Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαστε συνομιλικοι λοιπον φιλε stathi77 οποτε εχουμε κοινες εμπειριες.

Για να φτιαξω το wiki αλλα και την Λεγεωνα μου δυστηχως η ευτυχως επαιξα ολες τις class μεχρι και τα 25 level. Βλεπεις με το ΑΙΟΝ παιζω πολυ πριν ερθει η Ευρωπαικη ΒΕΤΑ. Ελιωσα στα κορεατικα και στα κινεζικα για να το μαθω και μου βγηκε το λαδι.

Αλλα δε το μετανιωνω, γιατι εφτιαξα 2 υπεροχα site και εχουν αναγνωριστει για την δουλεια τους απο παρα πολους (και απο την Ncsoft) και απο τι βλεπω και απο εσας και σας ευχαριστω πολυ για αυτο.

Τωρα οσο για το τελευταιο η απαντηση ειναι απλη!

Αυτοι που εχουν παει καπου ψηλα και δεν το παρατανε το παιχνιδι τους γιατι σου λεει "που να αρχιζω παλι απο την αρχη, τοσο κοπο εκανα για να φτασω εδω που ειμαι" ειναι με ολο το δικιο επανω τους.

Αυτοι ομως που παιζουν οτι τους κατσει, δεν στεργιωνουν πουθενα, και μιλανε για το ΑΙΟΝ με επιχειρηματα του στιλ "ειναι Ncsoft αυτο μου αρκει" η που δεν το εχουν δει καθολου απλα απο βιντεο και φωτο αυτοι ειναι που ΝΑΙ εχουν προβλημα! Και για αυτους αναφερομουν.

Επεξ/σία από aposperittis
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Το wow ΗΤΑΝ θρυλος, τωρα παει η ιδια η Blyzzard το τσακισε. Σακατεψε την ιστορια του, το balance των φιλων δεν το διορθωσε ποτε και ειναι μια απο τα ιδια πλεον.

Ευτυχως πολοι παικτες ξυπνησαν και αρχισαν να περνουν τον δρομο τον μακρυ..

aposperittis πραγματικα χαιρομαι οταν διαβαζω τετοια, απο διαφορα ατομα. ΚΑΘΕ φορα που βγαινει ενα καινουργιο mmo μετα το WoW ,οπως το Aoc , War υπαρχει κοσμος που θελει βαθεια μεσα του να φυγει ολος ο κοσμος απο το WoW να παει στο νεο παιχνιδι.

Δε μπορω να καταλαβω για ποιο λογο συμβαινει αυτο, ισως οφειλεται στο γεγονος οτι το WoW ειναι το καλυτερο mmo που εχει φτιαχτει ποτε, και θα συνεχισει να ειναι μεχρι η Blizzard να κατασκευασει το WoW2 ή οπως αλλιως λεγεται..

Το Aion καλα κανει και κυκλωφωρει, ενα νεο παιχνιδι ειναι , καλως να μας ερθει να το τεσταρουμε στον υπολογιστη μας με χαρα. Αλλα ειλικρινα τωρα, μεχρι που πιστευεις θα φτασει? Πιστευεις οτι θα φτασει πανω απο εκατομυριο ανοιχτα accounts?

Ενα ακομα παιχνιδι της Νcsoft ειναι.. θα παρει μερικα accounts, θα ανοιξουν μερικοι servers θα διατηρηθουν και αυτο ειναι ολο.. 500κ accounts και ευχαριστιμενοι να ειναι.

Εγω προβλεπω απο τωρα σπασμενουν σερβερς και μποταρισμα μεχρι να λιωσουν οι γραμμες.. παλια καλη ncsoft. Αξεπεραστη συνταγη επιτυχιας...

Μακαρι να με διαψευσει το παιχνιδι, και θα του πω /bow και /respect .. αλλα δε το βλεπω

Δημοσ.

Το Aion καλα κανει και κυκλωφωρει, ενα νεο παιχνιδι ειναι , καλως να μας ερθει να το τεσταρουμε στον υπολογιστη μας με χαρα. Αλλα ειλικρινα τωρα, μεχρι που πιστευεις θα φτασει? Πιστευεις οτι θα φτασει πανω απο εκατομυριο ανοιχτα accounts?

