NickPlusPlus Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Ναι δίκιο έχει ο dream 21 και το Guild wars απο την ίδια εταιρία ίδιο με L2 ήταν....oh wait.... και το city of heroes ρε της ncsoft δεν ειναι.. ? αλλο ενα lineage. μα ποσους κλωνους θα βγαλει πια αυτη η παλιο-ncsoft :lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:48 ---------- Το σκέφτομαι! Απλά σε μία βδομάδα φεύγω διακοπές και μάλλον δεν θα προλάβω να το δω καν.Πότε είναι τα επόμενα events; το 5o closed beta ειναι το επομενο σαββατοκυριακοκοδευτερο και το 6ο και τελευταιο 14 με 17 αυγουστου
the_valliant Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 και το city of heroes ρε της ncsoft δεν ειναι.. ? αλλο ενα lineage. μα ποσους κλωνους θα βγαλει πια αυτη η παλιο-ncsoft :lol: Ευτυχώς όμως, ΕΥΤΥΧΩΣ!, δεν πρόκειται για άλλο ένα WoW-clone
aposperittis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Για τα παιδια που ειπαν για το πεταγμα μη ξεχνατε κατι παρα μα παρα πολυ βασικο! Ολοι ειδαμε την απλη εκδοση τους αμεσως μολις καναμε το quest και βγαλαμε φτερα! Ξεχνατε οτι με τα καταληλα ρουχα αυξανετε το Fly time, επισης με potions το μεγαλωνετε και αλλο και τελος στα 50 με καποια εκατομυριακια παιρνετε τα epic winds που πετατε ακομα πιο πολυ. Εδω η collectors δινει δωρο φτερα που πετανε πολυ περισσοτερη ωρα απο την αρχικη. Για την μουσικη δεν θα ελεγα τον ορο απαραδεκτη. Το οτι ειναι αλλης κουλτουρας απο αυτην που εχουμε μαθει εμεις δεν σημαινει πως ειναι "απαραδεκτη". Αντιθετα εγω την χαρηκα γιατι ηταν πολυ ευχαριστη εκπληξη σε αντιθεση με την ηλιθια πια μουσικη του L2 που ηταν σα να παιζει πιανακι το 12χρονο παιδι του προγραμματιστη. Οι Asmo που ειναι αλλης φιλοσοφιας ακουσατε ροκια τρομερη που παιζει? Τωρα για τους υπολοιπους που στοιχιματιζω πως πανω απο 15 level δεν πηγαν αλλα εχουν αποψη ειναι κλασικη νοοτροπια Ελληνα, για αυτο μας εχουν τελευταιους-χεσμενους στην Ευρωπη. Οταν οι αλλοι παιζουν παιχνιδαρες εμεις απλα αναμενουμε. Εχω φιλους που βαρεθηκαν το L2 και πουλανε τα accounts τους για το ΑΙΟΝ! Μαλιστα ο ενας το δινει 2500 ευρο για να καταλαβετε για τι Accounts μιλαμε.......(παρεπιπτωντος αν θελει κανεις account L2 ας μου πει, μιλάμε μονο για official) Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2009 από aposperittis
NickPlusPlus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Για τα παιδια που ειπαν για το πεταγμα μη ξεχνατε κατι παρα μα παρα πολυ βασικο! Ολοι ειδαμε την απλη εκδοση τους αμεσως μολις καναμε το quest και βγαλαμε φτερα! Ξεχνατε οτι με τα καταληλα ρουχα αυξανετε το Fly time, επισης με potions το μεγαλωνετε και αλλο και τελος στα 50 με καποια εκατομυριακια παιρνετε τα epic winds που πετατε ακομα πιο πολυ.Εδω η collectors δινει δωρο φτερα που πετανε πολυ περισσοτερη ωρα απο την αρχικη. Για την μουσικη δεν θα ελεγα τον ορο απαραδεκτη. Το οτι ειναι αλλης κουλτουρας απο αυτην που εχουμε μαθει εμεις δεν σημαινει πως ειναι "απαραδεκτη". Αντιθετα εγω την χαρηκα γιατι ηταν πολυ ευχαριστη εκπληξη σε αντιθεση με την ηλιθια πια μουσικη του L2 που ηταν σα να παιζει πιανακι το 12χρονο παιδι του προγραμματιστη. Οι Asmo που ειναι αλλης φιλοσοφιας ακουσατε ροκια τρομερη που παιζει? Τωρα για τους υπολοιπους που στοιχιματιζω πως πανω απο 15 level δεν πηγαν αλλα εχουν αποψη ειναι κλασικη νοοτροπια Ελληνα, για αυτο μας εχουν τελευταιους-χεσμενους στην Ευρωπη. Οταν οι αλλοι παιζουν παιχνιδαρες εμεις απλα αναμενουμε. Εχω φιλους που βαρεθηκαν το L2 και πουλανε τα accounts τους για το ΑΙΟΝ! Μαλιστα ο ενας το δινει 2500 ευρο για να καταλαβετε για τι Accounts μιλαμε.......(παρεπιπτωντος αν θελει κανεις account L2 ας μου πει, μιλάμε μονο για official) πολυ σωστος εισαι. σε ποιον server παιζεις beta αν επιτρεπεται? και aion-el βλεπω ε? κομπλε
aposperittis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Παίζω στον Ariel. Eίμαι ο Αdmin και κατασυνέπεια και ο Leader των ΕΛ και εχω δουλεψει παρα πολυ -δεν ξερω αν εριξες καμια ματια- για να φτιαξω αυτα τα 2 site (wiki-El) και καπου χαλιεμαι να βλεπω ανθρωπους που δεν ενω δεν εχουν ασχοληθει ουτε στο ελαχιστο παρολα αυτα ομως να το κατακρινουν! http://www.aion-wiki.ucoz.com/ http://www.aion-el.com Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2009 από aposperittis
NickPlusPlus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Παίζω στον Ariel.Eίμαι ο Αdmin και κατασυνέπεια και ο Leader των ΕΛ και εχω δουλεψει παρα πολυ -δεν ξερω αν εριξες καμια ματια- για να φτιαξω αυτα τα 2 site (wiki-El) και καπου χαλιεμαι να βλεπω ανθρωπους που δεν ενω δεν εχουν ασχοληθει ουτε στο ελαχιστο παρολα αυτα ομως να το κατακρινουν! http://www.aion-wiki.ucoz.com/ http://www.aion-el.com προφανως και εχω ριξει ματια και με ενδιεφερε να μπω στο legion απλα ειδα οτι θελετε πανω απο 20 χρονων ατομα και τον Δεκεμβρη γινομαι 19
Yperaspisths Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Διάβασα τα wiki-El , έχω δει άπειρα videos στο youtube και έχω διαβάσει και reviews από παίχτες ,αλλά και previews από sites(ign κ.τ.λ). Πιστεύω ότι το ΑΙΟΝ είναι ένα βελτιωμένο WoW πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό , αλλά δεν έχει πολλά στοιχειά που το κάνουν να ξεχωρίζει από το WoW. Για παράδειγμα υπάρχουν και εδω 2 factions όπως στο WoW(horde ,alliance). Το art style μοιαζει στο WoW (πολλά και έντονα χρώματα, τερατάκια με πολλά χρώματα και με κάπως anime style κ.τ.λ) , ΑΛΛΑ φυσικά τα γραφικά γενικότερα είναι 100 σκάλες ανωτερα από του WoW. Επίσης είναι το πρώτο game που έχεις την δυνατότητα να φτιάξεις τον char σου όπως πραγματικά θέλεις. Ούτε το ΑΟC δεν είχε τόσες επιλογές. Τα animations μοιάζουν με του WoW πάλι ,αλλά έχουν λίγο καλύτερα εφέ. Η UI μου φαίνεται ιδία, τα classes σχεδόν ιδία (mage,warrior,priest κ.τ.λ). Θα δοκιμάσω φυσικά το ΑΙΟΝ όχι για τα φτερά (δεν με εντυπωσιάζει αυτό) ,αλλά γιατί δεν αντέχω τα εντελώς καρτουνιστικα γραφικά του WoW. Επισης φαίνεται ότι το game θα έχει καλύτερο pvp και επιτέλους θα υπάρχει death penalty (χάνοντας xp και πληρώνοντας πολλά λεφτά). Τέρμα τα 12χρονα που κάνουν άμυαλες εφόδους που οδηγούν σε βέβαιο θάνατο. Τέρμα τα 12χρονα που διαλύουν τα pvp parties επειδή δεν ακολουθουν στρατηγική. Πιστεύω ότι στο ΑΙΟΝ με τον φόβο του death penalty το pvp θα γίνει επιτέλους ευχάριστο(έτσι ελπίζω τουλάχιστον)
NickPlusPlus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Διάβασα τα wiki-El , έχω δει άπειρα videos στο youtube και έχω διαβάσει και reviews από παίχτες ,αλλά και previews από sites(ign κ.τ.λ). Πιστεύω ότι το ΑΙΟΝ είναι ένα βελτιωμένο WoW πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό , αλλά δεν έχει πολλά στοιχειά που το κάνουν να ξεχωρίζει από το WoW. Για παράδειγμα υπάρχουν και εδω 2 factions όπως στο WoW(horde ,alliance). Το art style μοιαζει στο WoW (πολλά και έντονα χρώματα, τερατάκια με πολλά χρώματα και με κάπως anime style κ.τ.