Προς το περιεχόμενο

Aion: Tower of Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δε νομιζω οτι θα το αγορασω, μου φανηκε τελικα ενα game μια απο τα ιδια, χωρις να εχει να προσφερει κατι δοαφορετικο σε σχεση με τα υπολοιπα.Ποια η γνωμη σας οσοι δοκιμασατε την beta?

Δημοσ.
δε νομιζω οτι θα το αγορασω, μου φανηκε τελικα ενα game μια απο τα ιδια, χωρις να εχει να προσφερει κατι δοαφορετικο σε σχεση με τα υπολοιπα.Ποια η γνωμη σας οσοι δοκιμασατε την beta?

θα διαφωνησω καθως μου φανηκε εξαιρετικο παιχνιδι στους περισσοτερους τομεις ηδη απο την beta.. το διαφορετικο το βρηκα στο πεταγμα , στη φιλοσοφια του cleric και του chanter , στο οτι τα races ειναι απλα -αλλα προσεγμενα- το φως και το σκοταδι (μιλαω για τους Elyos και τους Asmodians για οποιον δεν ξερει) , στο οτι μπορεις ουσιαστικα να φτιαξεις ενα χαρακτηρα οπως ακριβως τον εχεις φανταστει με αμετρητες επιλογες (οι πιθανοι συνδυασμοι στο customize ειναι πραγματικα απειροι) ειτε τον θες σε στυλ νανου, ειτε ανθρωπου, ειτε γνωμικου, ειτε τρολλ, ειτε ξωτικου, ειτε τα παντα ολα παραδειγματος χαρη.. Μου αρεσε παρα πολυ οτι ειχε προσεγμενα γραφικα και οχι οπως ας πουμε του γοου που θυμιζουνε το καρτουνιστικο και μου αρεσε που οταν προσπαθουσα να βρω ομοιοτητες με αλλα mmo αυτες ποικιλλαν και ουσιαστικα ηταν μια μιξη απο πολλα. Τελος η μουσικη αρχικα δεν με ενθουσιαζε αλλα σιγα σιγα αρχισε να μου αρεσει.. Με λιγα λογια κατα τη γνωμη μου το game ειναι Κ-Ο-Ρ-Υ-Φ-Α-Ι-Ο :-)

Δημοσ.

Καλημέρες,

η μόνη beta που έπαιξα ήταν η 4.

Προερχόμενος από WoW, είδα αρκετά καλά σημεία αλλά και πολλά άσχημα , τα οποία δεν νομίζω να φτιαχτούν πριν το release.

Κατ' αρχήν , ο ήχος.

Σε ορισμένα σημεία ήταν αρκετά καλός, αλλά σε ορισμένα άλλα ήταν επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

Ειδικά σε κάτι φάρμες που σε έστελναν κατά καιρούς για quests άκουγες κάτι τσιφτετέλια!!!!Νόμιζα ότι ήμουν στην Αίγυπτο και ότι σε λίγο θα έβγαιναν οι χανούμισσες :lol:

Και αυτά για quests των Asmodians, όπου θα περίμενε κανείς λίγο πιο σκοτεινές καταστάσεις.

Το ίδιο και για όλα τα ηχητικά εφέ.Πάααρα πολύ ανατολίτικα τα περισσότερα.

Τα γραφικά:

ενώ τα γραφικά των χαρακτήρων ήταν πολύ καλά, κάποια textures στο περιβάλλον θέλουν περισσότερη δουλειά.

Δεν συγκρίνονται με αυτά του LOTRO κατά την γνώμη μου.

Στα θετικά επίσης ότι το παιχνίδι με τέρμα όλα τα γραφικά έτρεχε πάρα πολύ άνετα, η μηχανή γραφικών του φαίνεται ότι δουλεύει πολύ καλά.

Το social:

Το ότι δεν υπήρχε general chat ήταν τεράστιο λάθος, αν και ακούγεται ότι απλά ήταν απενεργοποιημένο για την beta.Θα δούμε.

Flying -Wings:

Τα φτερά ήταν κάτι που έχει διαφημιστεί πάρα πολύ από την NCSoft αλλά δυστυχώς δεν ήταν αυτό που περίμενα.

Πετάς για πολύ λίγο χρόνο(1 λεπτό), με μεγάλο CD και σε πολύ λίγες περιοχές.

Στις περισσότερες το πέταγμα απαγορεύεται.

Τέλος πάντων, για να μην μακρηγορώ, μου φάνηκε σαν ένα παιχνίδι με πολύ καλές προοπτικές, το οποίο όμως θέλει πολύ δουλειά ακόμα τόσο σε λεπτομέρειες όσο και σε ουσιώδη θέματα.

Αν δεν βελτιωθεί μέχρι το release δεν θα το προτιμήσω.

Δημοσ.
Καλημέρες,

η μόνη beta που έπαιξα ήταν η 4.

Προερχόμενος από WoW, είδα αρκετά καλά σημεία αλλά και πολλά άσχημα , τα οποία δεν νομίζω να φτιαχτούν πριν το release.

Κατ' αρχήν , ο ήχος.

Σε ορισμένα σημεία ήταν αρκετά καλός, αλλά σε ορισμένα άλλα ήταν επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

Ειδικά σε κάτι φάρμες που σε έστελναν κατά καιρούς για quests άκουγες κάτι τσιφτετέλια!!!!Νόμιζα ότι ήμουν στην Αίγυπτο και ότι σε λίγο θα έβγαιναν οι χανούμισσες :lol:

Και αυτά για quests των Asmodians, όπου θα περίμενε κανείς λίγο πιο σκοτεινές καταστάσεις.

Το ίδιο και για όλα τα ηχητικά εφέ.Πάααρα πολύ ανατολίτικα τα περισσότερα.

Τα γραφικά:

ενώ τα γραφικά των χαρακτήρων ήταν πολύ καλά, κάποια textures στο περιβάλλον θέλουν περισσότερη δουλειά.

Δεν συγκρίνονται με αυτά του LOTRO κατά την γνώμη μου.

Στα θετικά επίσης ότι το παιχνίδι με τέρμα όλα τα γραφικά έτρεχε πάρα πολύ άνετα, η μηχανή γραφικών του φαίνεται ότι δουλεύει πολύ καλά.

Το social:

Το ότι δεν υπήρχε general chat ήταν τεράστιο λάθος, αν και ακούγεται ότι απλά ήταν απενεργοποιημένο για την beta.Θα δούμε.

Flying -Wings:

Τα φτερά ήταν κάτι που έχει διαφημιστεί πάρα πολύ από την NCSoft αλλά δυστυχώς δεν ήταν αυτό που περίμενα.

Πετάς για πολύ λίγο χρόνο(1 λεπτό), με μεγάλο CD και σε πολύ λίγες περιοχές.

Στις περισσότερες το πέταγμα απαγορεύεται.

Τέλος πάντων, για να μην μακρηγορώ, μου φάνηκε σαν ένα παιχνίδι με πολύ καλές προοπτικές, το οποίο όμως θέλει πολύ δουλειά ακόμα τόσο σε λεπτομέρειες όσο και σε ουσιώδη θέματα.

Αν δεν βελτιωθεί μέχρι το release δεν θα το προτιμήσω.

+1 για τον ηχο, ισχυει και στις περιοχες των elyos αλλα οπως και να το κανουμε εγω γελαγα οταν εμπαινα σε φαρμες και χωρια ειχε φαση να ακους ηχους λες και βρισκεσαι στο Hobbiton.

+1 για το general chat λογικα θα το χωσουνε ομως.

για τα φτερα πιστευω οτι βιαστηκες να κρινεις. προφανως και αρχικα θα ειναι περιορισμενη η ωρα που μπορεις να πετας αλλα πιο μετα ξερεις οτι μπορεις να την επεκτινεις? προσωπικα στη συγκεκριμενη beta εφτασα το flight time μου στα 1 και 15 χωρις καν να ειμαι max level και χωρις να γνωριζω ολα τα buffs/items για αυτη τη δουλεια.. "Στις περισσοτερες το πεταμα απαγορευεται" <-- ποτε προλαβες να πας στις περισσοτερες περιοχες του aion σε ενα event ? :o

Ασε που αμα βαζανε μικρο cd και μεγαλο flight time στο πεταγμα δεν θα εβλεπες και κανεναν στο εδαφος. :-D

Δημοσ.

Νομίζω υπάρχει general chat όταν έπαιζα στους κορεάτικους servers αν και δεν καταλάβαινα τίποτα νομίζω υπήρχε δηλαδή μιλούσανε άτομα, υπήρχαν sell-buy shouts κτλ..

Δημοσ.
Νομίζω υπάρχει general chat όταν έπαιζα στους κορεάτικους servers αν και δεν καταλάβαινα τίποτα νομίζω υπήρχε δηλαδή μιλούσανε άτομα, υπήρχαν sell-buy shouts κτλ..

και τωρα υπηρχε απλα για καποιο λογο δεν χρησιμοποιητω απο κανεναν σε φαση ητανε νεκρο οποτε δεν ξερω αν οντως βλεπανε ολοι οτι εγραφες στο general. βεβαια τα shouts μια χαρα πιανανε.

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση για όσους είναι στην beta;

To combat system πως σας φαίνεται; Είναι δουλεμένο ή είναι "ξερό" και κάπως αφήνει την αίσθηση του κάτι δεν πάει καλά;

Δεν έχω παίξει το game αλλά από κάποια video που είδα, σαν να μου δημιούργησε αυτή την εντύπωση. Φυσικά και δεν κρίνω απόλυτα από video, εάν δεν το παίξεις ποτέ δεν ξέρεις γι αυτό θέλω και την γνώμη όσων είναι στην beta να πάρω μια ιδέα.

Δημοσ.
Να κάνω μια ερώτηση για όσους είναι στην beta;

To combat system πως σας φαίνεται; Είναι δουλεμένο ή είναι "ξερό" και κάπως αφήνει την αίσθηση του κάτι δεν πάει καλά;

Δεν έχω παίξει το game αλλά από κάποια video που είδα, σαν να μου δημιούργησε αυτή την εντύπωση. Φυσικά και δεν κρίνω απόλυτα από video, εάν δεν το παίξεις ποτέ δεν ξέρεις γι αυτό θέλω και την γνώμη όσων είναι στην beta να πάρω μια ιδέα.

προσωπικα δοκιμασα και τις 4 classes (xp αροντας μετα μονο με τον scout καθως μου αρεσε καλυτερα) και μπορω να πω οτι το combat system δεν θυμιζε καν beta.. Ώντας assassin (αυτο επελεξα να ειμαι στα level 10 ) παρατηρησα οτι επρεπε να κινουμαι συνεχεια να προσπαθω παντα να βγαινω απο πισω απο τον αντιπαλο για το περιφημο backstab και με λιγη προσπαθεια ο τροπος που ειναι δομημενο το συστημα σε ανταμοιβει με το παραπανω. Μου αρεσε παρα πολυ η λογικη των combos αν και δεν την ενιωσα ολοκληρωμενα καθως για να κανεις combo με 3 skills επρεπε να εισαι level 35 πχ γιατι εκει ξεκλειδωνοτανε το 3ο.. Επισης πολυ πολυ ωραια τα animations για το καθε skill.. Τελος εχω να πω οτι σε group battle κατι που ελειψε σε ολους στο παρτυ ηταν το call.(και επεξηγω , δεν βρηκαμε τροπο να δειξουμε αμεσα το target που επρεπε να focusαρουμε χωρις να χρειαστει καποιος να γραψει στο chat) ισως να υπαρχει τροπος απλα δεν ασχοληθηκαμε και πολυ. Για το αν αφηνει αναμεικτα συναισθηματα το συστημα μαχης θα απαντησω οτι εμενα με καλυψε πληρως.. Αναλογα παντα και με το τι περιμενει ο καθενας και ποσο ψηλα βαζει τον πηχη μπορει να ακουσεις και κατι τελειως διαφορετικο απο καποιον εδω μεσα δεν ξερω.. :-)

Δημοσ.
Τελος εχω να πω οτι σε group battle κατι που ελειψε σε ολους στο παρτυ ηταν το call.(και επεξηγω , δεν βρηκαμε τροπο να δειξουμε αμεσα το target που επρεπε να focusαρουμε χωρις να χρειαστει καποιος να γραψει στο chat) ισως να υπαρχει τροπος απλα δεν ασχοληθηκαμε και πολυ.

Ο group leader μπορεί να μαρκάρει το Mob με διάφορα σύμβολα όπως και στο WoW. Ήτε με δεξί κλικ στο portrait του Mob, ήτε μέσω shortcut keys (δες στα options για το ρύθμισμα των keys).

Δημοσ.
+ "Στις περισσοτερες το πεταμα απαγορευεται" <-- ποτε προλαβες να πας στις περισσοτερες περιοχες του aion σε ενα event ? :o

Ασε που αμα βαζανε μικρο cd και μεγαλο flight time στο πεταγμα δεν θα εβλεπες και κανεναν στο εδαφος. :-D

Δεν πρόλαβα να πάω σε πολλές , αλλά από ότι έγραψαν και άλλοι στο beta forum του Aion, δεν ήταν και πολλά τα μέρη όπου μπορούσες να πετάξεις.

Όσο για το πέταγμα...

1) Είναι από τα πιο πολυδιαφημιζόμενα features του παιχνιδιού.

2)Θα έβλεπες πολλούς στο έδαφος, όπως βλέπεις και στο WoW.

Στο WoW μάλιστα έβλεπες πολλού στο έδαφος ακόμα και όταν είχαν πρωτοβγεί τα Flying Mounts.

Θυμάμαι πώς έκανα εγώ μόλις πρωτοπήρα το mount μου.Πέταγα κανένα 10λεπτό γύρω γύρω σαν χαζός :-D .Μετά μου πέρασε και συνέχισα να κάνω κανονικά ότι και πριν.

Για τον φίλο που ρώτησε για το combat system...

Μου φάνηκε ελαφρώς "αργό" αλλά αυτά είναι γούστα.

Μου άρεσε πολύ η ιδέα των combos και το ότι παίρνεις movement bonus ανάλογα με το

προς τα που κινείσαι

π.χ.

Όταν κινείσαι μπροστά έχεισ κάποιο + μπόνους στο AP και - στο block/avoid.

Όταν κινείσαι προσ τα πίσω , χάνεις AP αλλά κερδίζεις Block.

Όταν πας στο πλάι κερδίζεις avoidance αλλά χάνεις AP.

Όπως όμως σωστά είπες , αν δεν παίξεις ο ίδιος δεν μπορείς να ξέρεις αν σου αρέσει ή όχι.;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες, πραγματικά κατατοπιστικές. Φαίνεται ενδιαφέρων και ιδίως το γεγονός ότι η κίνηση παίζει σημαντικό ρόλο στο combat. Ανυπομονώ για την κυκλοφορία..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ο group leader μπορεί να μαρκάρει το Mob με διάφορα σύμβολα όπως και στο WoW. Ήτε με δεξί κλικ στο portrait του Mob, ήτε μέσω shortcut keys (δες στα options για το ρύθμισμα των keys).

ah thnx για τα info μαν. !! :-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:08 ----------

Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες, πραγματικά κατατοπιστικές. Φαίνεται ενδιαφέρων και ιδίως το γεγονός ότι η κίνηση παίζει σημαντικό ρόλο στο combat. Ανυπομονώ για την κυκλοφορία..

γιατι δεν χωνεσαι και εσυ beta μαν? εχει ακομα 2 events ;)

Επεξ/σία από NickPlusPlus
ορθογραφικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...