Ενα ακομα παιχνιδι της Νcsoft ειναι.. θα παρει μερικα accounts, θα ανοιξουν μερικοι servers θα διατηρηθουν και αυτο ειναι ολο.. 500κ accounts και ευχαριστιμενοι να ειναι.

Παρότι δεω έχω παίξει κανένα παιχνίδι της NCSoft νομίζω ότι με το ΑΙΟΝ θα προσπαθήσει να χτυπήσει το WoW.

Άρα στο θέμα της υποδομής/servers κτλ φαντάζομαι ότι έχει ήδη προνοήσει.

Απλά σου λέω ότι στη BETA σε έμενα τουλάχιστον το παιχνίδι έπαιζε άψογα από θέμα Lag και FPS με γραμμή 1ΜΒ:o και PC 3ετίας. Βέβαια η κίνηση σε μια CBT είναι φυσικά πολύ λιγότερη από όταν το παιχνίδι βγει στην αγορά αλλά παρόλα αυτά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση και πιστεύω ότι θα συνεχίσουν έτσι.

Τώρα όσο για το πόσους παίχτες θα έχει, μην παραβλέπεις το γεγονός ότι απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα παιχτών.

Από 12χρονα κοριτσάκια που θα φτιάξουν μια Elyos Sorcerer επειδή έχει ωραία μαλλιά :lol:, μέχρι 30+ τύπους που επιτέλους μπορούν να λάβουν μέρος στην υπέρτατη μάχη "Αγγέλων/Διαβόλων" :confused:

Ακόμα ένα πολύ δυνατό χαρτί είναι το Πραγματικό 3D PvP. Για πρώτη φορά έχεις αερομαχίες σε 3 διαστάσεις όπου ο πραγματικά καλός παίχτης θα επικρατεί σχεδόν πάντα κατά την γνώμη μου.

Θέλω λοιπόν να πω πως το game έχει πολύ καλές προοπτικές.Το θέμα είναι πόσο καλά θα τις υλοποιήσει η NCSoft.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:41 ----------

Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται με το άλλο ελληνικό fan-site του ΑΙΟΝ το Aion-War; Το περιεχόμενο του site έχει να γίνει update κανένα 4μηνο και μόνο στο φόρουμ τους βλέπω που και που κανένα νέο ποστ.

Δημοσ.

Το γεγονος που αναφερεις φιλε Radiatedsoul ειναι πραγματικο, με την διαφορα οτι εγω δεν λεω οτι θα φυγουν μονο εξαιτιας του ΑΙΟΝ, αλλα οτι θα φυγουν γενικοτερα. Το βλεπω καθε μερα αυτο, το διαβαζω, και μονο απο το γεγονος οτι η Blizz βγαζει νεο Patch για αυτο και ολοι λενε "ε και, παλι μια απο τα ιδια θα ειναι, θα σου βαλει νεες στολες, νεα οπλα, αντε και κανα skill" που καποτε τα forum αναστεναζαν με τον χαμο των παικτων οπου ηθελαν να μαθουν λεπτομερειες για αυτο, ενω τωρα ρωτανε για το ΑΙΟΝ, ασχετα αν θα τους κρατησει η οχι το θεμα ειναι οτι αυτοι ενδιαφερονται, δειχνει την αναγκη τους να ξεφυγουν, το παιχνιδι δεν εχει να προσφερει κατι νεο και το εχει καταλαβει και η ιδια η Blizz για αυτο και ετοιμαζει νεο ΜΜΟ.

Επισης κατι που δεν ξερεις γιατι απλα διαβαζεις και δεν το ψαχνεις καλυτερα ειναι οτι ολοι αυτοι που λεγανε οτι το wow εχει πεθανει και θα νικησουν τα conan, warhammer ειχαν δικιο! Παρα πολοι παρατησαν το wow για αυτα, το θεμα ηταν ομως οτι ξαναγυρισαν πισω γιατι τα παιχνιδια δεν ειχαν την δυναμη να τους κρατησουν, δεν ειχαν το gameplay και το βαθος του wow. Σα γεγονος ομως ειναι αρκετο για να δουμε οτι οι παικτες ψαχνουν απελπισμενα να βρουν κατι διαφορετικο για να ξεφυγουν αλλα δυστιχως δε το βρισκουν.