λ) , ΑΛΛΑ φυσικά τα γραφικά γενικότερα είναι 100 σκάλες ανωτερα από του WoW. Επίσης είναι το πρώτο game που έχεις την δυνατότητα να φτιάξεις τον char σου όπως πραγματικά θέλεις. Ούτε το ΑΟC δεν είχε τόσες επιλογές. Τα animations μοιάζουν με του WoW πάλι ,αλλά έχουν λίγο καλύτερα εφέ. Η UI μου φαίνεται ιδία, τα classes σχεδόν ιδία (mage,warrior,priest κ.τ.λ). Θα δοκιμάσω φυσικά το ΑΙΟΝ όχι για τα φτερά (δεν με εντυπωσιάζει αυτό) ,αλλά γιατί δεν αντέχω τα εντελώς καρτουνιστικα γραφικά του WoW. Επισης φαίνεται ότι το game θα έχει καλύτερο pvp και επιτέλους θα υπάρχει death penalty (χάνοντας xp και πληρώνοντας πολλά λεφτά). Τέρμα τα 12χρονα που κάνουν άμυαλες εφόδους που οδηγούν σε βέβαιο θάνατο. Τέρμα τα 12χρονα που διαλύουν τα pvp parties επειδή δεν ακολουθουν στρατηγική. Πιστεύω ότι στο ΑΙΟΝ με τον φόβο του death penalty το pvp θα γίνει επιτέλους ευχάριστο(έτσι ελπίζω τουλάχιστον) χα βρηκαμε καποιον που τον ενοχλουν τα καρτουνιστικα του γοου! αυτα ειναι. τα γραφικα εγω δεν θα τα συγκρινα καν καθως οπως ειπες και εσυ βεβαια ειναι πολυ ανωτερα. το καλο επισης με το aion ειναι οτι υπαρχει δυνατοτητα να φτιαξεις ομορφο χαρακτηρα ενω στο γοου αν εξαιρεσεις blood elves ολοι ασχημοι ειναι :p:p . Εμενα με ετσουξε παντως το dp και τα λεφτα ειδικα που εσκαγα στον soul healer. Αλλα ναι θα βοηθησει.
paki Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Το death penalty δεν ισχυει στο PvP. Δεν χανεις χp εαν πεθανεις απο ατομο τις αντιθετης faction.Αντιθετα χανεις Abyss Points. Abyss Points χρειαζονται για τa PvP items, και PvP Ranks κλπ
Yperaspisths Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 χα βρηκαμε καποιον που τον ενοχλουν τα καρτουνιστικα του γοου! αυτα ειναι. τα γραφικα εγω δεν θα τα συγκρινα καν καθως οπως ειπες και εσυ βεβαια ειναι πολυ ανωτερα. το καλο επισης με το aion ειναι οτι υπαρχει δυνατοτητα να φτιαξεις ομορφο χαρακτηρα ενω στο γοου αν εξαιρεσεις blood elves ολοι ασχημοι ειναι :p:p . Εμενα με ετσουξε παντως το dp και τα λεφτα ειδικα που εσκαγα στον soul healer. Αλλα ναι θα βοηθησει. Πολλοί ενοχλούνται απο τα καρτουνιστικα γραφικά. Ναι το gameplay παίζει τον σημαντικότερο ρόλο ,αλλα βρισκόμαστε στο 2009 και τα γραφικά του WoW ειναι απαίσια. Το ΑΙΟΝ ''μοιάζει'' στα γραφικά με το WoW με την εννοια οτι και αυτα υιοθετουν το anime style. Eπίσης στο WoW ολοι ασχημοι ειναι , γιατι τα γραφικα ειναι αθλια και αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι το game ξεκινησε να φτιαχνεται το 2001. Υ.Γ Οι blood elfs ειναι οι πιο ασχημοι παντως. Oι males μοιαζουν με gay ken doles και οι females με barbie dolls + του οτι ολα τα 12χρονα ρολαραν Βelfs
NickPlusPlus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Πολλοί ενοχλούνται απο τα καρτουνιστικα γραφικά. Ναι το gameplay παίζει τον σημαντικότερο ρόλο ,αλλα βρισκόμαστε στο 2009 και τα γραφικά του WoW ειναι απαίσια. Το ΑΙΟΝ ''μοιάζει'' στα γραφικά με το WoW με την εννοια οτι και αυτα υιοθετουν το anime style. Eπίσης στο WoW ολοι ασχημοι ειναι , γιατι τα γραφικα ειναι αθλια και αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι το game ξεκινησε να φτιαχνεται το 2001. Υ.Γ Οι blood elfs ειναι οι πιο ασχημοι παντως. Oι males μοιαζουν με gay ken doles και οι females με barbie dolls + του οτι ολα τα 12χρονα ρολαραν Βelfs εγω πιστευω οτι η ασχημια βρισκεται κυριως στα gnomes και τα night elves. Orcs kai trolls ειναι απο υποθεση ασχημοι οποτε δεν πιανονται.
aposperittis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Στα ΜΜΟ αρχιζει σιγα,σιγα να υπαρχει κορεσμος. Οτι και να κανει καποιος αναγκαστικα θα αντιγραψει ο ενας τον αλλο. Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για RPG style οπου οι επιλογες ειναι συγκεκριμενες. Το ΑΙΟΝ σας θυμιζει wow επειδη εχει 2 faction, αν ηταν ανοικτο pvp θα λεγανε ολοι οτι ειναι αλλο ενα lineage 2! Eδω το λενε τωρα........ Τα γραφικα του wow ειναι μια χαρα για αυτο που θελει να βγαλει προς τα εξω, εναν ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟ ο οποιος μαλιστα μας παρουσιαστηκε πριν 5 χρονια, τι περιμενετε? Το παν σε ενα παιχνιδι δεν ειναι τα γραφικα, αλλα το gameplay του, αν θελετε γραφικα πηγαιντε στο conan! Μπας και γλυτωσει το κλεισιμο. Μακαρι το ΑΙΟΝ να κρατησει 5+ χρονια οπως το wow-Lineage, ακομα ομως και να μην το κανει ή εστω τα σκατωσει η Ncsoft και μας ξενερωσει οπως εκανε με το Lineage μετα απο 3-4 χρονια, αυτο που θα μετραει ειναι πως θα το εχουμε χορτασει-διασκεδασει ολο αυτο τον καιρο και χαλαλι του ολα τα αλλα. Εγω επαιζα 3 χρονια L2 (Βnb-dios-extreme-official) και με ξενερωσε η συμπεριφορα της Nc και το παρατησα, ομως ηταν τα καλυτερα gaming χρονια της ζωης μου, και την ευχαριστω για αυτο. Αυτο θελω να ζησω και με το ΑΙΟΝ και ας του κανει οτι θελει μετα..... Μη λετε "ειναι της Nc αρα ξερω πως θα καταληξει" γιατι μεχρι να καταληξει ΑΝ καταληξει θα εχετε ζησει μοναδικες εμπειρειες.
GabrielConnor Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Και για όσους έχουν ακόμα αμφιβολίες για το αν το παιχνίδι αυτό θα είναι oriented και για το Western κοινό, κάντε έναν κόπο να δείτε το patch 1.5 (με αυτό θα γίνει release στην Ευρώπη το παιχνίδι) που προσθέτει άπειρο PvE content στο ήδη υπάρχον του παιχνιδιού καθώς και πολλά instances
Merdock Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Γενικά τα παιχνίδια της NC δε μου αρέσουν.Θα μπορούσα να πω ότι τα απεχθάνομαι κιόλας. Το Aion ωστόσο,εκτός απροόπτου θα το αγοράσω και απ'ότι δείχνουν τα πράματα θα είναι και το πρώτο MMO μετά το WoW που θα με κρατήσει μετά τους πρώτους 1-2 μήνες παιχνιδιού.Αυτό πιστεύω λέει πολλά...
NickPlusPlus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Γενικά τα παιχνίδια της NC δε μου αρέσουν.Θα μπορούσα να πω ότι τα απεχθάνομαι κιόλας. Το Aion ωστόσο,εκτός απροόπτου θα το αγοράσω και απ'ότι δείχνουν τα πράματα θα είναι και το πρώτο MMO μετά το WoW που θα με κρατήσει μετά τους πρώτους 1-2 μήνες παιχνιδιού.Αυτό πιστεύω λέει πολλά... ωραιος μαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα