SpY Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Σήμερα πήρα και εγώ key για να δω ο ίδιος τι παίζει με το game.Πάντως φαίνεται ενδιαφέρον
NickPlusPlus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 αν θελετε να βρειτε και εμενα μεσα στις επομενες beta και να παιξουμε μαζι χωθειτε στον server που αρχιζει απο Μ ... δεν μπορω να θυμιθω με την καμια το ονομα του ειναι χαρακτηριστικος παντως οι αλλοι 2 αρχιζουνε απο Α και ο αλλος απο Ι νομιζω.. εχω βρει κ αλλους ελληνες στον Μ... και το ονομα μου ειναι PwnBlades. Θα χαρω να παιξω με ολους!! εχουμε ακομα ομως μια βδομαδα μεχρι τοτε.
stathis77 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Nick, και εγώ στον ίδιο server ήμουν Μάλιστα νομιζω ότι κάπου σε πηρε το μάτι μου. Είχα scout με name Carus αλλά τον έφτασα μέχρι το lvl 11. Ελπίζω να τα πούμε στην επόμενη beta
NickPlusPlus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Nick,και εγώ στον ίδιο server ήμουν Μάλιστα νομιζω ότι κάπου σε πηρε το μάτι μου. Είχα scout με name Carus αλλά τον έφτασα μέχρι το lvl 11. Ελπίζω να τα πούμε στην επόμενη beta εννοειται . τα λεμε in game
NickPlusPlus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 ιδια εταιρια οποτε clone lineage που ακριβως βασιζεσαι και το λες αυτο?
GabrielConnor Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 που ακριβως βασιζεσαι και το λες αυτο? Προφανώς έκανε τον κόπο και είδε το παιχνίδι. Oh wait..... Μάλλον το είδε στον ύπνο του.:-D:-D
ultralisk Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 ιδια εταιρια οποτε clone lineage ναι, ακριβώς...καμία σχέση
dream21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 που ακριβως βασιζεσαι και το λες αυτο? Προφανώς έκανε τον κόπο και είδε το παιχνίδι. Oh wait..... Μάλλον το είδε στον ύπνο του.:-D:-D ναι, ακριβώς...καμία σχέση απλη ερωτηση τα game mechanics ειναι εντελως ανοιχτα η l2 τυπου? η απαντηση ειναι ουσιαστικη και φυσικα θα πειτε ναι διοτι ειναι κλειστα και μαλιστα περιορισμενα οπως του l2 αρα η συγκριση ειναι στο ιδιο κομματι οπου η ιδια φιλοσοφια του unbalance αναπτυσεται και εκει το aion περα απο τα γραφικα τα οποια ειναι παρα πολυ καλα τι ειναι? περιμενετε να βγουν οι στην φορα παλι τα leak files που οπως κανει καθε φορα οι ncsoft και μετα τα λεμε. και κατι last: το game δεν ειναι κατι διαφορετικο απο το l2.......παλι θα γεμισει απο κινεζους farmer παλι θα εχουμε τα ηλιθια σημαδια των μεγαλων clan που θα εχουν 300 bot σε 300 διαφορετικα σημεια μην αφηνοντας σε να xpαρεις και το συστημα μαχης του εκτος απο τα καλα γραφικα ειναι σκ@τ@ με Σ κεφ..
GabrielConnor Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 ΟΚ Μιστερ προφήτη, τα λέμε σε κανα χρόνο να δούμε. Εν τω μεταξυ εγώ με άλλα τέσσερα φιλαράκια χτες στον κινέζικο περάσαμε άψογα και γελάσαμε μέχρι δακρύων με ένα πάρα πολύ ωραίο infiltration quest που μας έδωσε και την ευκαιρία για μια καλή δόση PvP στις αντίπαλες περιοχές
dream21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 ΟΚ Μιστερ προφήτη, τα λέμε σε κανα χρόνο να δούμε. Εν τω μεταξυ εγώ με άλλα τέσσερα φιλαράκια χτες στον κινέζικο περάσαμε άψογα και γελάσαμε μέχρι δακρύων με ένα πάρα πολύ ωραίο infiltration quest που μας έδωσε και την ευκαιρία για μια καλή δόση PvP στις αντίπαλες περιοχές βρε δεν λεω και ουτε ειμαι προφητης και καλα κανετε και να το χαριτε το game αλλωστε γιαυτο ειναι, απλος για εμενα μιλαω δεν προκειτε να με συγκινηση διοτι εχω καει απο τα παιχνιδια τις εν λογου εταιρειας και δεν εχει κατι να μου προσφερει πλεον.
GabrielConnor Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 βρε δεν λεω και ουτε ειμαι προφητης και καλα κανετε και να το χαριτε το game αλλωστε γιαυτο ειναι, απλος για εμενα μιλαω δεν προκειτε να με συγκινηση διοτι εχω καει απο τα παιχνιδια τις εν λογου εταιρειας και δεν εχει κατι να μου προσφερει πλεον. Dream ωραία όλα αυτα...από εμένα μια απλή ερώτηση και την τελειώνω την κουβέντα γιατι δεν εχει νόημα. Το παιχνίδι το έχεις παίξει;
dream21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Dream ωραία όλα αυτα...από εμένα μια απλή ερώτηση και την τελειώνω την κουβέντα γιατι δεν εχει νόημα. Το παιχνίδι το έχεις παίξει; σε κινεζικο server beta για 2-3 μερες και μου ηταν αρκετες ωστε να το παρατησω. πρεπει να ηταν beta3 δεν θυμαμε καλα οταν το δοκιμασα στις αρχες του ιουλιου.
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 γιατι δεν χωνεσαι και εσυ beta μαν? εχει ακομα 2 events Το σκέφτομαι! Απλά σε μία βδομάδα φεύγω διακοπές και μάλλον δεν θα προλάβω να το δω καν. Πότε είναι τα επόμενα events;
A7X. Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Ναι δίκιο έχει ο dream 21 και το Guild wars απο την ίδια εταιρία ίδιο με L2 ήταν....oh wait....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα