Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)Εδω η collectors δινει δωρο φτερα που πετανε πολυ περισσοτερη ωρα απο την αρχικη.

2)Για την μουσικη δεν θα ελεγα τον ορο απαραδεκτη. Το οτι ειναι αλλης κουλτουρας απο αυτην που εχουμε μαθει εμεις δεν σημαινει πως ειναι "απαραδεκτη". Αντιθετα εγω την χαρηκα γιατι ηταν πολυ ευχαριστη εκπληξη σε αντιθεση με την ηλιθια πια μουσικη του L2 που ηταν σα να παιζει πιανακι το 12χρονο παιδι του προγραμματιστη.

3)Οι Asmo που ειναι αλλης φιλοσοφιας ακουσατε ροκια τρομερη που παιζει?

1) Γιατί θα πρέπει να αγοράσει κάποιος την collector's edition για να να έχει πρόσβαση σε ένα χαρακτηρηστικό που είναι υποτείθεται η καινοτομία ή το ισχυρό χαρτί του game?

2)Η μουσική , για εμένα τουλαχιστόν, είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι ενός RPG.

Δεν έχω παίξει Lineage οπότε δεν ξέρω τι μουσική είχε ,

αλλά το wow έχει πολύ καλή μουσική ,σε ορισμένα σημεία δε, εξαιρετική(π.χ στο Ashenvale).

Για ένα παιχνίδι που σαν πυρήνα του έχει την διαμάχη καλού-κακού (Angels/Devils),

περιμένω η μουσική να είναι επική.

3)Δεν άκουσα τίποτα που να θυμίζει ροκ, και είχα Asmo assasin lvl 12.

Εκτός αν φτιάχνει μετά.

Επίσης, το emote system είχε πολλά κενά, και πολλά απαράδεκτα όπως το dance των male Asmodians.

Επιφυλάσσομαι όμως μέχρι να δω τα patch notes του 1.5

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παίζω στον Ariel.

Eίμαι ο Αdmin και κατασυνέπεια και ο Leader των ΕΛ και εχω δουλεψει παρα πολυ -δεν ξερω αν εριξες καμια ματια- για να φτιαξω αυτα τα 2 site (wiki-El) και καπου χαλιεμαι να βλεπω ανθρωπους που δεν ενω δεν εχουν ασχοληθει ουτε στο ελαχιστο παρολα αυτα ομως να το κατακρινουν!

http://www.aion-wiki.ucoz.com/

http://www.aion-el.com

Φίλε μου συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που έκανες στο wiki , πραγματικά άψογος.

Αν το game πραγματικά αξίζει και στο gameplay τότε με το launch περίμενε αίτηση μου για να μπω στο guild σου. :-)

Δημοσ.

Το ονομα ΕΛ απο τον Λιακοπουλο το πηρατε?

Αν ειναι καλο το παιχνιδι θα ερθω και εγω στο guild σας. Αλλα δε ξερω, επιφυλλασομαι για ενα ακομα αποτυχημενο wow clone

Δημοσ.
1) Γιατί θα πρέπει να αγοράσει κάποιος την collector's edition για να να έχει πρόσβαση σε ένα χαρακτηρηστικό που είναι υποτείθεται η καινοτομία ή το ισχυρό χαρτί του game?

2)Η μουσική , για εμένα τουλαχιστόν, είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι ενός RPG.

Δεν έχω παίξει Lineage οπότε δεν ξέρω τι μουσική είχε ,

αλλά το wow έχει πολύ καλή μουσική ,σε ορισμένα σημεία δε, εξαιρετική(π.χ στο Ashenvale).

Για ένα παιχνίδι που σαν πυρήνα του έχει την διαμάχη καλού-κακού (Angels/Devils),

περιμένω η μουσική να είναι επική.

3)Δεν άκουσα τίποτα που να θυμίζει ροκ, και είχα Asmo assasin lvl 12.

Εκτός αν φτιάχνει μετά.

Επίσης, το emote system είχε πολλά κενά, και πολλά απαράδεκτα όπως το dance των male Asmodians.

Επιφυλάσσομαι όμως μέχρι να δω τα patch notes του 1.5

1. Δεν είναι ανάγκη να αγοράσεις την CE φυσικά, τα φτερά δέχονται πολλά upgrades όσο ανεβαίνεις σε level, και μαζι με scrolls και pots μπορείς να πετάς non-stop.

2. Τώρα για το θέμα της μουσικής είναι καθαρά υποκειμενικό. Εγώ την θεωρώ άψογη στους Asmo και κομματάκι gay στους Elyos (no offence μελλοντικοί πελάτες μου :P). Δένει με τα περιβάλλοντα και είναι επική εκεί που πρέπει. Και απογειώνεται στην Abyss.

3. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω ήθελες από το emote system. Έχει πραγματικά πολλές επιλογές. Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά εκτος από το chat υπάρχουν πολλές ακόμα επιλογές emotes πατώντας "Κ" και πηγαίνοντας στο tab "Emotes"

Πάντως κάνε έναν κόπο και δες τα patch notes του 1.5. Κάπου στο AionSource.com, σορρρυ βαριέμαι να το ψάξω τώρα:)

Δημοσ.

Τη δουλεια εχει η καινοτομία με την collectors? Το οτι πετας δεν ειναι καινοτομία? Δηλαδη εγω που θα την εμπιστευτω για το εργο της απο την πρωτη στιγμη και θα σκασω 70 ευροπουλακια δεν πρεπει να ανταμειφθω για αυτο? Ειμαστε ισα και ομοια με αυτον που ΘΑ περιμενει να δει ΑΝ αξιζει το παιχνιδι, που ΘΑ μπει οταν βρει παρεα, που το λογοκρινει ολη την ωρα και οταν δει πως ελεγε @@ τελικα και οτι το παιχνιδι αξιζει τοτε ΘΑ παει να το παρει........

Απο το 1 level κιολας ακουγετε η τρομερη μουσικη των Asmo με το που βγαζεις τα οπλα σου.

Το emote ειχε κενα? Τι κενα δηλαδη? Που πιο πλουσιο και προτοτυπο απο αυτο δεν εχω δει ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.

Αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν καποιος ειναι παραξενος οτι και να του δειξεις θα σου βρει ΠΑΝΤΑ κατι!!!! Βρισκει παντα ελλατωματα εκει που δεν υπαρχουν.

Βεβαια παιζει και μεγαλο ρολο η πειρα αλλα και η ηλικια που εχει καποιος ωστε να μπορεσει να κρινει σωστα ενα παιχνιδι, αν δεν εχεις παιξει τα σκατα πως θα εκτιμησεις τα σωστα? Αν καποιος παιζει μονο single player παιχνιδια που εχουν αλλες προοπτικες σε γραφικα και μουσικη και ξαφνικα δοκιμαζει ενα ΜΜΟ λογικο ειναι να του ξυνησει ενα online.

Μπορει τα παντα να ειναι υποκειμενικα για τον καθενα ολοι ομως θα επρεπε να ειχαμε το stadar κριτηριο. Για παραδειγμα ειναι υποκειμενικο για τον καθε ενα μας τι ρουχο ειναι στην μοδα και τι οχι, αλλα ολοι ξερουμε πως δεν ειναι σωστο να βγουμε ξεβρακωτοι στον δρομο.

Στην δικια μας περιπτωση κοιταμε μουσικες και γραφικα (που ειναι υποκειμενικο για τον καθε ενα μας) αλλα δεν αναφερθηκε πουθενα οτι το ΑΙΟΝ εχει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΚΡΑΝ balance σε ΟΛΕΣ τις class. Αυτο και μονο και σε συνδιασμο την ποικιλια των quests-armor-weapon-skills ειναι αρκετα για να καταλαβετε τι εστι ΑΙΟΝ,αν δε το εχετε καταλαβει ακομα τοτε πολυ απλα δεν ειστε οι σωστοι παικτες για ενα ΜΜΟ και ποσο μαλλον για ενα παιχνιδι του βελινεκους του ΑΙΟΝ. Οποτε καλα κανετε και δεν παιζετε για να μην μας καταντησετε το παιχνιδι lineage.......

Δημοσ.

Απο που θα παρει κοσμο το Aion? Γιατι απο WoW δε παιζει να παρει ουτε με σφαιρες.

Μηπως θα μαζεψει τους συνταξιουχους παιχτες των free cracked mmo L2, οπως εσενα aposperiti (εσυ ειπες οτι επαιζες για χρονια L2 σε σπασμενους σερβερς), και τι ειδους gamers ειναι αυτοι?

Εγω πιστευω οτι θα μαζεψει ολους οσους παιξανε lineage στο παρελθον και τους αρεσε, ειτε παιζανε σε official ειτε σε σπασμενο. Αλλα δε μπορει κανεις να κανει προβλεψεις επειδη υπαρχει η ασιατικη αγορα που ειναι απροβλεπτη. Μπορει να βγει το παιχνιδι και να πλακωσουν να παιζουν ολα τα κινεζακια, γιαπωνεζακια, κορεατακια και να γινει πανικος, εκατομμυρια παιχτες.

Η ασιατικη αγορα ειναι εντελως απροβλεπτη

Κατσε να ερθει ευρωπη και τα ξαναλεμε

Δημοσ.
Απο που θα παρει κοσμο το Aion? Γιατι απο WoW δε παιζει να παρει ουτε με σφαιρες.

Πρωην hardcore raider σε WoW guild εδώ, rank 22 σε Ευρώπη. Έχεις κάνα άλλο επιχείρημα;:-D:-D:-D

Δημοσ.

Μηπως θα μαζεψει τους συνταξιουχους παιχτες των free cracked mmo L2, οπως εσενα aposperiti (εσυ ειπες οτι επαιζες για χρονια L2 σε σπασμενους σερβερς), και τι ειδους gamers ειναι αυτοι?

Εγω πιστευω οτι θα μαζεψει ολους οσους παιξανε lineage στο παρελθον και τους αρεσε, ειτε παιζανε σε official ειτε σε σπασμενο. Αλλα δε μπορει κανεις να κανει προβλεψεις επειδη υπαρχει η ασιατικη αγορα που ειναι απροβλεπτη. Μπορει να βγει το παιχνιδι και να πλακωσουν να παιζουν ολα τα κινεζακια, γιαπωνεζακια, κορεατακια και να γινει πανικος, εκατομμυρια παιχτες.

στο βετα παντως στο ευρωπαικο που για να παιξεις πρεπει να σκασεις τα 70 ευρω για την ωρα εχει πολυ κοσμο για δεδομενο οτι ειναι ατομα που εχουν πληρωσει ηδη..

τωρα αν ειναι παιχτες του λ2 η του wow τι σημασια εχει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονο στην Λεγεωνα μου εχω πααααααααααρα πολους που παρατησαν το wow, επισης οπως ειδες υπαρχουν και εδω! Το wow ΗΤΑΝ θρυλος, τωρα παει η ιδια η Blyzzard το τσακισε. Σακατεψε την ιστορια του, το balance των φιλων δεν το διορθωσε ποτε και ειναι μια απο τα ιδια πλεον.

Ευτυχως πολοι παικτες ξυπνησαν και αρχισαν να περνουν τον δρομο τον μακρυ....

Στην Βετα την Ευρωπαικη οπου για να παιξεις πρεπει πρωτα να αγορασεις το παιχνιδι και σου αποστελουν το serial number του οτι ωρα και να μπεις εχει 45 λεπτα αναμονη τουλαχιστον....Για να μην πουμε πως λενε 11 πως ανηγουν οι Server αλλα μετα απο 45 λεπτα ανοιγουν γιατι εχουν πεσει απο τον κοσμο.......Αυτο λεει πολλα........

Ξανα το φαινομενο εχω αποψη χωρις να γνωριζω!!!!

ΥΓ: Το Lineage το παρατησα για το wow οπου επαιζα 3 χρονια, οποτε βαλε και εμενα μεσα σε αυτους που το αφησαν για το ΑΙΟΝ.

ΥΓ2:Ειπα οτι επαιζα για χρονια Lineage οχι οτι επαιζα μονο σε private!!! (bnb-dios-extreme-official) Μονο σε official παιζω πλεον γιατι μεγαλωσαμε και δεν θελω να ειμαι ο κλασικος τζαμπατζης Ελληνας αλλά και να απολαμβανω το παιχνιδι οπως ειναι σωστα και οχι ενα δειγμα αυτου.

ΥΓ3: Αυτο το "κατσε να ερθει πρωτα στην Ευρωπη" ειναι η καλυτερη απαντηση στον αλλο φιλο μας που αναρωτιοταν γιατι η collectors να δινει τοσο καλα δωρα και ειναι αδικο.....Για αυτους που δεν λένε αυτο το "κατσε" αλλα το εψαξαν και αναγνωρισαν την αξια του και το εμμπιστευτικαν, αυτοι αν μη τι αλλο πρεπει να ξεχωριζουν.

Επεξ/σία από aposperittis
Δημοσ.

Τελικα αυτο με τα φτερα ειναι μουφα απ'οτι διαβαζω. Νομιζεις οτι ειναι +40 δευτερα , αλλα τελικα ειναι +10 δευτερα απο το level 30 που παιρνουν ολοι. Αν θα εδινα 20 ευρο παραπανω θα τα εδινα για τα +40 δευτερα. Τωρα για +10 δευτερα(που μπορει αργοτερα να αλλαξει κιολας) και για το γυναικειο asmodian κουκλακι δεν τα σκαω

Δημοσ.

Κοιτα η collectors δεν ειναι μονο τα αντικειμενα που σου δινει ειναι και η ομορφια του πακετου να το στολισεις στο γραφειο σου και να το χαιρεσαι εφοσον ειναι κατι που ξερεις πως θα το ευχαριστηθεις και θα περασεις ευχαριστες στιγμες. Οποτε θα ηθελες κατι διαφορετικο απο το συνηθες πακετο.

Για εμενα δεν ειναι τα παντα στον βωμο του συμφεροντος! Ειναι και λιγο το ψυχολογικο!