Το γεγονος οτι εσενα ακομα σου αρεσει και παιζεις οπως και σε αρκετους χιλιαδες ακομα παικτες δε λεει κατι, γιατι υπαρχουν αλλοι τοσοι που ΔΕΝ το κανουν, παρε για παραδειγμα ακομα και αυτο το forum, δες ποσοι εγραψαν πως το παρατησαν οχι μονο εξαιτιας του ΑΙΟΝ αλλα επειδη δεν πηγαινε αλλο γενικοτερα, καλος η κακος υπαρχουν πιο ψαγμενοι-απαιτητικοι παικτες οι οποιοι βαρεθηκαν να ανακυκλωνουν τα ιδια και τα ιδια και πολυ απλα ειτε συνεχιζουν βαριεστιμενοι μεχρι να βρεθει επιτελους ο τελοιος διαδοχος, ειτε κανουν αποτοξινωση (οπως εγω) απο ολα τα ΜΜΟ μιας και δεν εχουν να προσφερουν τιποτε το ιδιαιτερο πλεον, αλλα εχουν τις "κεραιες" τους ανοικτες και ειναι μεσα στα πραματα μηπως ακουστει κατι καλο.

Τελος να σου θυμίσω ξανα αυτο που γραψαμε αρκετοι εδω αλλα απο τι φαινετε το προσπερνατε ισως γιατι δεν θελετε να το πιστεψετε.

Στης ευρωπαικη ΒΕΤΑ του ΑΙΟΝ για να μπορεσει καποιος να παιξει πρεπει να προπαραγειλη το παιχνιδι ειτε απο την ιδια την Ncsoft, ειτε απο τα δικα μας E-shop,Παπασωτηριου. Δινει 5 ευρο και η εταιρεια του αποστελνει το serial number οπου με αυτο φτιαχνει account στο site της Ncsoft και αυτο ηταν μπορει να παιξει.

Σε πληροφορω λοιπον πως ανα δευτερη βδομαδα που ανοιγει η ΒΕΤΑ απο τις 11 το βραδυ οπου ανακοινωνεται οτι ανοιγουν οι servers τελικα ανοιγουν 12 με 12 παρα (στην πρωτη ΒΕΤΑ ανοιξαν 1) αφου πεφτουν απο τον κοσμο, ενω οταν τελικα συκωθουν παλι θα περιμενεις μεχρι και 63 λεπτα στην ουρα αναμονης που ειναι το μεγιστο που εγω εχω δει.

Για παικτες που εχουν πληρωσει δεν νομιζεις πως ειναι παρα πολυ ο κοσμος? Τετοιο φαινομενο εγω μονο στο wow ειχα δει (και στην πρωτη ΒΕΤΑ του warhammer αλλα στις επομενες ολλα ηταν οκ).

Συμπερασμα λοιπον το ΑΙΟΝ ειτε σας αρεσει ειτε οχι ηρθε και θα κανει την διαφορα γιατι το αξιζει. Μπορει μια εταιρεια να εκανε μια μαλακια με το προηγουμενο της παιχνιδι αλλα τι σας εκανε να πιστευετε πως τωρα δεν εμαθε τα λαθη της? Το Guildwars πως παιρνει μοναδικες κριτικες? Αυτο δεν ειναι της Ncsoft? Ολοι το αποθεωνουν και μαλιστα αρκετοι αναρωτιουνται γιατι αυτο το δωρεαν της παιχνιδι ειναι πιο προσεγμενο απο το Lineage που το πληρωνεις!

Τοσο καιρο οι Κορεατες ηταν στην αφανια, εβλεπαν, παρατηρουσαν, τωρα ομως ηρθε η ωρα της απαντησης τους, ειναι σαν να τους εχω εδω μπροστα μου και να τους ακουω "Πολυ κρατησε η χαρα της Δυσης με το wow τους αλλα και τις απειρες πατατες που κυκλοφορησαν μετα απο αυτο, ας δουνε τωρα και την απαντηση της Ανατολης".

Και θα την δειτε....

Δημοσ.
Το γεγονος που αναφερεις φιλε Radiatedsoul ειναι πραγματικο, με την διαφορα οτι εγω δεν λεω οτι θα φυγουν μονο εξαιτιας του ΑΙΟΝ, αλλα οτι θα φυγουν γενικοτερα. Το βλεπω καθε μερα αυτο, το διαβαζω, και μονο απο το γεγονος οτι η Blizz βγαζει νεο Patch για αυτο και ολοι λενε "ε και, παλι μια απο τα ιδια θα ειναι, θα σου βαλει νεες στολες, νεα οπλα, αντε και κανα skill" που καποτε τα forum αναστεναζαν με τον χαμο των παικτων οπου ηθελαν να μαθουν λεπτομερειες για αυτο, ενω τωρα ρωτανε για το ΑΙΟΝ, ασχετα αν θα τους κρατησει η οχι το θεμα ειναι οτι αυτοι ενδιαφερονται, δειχνει την αναγκη τους να ξεφυγουν, το παιχνιδι δεν εχει να προσφερει κατι νεο και το εχει καταλαβει και η ιδια η Blizz για αυτο και ετοιμαζει νεο ΜΜΟ.

Επισης κατι που δεν ξερεις γιατι απλα διαβαζεις και δεν το ψαχνεις καλυτερα ειναι οτι ολοι αυτοι που λεγανε οτι το wow εχει πεθανει και θα νικησουν τα conan, warhammer ειχαν δικιο! Παρα πολοι παρατησαν το wow για αυτα, το θεμα ηταν ομως οτι ξαναγυρισαν πισω γιατι τα παιχνιδια δεν ειχαν την δυναμη να τους κρατησουν, δεν ειχαν το gameplay και το βαθος του wow. Σα γεγονος ομως ειναι αρκετο για να δουμε οτι οι παικτες ψαχνουν απελπισμενα να βρουν κατι διαφορετικο για να ξεφυγουν αλλα δυστιχως δε το βρισκουν.

Το γεγονος οτι εσενα ακομα σου αρεσει και παιζεις οπως και σε αρκετους χιλιαδες ακομα παικτες δε λεει κατι, γιατι υπαρχουν αλλοι τοσοι που ΔΕΝ το κανουν, παρε για παραδειγμα ακομα και αυτο το forum, δες ποσοι εγραψαν πως το παρατησαν οχι μονο εξαιτιας του ΑΙΟΝ αλλα επειδη δεν πηγαινε αλλο γενικοτερα, καλος η κακος υπαρχουν πιο ψαγμενοι-απαιτητικοι παικτες οι οποιοι βαρεθηκαν να ανακυκλωνουν τα ιδια και τα ιδια και πολυ απλα ειτε συνεχιζουν βαριεστιμενοι μεχρι να βρεθει επιτελους ο τελοιος διαδοχος, ειτε κανουν αποτοξινωση (οπως εγω) απο ολα τα ΜΜΟ μιας και δεν εχουν να προσφερουν τιποτε το ιδιαιτερο πλεον, αλλα εχουν τις "κεραιες" τους ανοικτες και ειναι μεσα στα πραματα μηπως ακουστει κατι καλο.

Τελος να σου θυμίσω ξανα αυτο που γραψαμε αρκετοι εδω αλλα απο τι φαινετε το προσπερνατε ισως γιατι δεν θελετε να το πιστεψετε.

Στης ευρωπαικη ΒΕΤΑ του ΑΙΟΝ για να μπορεσει καποιος να παιξει πρεπει να προπαραγειλη το παιχνιδι ειτε απο την ιδια την Ncsoft, ειτε απο τα δικα μας E-shop,Παπασωτηριου. Δινει 5 ευρο και η εταιρεια του αποστελνει το serial number οπου με αυτο φτιαχνει account στο site της Ncsoft και αυτο ηταν μπορει να παιξει.

