhammer online έναν καθαρά pvp hardcore τίτλο.

Για μένα η ουσία είναι ότι πλέον τα mmorpg χάνουν τον χαρακτήρα τους που είχαν παλιότερα και έχουν αρχίσει πλέον και γίνονται αρκετά "ανάλαφρα" ώστε να μπορεί αν ασχοληθεί μαζί τους ακόμα και άτομα που δεν διαθέτουν πολύ χρόνο.

Πρόσφατα διάβασα μια ενδιαφέρων συζήτηση σε αυτό εδώ το blog

http://www.keenandgraev.com/?p=2723

και μιλάει πως ήταν κάποτε τα mmorpg με τους αχανείς χάρτες και κόσμους που ήθελες μήνες μόνο για να τους εξερευνήσεις δλδ τότε τα game ήταν μια παράλληλη virtual πραγματικότητα ενώ τώρα ένα απλό κάψιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...