Δημοσ.
Τελικα αυτο με τα φτερα ειναι μουφα απ'οτι διαβαζω. Νομιζεις οτι ειναι +40 δευτερα , αλλα τελικα ειναι +10 δευτερα απο το level 30 που παιρνουν ολοι. Αν θα εδινα 20 ευρο παραπανω θα τα εδινα για τα +40 δευτερα. Τωρα για +10 δευτερα(που μπορει αργοτερα να αλλαξει κιολας) και για το γυναικειο asmodian κουκλακι δεν τα σκαω

To base flight time είναι ένα λεπτό.

Τα φτερά που αγοράζεις για κοντά 1 εκατομμύριο Kinah ( το currency του παιχνιδιού) είναι +30 secs. (Και όχι δεν τα παίρνουν όλοι γιατι μιλάμε για πολλά λεφτά.)

Τα φτερά της collectors είναι free και +40 seconds.

Τώρα πως καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως τα CE Wings είναι +10secs.....

Δημοσ.

+1 παρη και απο εμενα :lol:

Δημοσ.

@Aposperitis

Τη δουλεια εχει η καινοτομία με την collectors?

Δεν είπα ότι έχει σχέση. Απλά ότι ο χρόνος πτήσης είναι πολύ λίγος , για κάτι τόσο πολυδιαφημισμένο.Κάποιος φίλος απάντησε ότι με την CE αυξάνεται το Flight Time και σε αυτόν απάντησα.

1)Απο το 1 level κιολας ακουγετε η τρομερη μουσικη των Asmo με το που βγαζεις τα οπλα σου.

2)Το emote ειχε κενα? Τι κενα δηλαδη? Που πιο πλουσιο και προτοτυπο απο αυτο δεν εχω δει ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.

1)Μίλησα για την μουσική συνολικά , αλλά αυτό είναι θέμα υποκειμενικό σε τελική ανάλυση.

2) Το LOTRO έχει καλύτερα emotes κατά την γνώμη μου και βγήκε πριν 1 χρόνο περίπου.

Βεβαια παιζει και μεγαλο ρολο η πειρα αλλα και η ηλικια που εχει καποιος ωστε να μπορεσει να κρινει σωστα ενα παιχνιδι, αν δεν εχεις παιξει τα σκατα πως θα εκτιμησεις τα σωστα? Αν καποιος παιζει μονο single player παιχνιδια που εχουν αλλες προοπτικες σε γραφικα και μουσικη και ξαφνικα δοκιμαζει ενα ΜΜΟ λογικο ειναι να του ξυνησει ενα online.

Απλά να αναφέρω ότι είμαι 32 χρονών, παίζω games από 14 χρονών περίπου (στους θρυλικούς 80x86 με Hercules/VGA/EGA κάρτες :lol: ) , RPG περίπου 6 χρόνια,και ΜΜΟ τα τελευταία 2-3 χρόνια (κυρίως WoW και λίγο LOTRO)

Στην δικια μας περιπτωση κοιταμε μουσικες και γραφικα (που ειναι υποκειμενικο για τον καθε ενα μας) αλλα δεν αναφερθηκε πουθενα οτι το ΑΙΟΝ εχει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΚΡΑΝ balance σε ΟΛΕΣ τις class.

Πως μπορείς να μιλάς για balance στα classes όταν dεν έχεις παίξει όλα τα classes στο τελευταίο lvl ώστε να δεις τις πιο δυνατές τους ικανότητες;

Εκτός εάν έχεις φτάσει στο τελευταίο lvl όλων των class οπότε μου αρκεί η γνώμη σου.

Αυτο και μονο και σε συνδιασμο την ποικιλια των quests-armor-weapon-skills ειναι αρκετα για να καταλαβετε τι εστι ΑΙΟΝ,αν δε το εχετε καταλαβει ακομα τοτε πολυ απλα δεν ειστε οι σωστοι παικτες για ενα ΜΜΟ και ποσο μαλλον για ενα παιχνιδι του βελινεκους του ΑΙΟΝ.

Δεν το κατάλαβα αυτό...Δηλαδή όσοι παίζουν άλλα ΜΜΟ και δεν τα παρατήσουν για να πάνε στο ΑΙΟΝ έχουν πρόβλημα;

Τέλος να ξεκαθαρίσω κάτι.

Μακάρι το ΑΙΟΝ να βγει και να είναι το καλύτερο RPG-MMO που έχει βγει ποτέ.

Έχω πραγματικά αγανακτήσει με το WoW που ξεκίνησε από ένα πολύ καλό RPG και κατέληξε απλώς ένα MMO:rolleyes: και ψάχνω πάλι ένα καλό game.

H επόμενη beta ξεκινάει αύριο...Για να δούμε...

Υ.Γ. Το site/wiki των ΕΛ έχει πολύ δουλειά και είναι πολύ αξιόλογο.Συγχαρητήρια, συνεχίστε έτσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...