Σε πληροφορω λοιπον πως ανα δευτερη βδομαδα που ανοιγει η ΒΕΤΑ απο τις 11 το βραδυ οπου ανακοινωνεται οτι ανοιγουν οι servers τελικα ανοιγουν 12 με 12 παρα (στην πρωτη ΒΕΤΑ ανοιξαν 1) αφου πεφτουν απο τον κοσμο, ενω οταν τελικα συκωθουν παλι θα περιμενεις μεχρι και 63 λεπτα στην ουρα αναμονης που ειναι το μεγιστο που εγω εχω δει.

Για παικτες που εχουν πληρωσει δεν νομιζεις πως ειναι παρα πολυ ο κοσμος? Τετοιο φαινομενο εγω μονο στο wow ειχα δει (και στην πρωτη ΒΕΤΑ του warhammer αλλα στις επομενες ολλα ηταν οκ).

Συμπερασμα λοιπον το ΑΙΟΝ ειτε σας αρεσει ειτε οχι ηρθε και θα κανει την διαφορα γιατι το αξιζει. Μπορει μια εταιρεια να εκανε μια μαλακια με το προηγουμενο της παιχνιδι αλλα τι σας εκανε να πιστευετε πως τωρα δεν εμαθε τα λαθη της? Το Guildwars πως παιρνει μοναδικες κριτικες? Αυτο δεν ειναι της Ncsoft? Ολοι το αποθεωνουν και μαλιστα αρκετοι αναρωτιουνται γιατι αυτο το δωρεαν της παιχνιδι ειναι πιο προσεγμενο απο το Lineage που το πληρωνεις!

Τοσο καιρο οι Κορεατες ηταν στην αφανια, εβλεπαν, παρατηρουσαν, τωρα ομως ηρθε η ωρα της απαντησης τους, ειναι σαν να τους εχω εδω μπροστα μου και να τους ακουω "Πολυ κρατησε η χαρα της Δυσης με το wow τους αλλα και τις απειρες πατατες που κυκλοφορησαν μετα απο αυτο, ας δουνε τωρα και την απαντηση της Ανατολης".

Και θα την δειτε....

Θα συμφωνήσω με τον αποσπερίττη όσον αφορά στο ότι πολλοί, μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ παίκτες του γουόου ψάχνουν απελπισμένα για διέξοδο. Θα διαφωνήσω όμως με το σκεπτικό ότι επειδή οι ουρές όταν ανοίγουν οι σέρβερς (αλλά και καθ'όλη τη διάρκεια της κάθε beta) είναι ατελείωτες το παιχνίδι είναι πολύ καλό και θα κάνει πάταγο και θα πάρει τον κόσμο (τους απελπισμένους). Είναι μία ένδειξη, αλλά θυμάμαι και στο Κόναν πόσο μεγάλη ήταν η προσμονή και οι προσδοκίες... Προσοχή: ΔΕΝ ΛΕΩ ότι το Αίον δεν είναι καλό παιχνίδι! Αντιθέτως, θεωρώ ότι είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΜΟ. Διαφωνώ μόνο με τη λογική του.

Όσο για το GW... ας μην αρχίσω για τα προσόντά του! (τα έχω ξανακαταθέσει αλλού). Σίγουρα όμως αποτελεί ένδειξη ότι η NCSoft ξέρει να φτιάχνει παιχνίδια με έμφαση στο gameplay.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα valliant παλι δεν καταλαβες ουτε εσυ και αρχιζω να απογοητευομαι! Τι διαολο δε τα εξηγω καλα?

Παμε παλι.......

ΣΤΟ ΑΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΒΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟ-ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ!!!!!!!

Ολοι αυτοι που παιζουν δηλαδη εχουν αγορασει το παιχνιδι και θα συνεχισουν να παιζουν και μετα την ΒΕΤΑ, αν μη τι αλλο για να δωσει καποιος 50 η 70 ευρο κατι εχει δει δεν θα τα εδινε για χαβαλε.

Στα αλλα ΜΜΟ ηταν μια κλασικη ΒΕΤΑ που εμπαιναν εκατομυρια παικτες τσαμπα εφοσον τους διαλεγε η εκαστοτε εταιρεια....

Μη με κουραζετε αλλο! Βαρεθηκα να γραφω τα ιδια και τα ιδια......

Δημοσ.
ΣΤΟ ΑΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΒΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟ-ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ!!!!!!!

Καλά και αυτό δεν είναι 100% αληθές, γιατι και πολλά sites έδιναν free beta keys για τα events του Aion.

Πάντως σίγουρα ο αριθμός των προπαραγγελιών είναι τεράστιος. Top Seller στο Steam αλλά και σε πολλά online eshops.

Δημοσ.

Αυτο ηταν στις 2 πρωτες ΒΕΤΑ! Και για το δικο μου site η Ncsoft μου εδωσε 100 κλειδια και τα μοιρασα στα μελη μου.

Στις επομενες ΒΕΤΑ ομως εβγαλε ανακοινωση στο επισημο site της οτι στις ερχομενες ΒΕΤΑ θα μπορουν να λαβουν μερος μονο οσοι το προ-παραγγειλουν.

Δημοσ.

Το παιχνιδι θα δειξει τα δοντια του, μετα τον πρωτο μηνα κυκλωφωριας, οταν θα λειξει ο τσαμπα μηνας, και θα πρεπει να βαλουν πιστωτικη για να αγορασουν νεο χρονο. Εκει θα δουμε ποσο φουσκωμενοι θα ειναι οι σερβερς και ποσο λαο θα κρατησει.

Μιλας για 60λεπτα ουρα σε εναν test σερβερ, τη στιγμη που ακομα και στο AoC υπηρχαν αυτα, μη βιαζεσαι. Δεν ειναι αυτο σημειο για να κριθει η επιτυχια ενος παιχνιδιου. Δηλαδη στο WoW που στην beta δεν υπηρχε ουτε lag, ουτε ουρες τι πρεπει να πουμε?

Ενταξει ειπες οτι οσοι παιζουν beta στο Αιον εχουν προπαραγγειλει το παιχνιδι, αυτο σημαινει οτι θα πουλησει πολλα κομματια αμεσως με την κυκλωφωρια του. Να σου θυμησω ομως οτι και το AοC πουλησε 700κ με το καλημερα. Αν φτασει αυτο τον αριθμο πωλησεων το Αιον τις πρωτες μερες, θα κανουν κολοτουμπες απο τη χαρα τους στην ncsoft.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα ακομα στην πιστωτικη εισαι? Υπαρχουν και οι 60 days card που ειναι οι ιδιες με του L2, οπως και οι prepaid cards που σου βγαζει οποιαδηποτε τραπεζα τσαμπα εντελως και οποτε θες βαζεις λεφτα και κανεις την δουλεια σου.

Απο την μια συγκρινεις το ΑΙΟΝ με το Conan οπου ειχαν διαφορετικες ΒΕΤΑ αφου στην μια πληρωνεις και στην αλλη ειναι τσαμπα αρα ειναι ανουσια η συγκριση, αλλα απο την αλλη λες οτι αυτη η μεθοδος το μονο που καταφερνει ειναι να πουλησει πολλα κομματια στην αρχη και αυτο ηταν!!!!

Καλα εισαι απιστευτος!!! Μηδεν εις το πηλικον η σκεψη σου..... Τωρα καταλαβαινω γιατι εισαι κολημενος με το wow......

Αντε βρε να σε βοηθησω να βλεπεις τα πραγματα καλυτερα! (Που δεν θα τα δεις γιατι δεν θες, αυτο που θες να πιστευεις ειναι οτι το wow θα μεινει για μια ζωη πρωτο και δεν θα βρεθει ποτε αντικαταστατης του, λες και η Βlizz εχει μονο το μυστικο της επιτυχιας και καμια αλλη, αλλα δε φταις εσυ η αληθεια ειναι αλλα οι εταιρειες με τις πατατες που εβγαλαν και τις διαφημιζαν ως wow killer)

Καταρχας ειδη το ΑΙΟΝ παει για 700κ πωλησεις αφου και οι 8 SERVER (4 Europe 4 American) γραφουν Full οτι ωρα και να μπεις, και μαλιστα ανοιγουν αλλους 2 για την καθε ηπειρο ειπαν γιατι δε χωρανε!!! Που εχουμε δει 10 beta servers? Mονο στο wow, αυτο δειχνει πως ακολουθα απο τωρα τα επιτυχημενα βηματα του.

Δευτερον το conan πουλησε 700κ γιατι ολοι αυτοι οπου δεν διαλεκτηκαν ηθελαν να το δουν! Οποτε το αγορασαν και το μετανιωσαν. Ετσι το conan εμεινε με εναν server και 100κ παικτες.

Πως φαινετε πως εισαι νεος στο wow.......Για αυτο και εισαι κολημενος ακομα! Να σου πουμε εμεις οι παλιοι ομως οτι το wow ειχε και αυτο αναμονη και μεγαλο Lag οταν βγηκε και μαλιστα της ιδιας ταξης μεγεθους.

Δημοσ.

Eγω σταματησα το WoW πριν 5 μηνες. Ακομα και τοτε crasharan οι servers, ακομα υπηρχε lag στις μεγαλες πολεις και bugs κ.τ.λ

Δεν γινεται να μην εχει προβληματα με lag και servers το ΑΙΟΝ. Oλα τα MMO'S ειχαν,εχουν και θα εχουν

Δημοσ.
Μα valliant παλι δεν καταλαβες ουτε εσυ και αρχιζω να απογοητευομαι! Τι διαολο δε τα εξηγω καλα?

Παμε παλι.......

Ολοι αυτοι που παιζουν δηλαδη εχουν αγορασει το παιχνιδι και θα συνεχισουν να παιζουν και μετα την ΒΕΤΑ, αν μη τι αλλο για να δωσει καποιος 50 η 70 ευρο κατι εχει δει δεν θα τα εδινε για χαβαλε.

Στα αλλα ΜΜΟ ηταν μια κλασικη ΒΕΤΑ που εμπαιναν εκατομυρια παικτες τσαμπα εφοσον τους διαλεγε η εκαστοτε εταιρεια....

Μη με κουραζετε αλλο! Βαρεθηκα να γραφω τα ιδια και τα ιδια......

Ε αυτό που λες δεν είναι εντελώς ακριβές και το ξέρεις!

Αυτοί που μπαίνουν στις beta ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ (ΠΡΟ-ΑΓΟΡΑΣΕΙ) ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Είναι επίσης και όσοι είχαν μπει από την αρχή στη φάση των closed betas και οι οποίοι διατηρούν ακόμα το δικαίωμα συμμετοχής και σε όλες τις υπόλοιπες. Πόσοι είναι αυτοί; Πολλοί. Μπορεί να μην είναι της τάξης των δεκάδων χιλιάδων αλλά είναι σίγουρα μερικές χιλιάδες. Θυμάσαι πιστεύω πόσα κλειδιά μοιράστηκαν στην αρχή, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις υπόλοιπες χώρες.

EDIT: άκυρα τα παραπάνω, μόλις διάβασα την απάντησή σου στην προηγούμενη σελίδα (αν και δεν θυμάμαι να είδα τέτοια ανακοίνωση εγώ, εξακολουθώ να πιστεύω ότι παίζουν και όσοι έχουν μπει από την αρχή...)

Το ξεσκαρτάρισμα θα γίνει γύρω στα τέλη Οκτωβρίου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:14 ----------

και εχω δουλεψει παρα πολυ -δεν ξερω αν εριξες καμια ματια- για να φτιαξω αυτα τα 2 site (wiki-El)

http://www.aion-wiki.ucoz.com/

http://www.aion-el.com

Αυτό το "έχω δουλέψει" χτυπάει πολύ άσχημα και με ενοχλεί κιόλας...

Το wiki είναι ομαδική δουλειά, σωστά;

Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα

σημερα πηρα το email με τους κωδικους και εκανα τα υσερ και παςς για την μπετα του ΑΙΟΝ.Ελπιζω οι προσδοκιες να βγουν σωστες οπως ολοι το προιδεαζουν.

οσον αφορα τον Ραντια. ηταν ο πρωτος μου GM sto WoW στους Greek Heroes οταν μπηκα εγω στο παιχνιδι 2 μηνες μετα την κυκλοφορια του.οποτε δεν νομιζω να ειναι και πολυ νεος, χωρις offence παντα αποσπεριτη :)

αφουγκραζομαι τον κοπο που εχεις κανει και τον χρονο που εχεισ ξοδεψει για το παιχνιδι και το υπερασπιζεσαι αλλα πιστευω πως ο καλυτερος κριτης θα ειναι ο χρονος.

