Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα πήρα και εγώ key για να δω ο ίδιος τι παίζει με το game.Πάντως φαίνεται ενδιαφέρον

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν θελετε να βρειτε και εμενα μεσα στις επομενες beta και να παιξουμε μαζι χωθειτε στον server που αρχιζει απο Μ ... δεν μπορω να θυμιθω με την καμια το ονομα του :lol: ειναι χαρακτηριστικος παντως οι αλλοι 2 αρχιζουνε απο Α και ο αλλος απο Ι νομιζω.. εχω βρει κ αλλους ελληνες στον Μ... και το ονομα μου ειναι PwnBlades. Θα χαρω να παιξω με ολους!! εχουμε ακομα ομως μια βδομαδα μεχρι τοτε. :mrgreen:

Δημοσ.

Nick,

και εγώ στον ίδιο server ήμουν :lol:

Μάλιστα νομιζω ότι κάπου σε πηρε το μάτι μου.

Είχα scout με name Carus αλλά τον έφτασα μέχρι το lvl 11. Ελπίζω να τα πούμε στην επόμενη beta ;)

Δημοσ.
Nick,

και εγώ στον ίδιο server ήμουν :lol:

Μάλιστα νομιζω ότι κάπου σε πηρε το μάτι μου.

Είχα scout με name Carus αλλά τον έφτασα μέχρι το lvl 11. Ελπίζω να τα πούμε στην επόμενη beta ;)

εννοειται . τα λεμε in game ;)

Δημοσ.
που ακριβως βασιζεσαι και το λες αυτο?

Προφανώς έκανε τον κόπο και είδε το παιχνίδι.

Oh wait.....

Μάλλον το είδε στον ύπνο του.:-D:-D:-D

Δημοσ.
που ακριβως βασιζεσαι και το λες αυτο?

Προφανώς έκανε τον κόπο και είδε το παιχνίδι.

Oh wait.....

Μάλλον το είδε στον ύπνο του.:-D:-D:-D

ναι, ακριβώς...καμία σχέση :lol:

απλη ερωτηση

τα game mechanics ειναι εντελως ανοιχτα η l2 τυπου? η απαντηση ειναι ουσιαστικη και φυσικα θα πειτε ναι διοτι ειναι κλειστα και μαλιστα περιορισμενα οπως του l2 αρα η συγκριση ειναι στο ιδιο κομματι οπου η ιδια φιλοσοφια του unbalance αναπτυσεται και εκει το aion περα απο τα γραφικα τα οποια ειναι παρα πολυ καλα τι ειναι?

περιμενετε να βγουν οι στην φορα παλι τα leak files που οπως κανει καθε φορα οι ncsoft και μετα τα λεμε.

και κατι last:

το game δεν ειναι κατι διαφορετικο απο το l2.......παλι θα γεμισει απο κινεζους farmer παλι θα εχουμε τα ηλιθια σημαδια των μεγαλων clan που θα εχουν 300 bot σε 300 διαφορετικα σημεια μην αφηνοντας σε να xpαρεις και το συστημα μαχης του εκτος απο τα καλα γραφικα ειναι σκ@τ@ με Σ κεφ..

Δημοσ.

ΟΚ Μιστερ προφήτη, τα λέμε σε κανα χρόνο να δούμε.

Εν τω μεταξυ εγώ με άλλα τέσσερα φιλαράκια χτες στον κινέζικο περάσαμε άψογα και γελάσαμε μέχρι δακρύων με ένα πάρα πολύ ωραίο infiltration quest που μας έδωσε και την ευκαιρία για μια καλή δόση PvP στις αντίπαλες περιοχές:)

Δημοσ.
ΟΚ Μιστερ προφήτη, τα λέμε σε κανα χρόνο να δούμε.

Εν τω μεταξυ εγώ με άλλα τέσσερα φιλαράκια χτες στον κινέζικο περάσαμε άψογα και γελάσαμε μέχρι δακρύων με ένα πάρα πολύ ωραίο infiltration quest που μας έδωσε και την ευκαιρία για μια καλή δόση PvP στις αντίπαλες περιοχές:)

βρε δεν λεω και ουτε ειμαι προφητης και καλα κανετε και να το χαριτε το game αλλωστε γιαυτο ειναι, απλος για εμενα μιλαω δεν προκειτε να με συγκινηση διοτι εχω καει απο τα παιχνιδια τις εν λογου εταιρειας και δεν εχει κατι να μου προσφερει πλεον.

Δημοσ.
βρε δεν λεω και ουτε ειμαι προφητης και καλα κανετε και να το χαριτε το game αλλωστε γιαυτο ειναι, απλος για εμενα μιλαω δεν προκειτε να με συγκινηση διοτι εχω καει απο τα παιχνιδια τις εν λογου εταιρειας και δεν εχει κατι να μου προσφερει πλεον.

Dream ωραία όλα αυτα...από εμένα μια απλή ερώτηση και την τελειώνω την κουβέντα γιατι δεν εχει νόημα.

Το παιχνίδι το έχεις παίξει;

Δημοσ.
Dream ωραία όλα αυτα...από εμένα μια απλή ερώτηση και την τελειώνω την κουβέντα γιατι δεν εχει νόημα.

Το παιχνίδι το έχεις παίξει;

σε κινεζικο server beta για 2-3 μερες και μου ηταν αρκετες ωστε να το παρατησω. πρεπει να ηταν beta3 δεν θυμαμε καλα οταν το δοκιμασα στις αρχες του ιουλιου.

Δημοσ.

γιατι δεν χωνεσαι και εσυ beta μαν? εχει ακομα 2 events ;)

Το σκέφτομαι! Απλά σε μία βδομάδα φεύγω διακοπές και μάλλον δεν θα προλάβω να το δω καν.

Πότε είναι τα επόμενα events;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...