ας τον αφησουμε λοιπον να μας δειξει αυτος τα αποτελεσμτα της δουλειας τους.

ελπιζω να τα πουμε ονλαιν και αν διαλεξω τουσ Ελιος να με δεχτεις στην λεγεωνα σου

φιλικα παντα

Κolossos

Δημοσ.

Το wiki ξεκινησε ως ομαδικη δουλεια γραφοντας 4 ανθρωποι απο 1-2 αρθρα εκ των οποιων ο ενας απο αυτους εισαι και εσυ! Απο τοτε κανεις δεν ξανα ασχολήθηκε και το συνεχιζω μονος μου. Το wiki εχει γεμισει απο αρθρα, video, φωτογραφιες τα οποια τα εχω βαλει μονος μου και μαλιστα αφεινοντας πισω πολυτιμες ωρες απο την ΒΕΤΑ.

Τι περιμενες να κατσω να εξηγω πως το wiki ξεκινησε με την συμφωνια να γραφουμε ολοι αλλα μολις βγηκε η ΒΕΤΑ το παρατησαν ολοι?

Δεν τους αφορα αυτο, τους αφορα το αποτελεσμα και αυτο ειναι πως κοπιασα να το συνεχισω μονος μου παρα πολυ γιατι καλυψα θεσεις 10 ανθρωπων που ειχαν πει πως θα βοηθαγαν.

Επισης στην Ελλαδα μοιραστηκαν 200 κλειδια μονο.

Δεν ξερω αν αφησαν εξαιρεσεις για αυτους που ειχαν επιλεχτει στην αρχη αφου το μονο που ελεγε το site ηταν πως απο εδω και στο εξης στην ΒΕΤΑ θα παιρνουν μερος μονο οσοι το προ-παραγγειλουν, οποτε κρατω επιφυλαξεις και εγω, ακομα ομως και ετσι δεν καλυπτουν 10 servers αυτοι απο μονοι τους, αρα εχουμε ραγδαια αυξηση παικτων.

Τοτε φιλε kolossos_22 εθελοτυφλει αφου δεν θελει να θυμαται οτι και το wow ειχε χρονους αναμονης.

Τελος θα συμφωνησω αφου εχεις δικιο οτι οντως ο χρονος θα μας δειξει πολλα.

Δημοσ.
Το wiki ξεκινησε ως ομαδικη δουλεια γραφοντας 4 ανθρωποι απο 1-2 αρθρα εκ των οποιων ο ενας απο αυτους εισαι και εσυ! Απο τοτε κανεις δεν ξανα ασχολήθηκε και το συνεχιζω μονος μου. Το wiki εχει γεμισει απο αρθρα, video, φωτογραφιες τα οποια τα εχω βαλει μονος μου και μαλιστα αφεινοντας πισω πολυτιμες ωρες απο την ΒΕΤΑ.

Τι περιμενες να κατσω να εξηγω πως το wiki ξεκινησε με την συμφωνια να γραφουμε ολοι αλα μολις βγηκε η ΒΕΤΑ το παρατησαν ολοι?

Δεν τους αφορα αυτο, τους αφορα το αποτελεσμα και αυτο ειναι πως κοπιασα να το συνεχισω μονος μου παρα πολυ γιατι καλυψα θεσεις 10 ανθρωπων που ειχαν πει πως θα βοηθαγαν.

Κάπως καλύτερα τώρα. Προσωπικά σταμάτησα να γράφω όταν παρατήρησα ότι το άρθρο μου για τα Professions δεν το είχε διαβάσει κανείς επί 2 εβδομάδες!!! Επιπλέον διαπίστωσα ότι ΠΟΛΛΑ πράγματα από αυτά που γράφαμε (παρμένα ως επί τω πλείστον από ξένα sites, forums, etc) και βασίζονταν στον Κορεάτικο client δεν ισχύουν για τον Ευρωπαϊκό. Μέχρι να τα διασταυρώσω λοιπόν, επιφυλάσσομαι :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...